Tentang Kami

everydayprayerguide.com mangrupikeun halaman wéb khusus pikeun doa. Kami yakin yén pikeun urang Kristen suksés, anjeunna / kedah dipasihan sholat sareng firman Alloh. Titik doa di situs web kami nyaéta pikeun nungtun anjeun nalika anjeun damel pikeun ningkatkeun kahirupan doa anjeun. Kami paduli ngeunaan pamaké kami, sareng urang hoyong ningali panangan Gusti anu ngandelkeun aranjeunna salaku doa. Janten anjeun sawangsulna nalika anjeun ngiluan urang ayeuna sareng neneda kalayan kami, Gusti anu ngajawab doa bakal nyumponan anjeun dina titik kabutuhan anjeun dina nami Yesus. Wilujeng sumping di kapal. Allah ngaberkahan anjeun.

advertisements