imah tags nunjuk

Label: nunjuk

Poin Solat ngantosan di gusti

Dinten ayeuna urang bakal ngarobih poin ngado'a dina ngantosan TUHAN. Seringna, nalika Allah janji bakal masihan urang, wujud tina ...

Doa Nunjuk Pikeun Mitra Batur

Dinten ayeuna urang bakal berurusan sareng titik doa pikeun mitra kahirupan. Salah sahiji tugas anu paling kasawat lalaki sareng awéwé sering-terusan ...

Doa Intercessory kalayan Ayat Alkitab

Dinten ieu kami bakal nganyatakeun poin intercessory doa sareng ayat-ayat Alkitab. Intercessory, henteu sapertos bentuk doa sanés, tos dilakukeun ka Gusti atas nama ...
Doa nunjuk tina Jabur 25

Doa nunjuk tina Jabur 25

Dinten ayeuna urang bakal ngajelajah buku Jabur 25. Urang bakal ningali titik-titik doa anu kuat ti Jabur 25. Jabur siga kieu ...
10 Poin Doa sateuacan Masih Alkitab

10 Poin Doa sateuacan Masih Alkitab

Jabur 119: 18: Buka panon kuring, supados abdi tiasa ningali hal-hal anu matak kagoréng tina hukum anjeun. Anjeun panginten panginten naon pentingna nyarios a ...
RAKYAT DENGAN RIVER

20 Doa Nunjuk Pikeun Karapihan Batin dina Kiburan

Yohanes 14:27: Damai abdi ninggalkeun sareng anjeun, karapihan abdi masihan ka anjeun: henteu sakumaha anu masihan dunya, pasihkeun ka kuring. Entong waka ...
Nunjuk Doa Pikeun Ngancurkeun Kegiatan Musuh

Nunjuk Doa Pikeun Ngancurkeun Kegiatan Musuh

Ayub 5:12: Anjeunna nguciwakeun alat-alat licik, sahingga panangan aranjeunna henteu tiasa ngalaksanakeun perusahaan. Alkitab nyarios yén sésana musuh, sanés dinten ...
Nunjuk Doa Pikeun Nyiapkeun Pikeun Ujian

Nunjuk Doa Pikeun Nyiapkeun Pikeun Ujian

Ecclessiastics 9:11: Kuring balik deui sareng ningali ka handapeun panonpoé, yén ras éta henteu gancang, atanapi perang kanggo anu kuat, sanés ...
20 Nunjuk Doa Pikeun Nganteurkeun Tizina

20 Nunjuk Doa Pikeun Nganteurkeun Tizina

1 Korinta 6:18: Layu cabul. Sawatap dosa anu dilakukeun ku manusa teu aya salira; tapi anjeunna anu ngalakukeun permaénan dosa ku dirina sorangan ...

Nunjuk Doa Kuat Pikeun Nolak Serpén Sareng kalajengking.

Lukas 10:19 Lah, kuring masihan ka anjeun kakuatan pikeun tapak-tapakpék ular sareng kalajengking, sareng nguasa kakuatan sagala musuh;

Langkung Sembahyang

PANAS HALATÉ