imah tags Solat

Tag: solat

Doa Duit Anu Gancang Gancang

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat duit anu tiasa dianggo sacara instan. Saha anu henteu hoyong artos? Malah anu paling beunghar sadaya lalaki masih kaluar ...

Do'a anu Kuat Kanggo Putra Kuring Henteu Ngadamel Roko

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat pikeun putra abdi lirén ngaroko. Salah sahiji serangan paling dahsyat ka anak lalaki ku ...

Do'a Perang Pikeun Ngancurkeun Rencana Musuh

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat perang pikeun ngancurkeun rencana musuh. Musuh henteu pernah beristirahat, seuseueurna upami manusa ngagaduhan ...

Solat Isuk Pikeun Mimitian Poé Anjeun Sareng Gusti

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat énjing pikeun ngamimitian poé sareng Gusti. Salaku pangagem, urang kedah salawasna diajar ngamimitian anu anyar ...

Doa Kasukman Rohani Ngalawan Musuh

Dinten ayeuna urang bakal berhadapan sareng doa perang rohani ngalawan musuh. Ti waktos diciptakeun, musuh parantos naék ngalawan manusa sareng ...

Doa Babah Pikeun Kawin Geura

Dinten ayeuna urang bakal ngiringan doa kaédah pikeun nikah engké. Buku Pawarta bab 3 ngajelaskeun yén aya hiji waktos ...

Doa Kasukman spiritual pikeun Penyembuhan

Hayu urang nungkulan doa perang Spiritual pikeun penyembuhan ayeuna. Hiji hal anu urang kedah ngartos nyaéta solat perang rohani dilakukeun pikeun barang-barang anu ...

Doa Kasukupan spiritual Pikeun Kauangan

Hayu urang nyandak anjeun ngalangkungan sababaraha doa perang rohani pikeun kauangan. Kuring maca tulisan média sosial awal minggu kamari yén kamiskinan henteu maot ku seuneu; ...

Doa Perang sareng Kitab Suci

Dinten ieu urang bakal ngatasi doa perang sareng kitab suci. Dina hiji waktos dina waktos kahirupan urang, urang kedah angkat kekerasan ...

Doa sareng putus perang

Dinten ieu kami bakal nyéépkeun sababaraha doa perang sareng katetepan. Sanaos urang kedah ngalamar diri kalayan potongan inpormasi ngeunaan perang perang, ...

Langkung Sembahyang

PANAS HALATÉ