imah tags perang

Tag: perang

Do'a Perang Pikeun Ngancurkeun Rencana Musuh

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat perang pikeun ngancurkeun rencana musuh. Musuh henteu pernah beristirahat, seuseueurna upami manusa ngagaduhan ...

Doa Kasukman Rohani Ngalawan Musuh

Dinten ayeuna urang bakal berhadapan sareng doa perang rohani ngalawan musuh. Ti waktos diciptakeun, musuh parantos naék ngalawan manusa sareng ...

Doa Perang Rohani Pikeun Kulawarga

Dinten ieu urang bakal ngatasi doa perang spiritual pikeun kulawarga. Hiji kulawarga mangrupikeun unit anu béda diantara agén sosialisasi. Tina ...

Doa Kasukman spiritual pikeun Penyembuhan

Hayu urang nungkulan doa perang Spiritual pikeun penyembuhan ayeuna. Hiji hal anu urang kedah ngartos nyaéta solat perang rohani dilakukeun pikeun barang-barang anu ...

Doa Kasukupan spiritual Pikeun Kauangan

Hayu urang nyandak anjeun ngalangkungan sababaraha doa perang rohani pikeun kauangan. Kuring maca tulisan média sosial awal minggu kamari yén kamiskinan henteu maot ku seuneu; ...

Doa Perang sareng Kitab Suci

Dinten ieu urang bakal ngatasi doa perang sareng kitab suci. Dina hiji waktos dina waktos kahirupan urang, urang kedah angkat kekerasan ...

Doa sareng putus perang

Dinten ieu kami bakal nyéépkeun sababaraha doa perang sareng katetepan. Sanaos urang kedah ngalamar diri kalayan potongan inpormasi ngeunaan perang perang, ...

Doa perang spiritual pikeun pikiran

Dinten ayeuna urang bakal berhadapan sareng doa perang spiritual pikeun pikiran. Pikiran hiji lalaki nyababkeun loba pikiran, sareng éta ...
Sembahyang Peperangan Ngalawan Serangan Gereja

Sembahyang Peperangan Ngalawan Serangan Gereja

Mateus 16:18 King James Version (KJV) 18 Sareng kuring ogé nyarios ka anjeun, yén anjeun Peter, sareng dina batu ieu kuring bakal ngawangun garéja kuring; sareng ...

Sembahyang Peperangan Ngalawan Terorisme Di Dunia

 Epesus 6:12, KJV: "Kusabab urang henteu merjuangkeun daging sareng getih, tapi ngalawan kapamimpinan, ngalawan kakuatan, ngalawan penguasa gelap ieu ...

Langkung Sembahyang

PANAS HALATÉ