imah tags Ngalawan

Tag: ngalawan

Doa Kasukman Rohani Ngalawan Musuh

Dinten ayeuna urang bakal berhadapan sareng doa perang rohani ngalawan musuh. Ti waktos diciptakeun, musuh parantos naék ngalawan manusa sareng ...

Sholat Ngalawan hutang sareng kamiskinan

Kami geus dipimpin ku sumanget Gusti pikeun nganyahokeun doa ngalawan hutang sareng kamiskinan. Di nagara anu dicirikeun ku ...
Doa Ngalawan Pikiran Nafsu

Doa Ngalawan Pikiran Nafsu

Mateus 5:28 28 Tapi kuring nyaritakeun yén saha waé anu ningali awéwé anu napsu parantos ngalakukeun zinah sareng dirina dina haténa. Dinten ieu kami ...
Sembahyang Ngaluang ku Kabeneran sareng Procrastination

Sembahyang Ngaluang ku Kabeneran sareng Procrastination

Dinten ieu urang bakal ngiringan solat ngalawan hoream sareng procrastination. Hoream mangrupikeun salah sahiji petunjuk pangbadagna pikeun suksés. Leungit jalma anu gagal ...
Doa Ngalawan Nafsu Daging Ti Daging

Doa Ngalawan Nafsu Daging Ti Daging

Dinten ayeuna urang bakal sholat ngalawan nafsu tina daging sareng urang bakal masihan seueur doa ngalawan hawa nafsu tina ...
Doa Ngalawan Polusi Ngimpi

Doa Ngalawan Polusi Ngimpi

Dinten ieu kami bakal ngajalajah kakuatan anu ngotoran impian saurang manusa sareng doa ngalawan polusi impian sapertos kitu. Anu kahiji, urang kedah terang yén ...
Solat Ngalawan Cemburu sareng iri

Solat Ngalawan Cemburu sareng iri

Dina tulisan dinten ieu urang bakal ngiringan solat ngalawan timburu sareng iri. Cemburu sareng iri ka dua roh iblis. Ngan siga ...
Sholat Ngalawan Impian goréng Sajrone Kakandungan

Sholat Ngalawan Impian goréng Sajrone Kakandungan

Dinten ieu urang bakal tiasa ngadamel doa ngalawan impian goréng nalika kakandungan. Nalika awéwé hamil, éta mangrupikeun tahap munggaran pikeun ngalikeun ...

Solat Ngalawan Dukun sareng Jezebel

Dina tulisan dinten ieu urang bakal ngalakonan solat ngalawan sihir sareng Jezebel. Penyihir nyaéta polah ngagunakeun kakuatan gelap pikeun ngalakukeun mujijat ...
Doa Ngalawan Gagal Di Tepi Terjepatan

Doa Ngalawan Gagal Di Tepi Terjepatan

Gagalna di tungtung terobosan memang depresi sareng frustasi. Éta ngirangan prestasi tingkat hiji individu pikeun euweuh sareng ngajantenkeun kasuksésan ...

Langkung Sembahyang

Doa pikeun Rwanda

Doa Kanggo Bangsa Rwanda

Doa pikeun bangsa nigeria

Doa Pikeun Bangsa Nigeria

30 Punten doa isuk anu kuat

PANAS HALATÉ