imah tags kawasa

Tag: kuat

Do'a anu Kuat Kanggo Putra Kuring Henteu Ngadamel Roko

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat pikeun putra abdi lirén ngaroko. Salah sahiji serangan paling dahsyat ka anak lalaki ku ...

Doa Kuat Saatos Anu Kedah Diperyogikeun

Dinten ieu kami bakal nganyahokeun solat anu kuat dina waktos-ayeuna butuh. Aya waktos dina kahirupan urang anu bakal di ...

KONTOH KARÉSUKAN

Ayeuna, urang bakal ngajalajah sababaraha ayat Alkitab anu kuat. Kitab Suci ngandung firman Allah anu diperyogikeun pikeun kahirupan urang. Ieu...
Doa Anu Langkung Ngagunakeun WIVES Tersebut

Doa Anu Langkung Ngagunakeun WIVES Tersebut

Dinten ieu urang bakal kalibet dina do'a anu kuat pikeun istri anu disimpen. Anu dina perkawinan dimana pamajikan anjeun henteu sami iman ...
Doa sing kuat pikeun persatuan dina kulawarga

Doa sing kuat pikeun persatuan dina kulawarga

Kulawarga terstruktur dina prinsip persatuan, sareng Kahijian tiasa birthing kulawarga. Naha atanapi henteu jalma aya hubunganana ku getih ...
Doa Kuat pikeun Perlindungan Di Gawé

Doa Kuat pikeun Perlindungan Di Gawé

Jabur 32: 7: 7 Anjeun tempat panyumput kuring; anjeun bakal ngajaga kuring tina kasulitan; anjeun bakal ngiringan kuring sareng lagu-lagu anu disalametkeun. Selah Kami bakal ...
Doa hubungan anu kuat pikeun pasangan

Doa hubungan anu kuat pikeun pasangan

1 Korinta 16:14 King James Version (KJV) 14 Hayu sagala rupa anjeun dilakukeun ku amal. Neneda pikeun diri urang sorangan dina hubungan tiasa janten dukungan spiritual anu pangsaéna ...
PRAYERS UNTUK WASUS KASUS

Doa Kuat Kanggo Kasus Kasebut Pikeun meunang

Jabur 27: 1-2, ”PANGERAN anu terang sareng kasalametan kuring; saha atuh anu kudu takwa? PANGERAN anu kakuatan hirup abdi, saha ...

Nunjuk Doa Kuat Pikeun Nolak Serpén Sareng kalajengking.

Lukas 10:19 Lah, kuring masihan ka anjeun kakuatan pikeun tapak-tapakpék ular sareng kalajengking, sareng nguasa kakuatan sagala musuh;

Doa Kuat Kanggo Nganteurkeun Ti Roh Jahat

Lukas 10:19 Lah, kuring masihan ka anjeun kakuatan pikeun tapak-tapakpék ular sareng kalajengking, sareng nguasa kakuatan sagala musuh;

Langkung Sembahyang

PANAS HALATÉ