imah tags doa

Tag: Sholat

Poin Solat Ngalawan Kabingung

  Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan kabingungan. Sering, jalma henteu nganggap serius nalika aranjeunna bingung ngeunaan naon anu kedah dilakukeun ...

Doa kanggo Bulan Anyar Sareng Hari Kamerdekaan

Dinten ieu kami bakal kaayaan Solat Bulan Anyar sareng Poé Kamerdékaan. Dinten ayeuna henteu sapertos unggal dinten sanés, éta mangrupikeun awal ...
Dinten ieu kami bakal urusan sareng doa pikeun Gusti pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan kuring. Saha anu henteu ngagaduhan kabutuh? Sadayana ngalakukeun. Aya bédana antara jegud sareng Gusti nyayogikeun sadayana anu anjeun peryogikeun.

Doa Pikeun Gusti Pikeun Nyayogikeun Sadayana Kabutuhan Kuring

Dinten ieu kami bakal urusan sareng doa pikeun Gusti pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan kuring. Saha anu henteu ngagaduhan kabutuh? Sadayana ngalakukeun. Tuh...
Doa Pikeun Perlindungan Malaikat Wali

Doa Pikeun Perlindungan Malaikat Wali

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun panangtayungan malaikat wali. Pikeun unggal jalma, aya malaikat wali anu dipasihkeun ku Gusti ...

Doa Pikeun Ngadangu Sora Gusti Sing Jelas

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun ngadangukeun sora Gusti anu jelas. Janten seueur jalma anu heran kumaha umat Allah nguping ti Gusti ....

Doa Pikeun Gusti Nyarios Ngalangkungan Kuring

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun Gusti pikeun nyarios ngalangkungan kuring. Gusti maha kawasa sareng anjeunna ngalakukeun hal-hal ku jalan sareng ...

Doa Kanggo Salaki Henteu Ngadamel Udud

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun salaki lirén ngaroko. Gusti bade ngadamel anu hébat ngalangkungan doa ieu ...

Doa Kanggo Kasalametan Ti Roko

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun ngabébaskeun tina ngaroko. Lapisan pérak nyaéta yén ngaroko didamel ku lalaki nyalira, ...

Solat Harian Pikeun Barudak Kuring

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa sadidinten pikeun murangkalih kuring. Tulisan suci nyatakeun yén barudak mangrupikeun warisan ti Allah, aranjeunna hadiah sareng ...

Do'a Pikeun Kasuksesan Putri Kuring

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun suksés putri abdi. Gusti parantos jangji bakal ngangkat seueur budak awéwé ngalangkungan pituduh doa ieu ...

Langkung Sembahyang

PANAS HALATÉ