imah tags Alkitab

Tag: Alkitab

Doa Kanggo Bantuan Ku Ayat Alkitab

Dinten ieu kami bakal urusan doa kanggo pitulung sareng ayat-ayat bibli. Pitulung mangrupikeun hal anu kedah diperyogikeun ku unggal manusa dina kahirupan….

Doa Pikeun Penyembuhan Kalayan Ayat Alkitab

Dinten ieu kami bakal urusan kalayan doa pikeun nyageurkeun sareng ayat-ayat Alkitab. Gusti parantos jangji yén nyageurkeun urang sadaya kalemahan urang sareng ...

Ayat Alkitab Tentang Atikan

Dinten ayeuna urang bakal ngajelajah sababaraha ayat Alkitab ngeunaan pendidikan. Tulisan ieu bakal masihan anjeun pangaweruh anu dipikahoyong kunaon pentingna ...

Ayat Alkitab Tentang Kemenangan

Urang sadayana hoyong kameunangan tina unggal tantangan anu ngancem sareng ku kituna urang peryogi sababaraha ayat bibli ngeunaan kameunangan. Urang tiasa ngagaduhan kameunangan dina ...

Ayat Alkitab pikeun budak

Dinten ayeuna, urang bakal ngarobih ayat-ayat Alkitab pikeun murangkalih. Éta écés terang yén spiritualitas barudak anu rada béda ti ...

Ayat Alkitab Tentang Ngerti

Dinten, urang bakal ngajalajah sababaraha ayat Alkitab ngeunaan pamahaman. Pangertosan nyaéta kamampuan pikeun nangkep hal-hal anu leres sareng dasarna. Cukup sajumlah ...

Ayat Alkitab Tentang Stress

Stress mangrupikeun kaayaan mental anu goréng anu nyababkeun hiji jalma lemah, hariwang sareng raos goréng. Kadang-kadang nalika urang stres nalika nyobian ...

Doa Kanggo Hikmah Kalawan Ayat Alkitab

Hikmah nguntungkeun langsung, upami anjeun pikir anjeun ngalakukeun teuing pikeun nganggap kawijaksanaan, panginten anjeun peryogi kauninga kana ...

Ayat Alkitab ngeunaan Ibu-ibu

Kami bakal ngungkabkeun sababaraha ayat Alkitab ngeunaan Ibu-ibu pikeun terang anjeun terang pentingna mahluk ieu dina ayana urang. Ayat suci ...

Doa Intercessory kalayan Ayat Alkitab

Dinten ieu kami bakal nganyatakeun poin intercessory doa sareng ayat-ayat Alkitab. Intercessory, henteu sapertos bentuk doa sanés, tos dilakukeun ka Gusti atas nama ...

Langkung Sembahyang

PANAS HALATÉ