Kabijakan privasi

kabijakan privasi
==============

Tanggal épéktip: 09 Oktober 2018

prayerguide ("kami", "kami", atanapi "kami") ngoperasikeun https://everydayprayerguide.com/
situs wéb (disebut deui salaku "Pelayanan").

Kaca ieu ngawartosan anjeun ngeunaan kawijakan kami ngeunaan koleksi, pamakean, sareng
panyingkepan data pribadi nalika anjeun nganggo Layanan kami sareng pilihan anu anjeun gaduh
aya hubungan sareng data éta. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami dikelola ku
prayerguide nyaeta [TermsFeed Privasi Generator Kawijakan] (https://termsfeed.com
/ privasi-policy / generator /).

Kami ngagunakeun data anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Service. Ku ngagunakeun Layanan, anjeun
satuju kana koléksi sareng panggunaan inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu.
Kacuali mun ditetepkeun dina Kawijakan Privasi ieu, istilah anu dianggo dina ieu
Kawijakan Privasi gaduh hartos anu sami sareng dina Sarat sareng Kaayaan kami,
bisa diaksés tina https://everydayprayerguide.com/

definisi
----

* Service

Palayanan mangrupikeun halaman wéb https://everydayprayerguide.com/ anu dioperasikeun ku prayerguide

* Data Pribadi

Data Pribadi hartosna data ngeunaan jalma anu hirup anu tiasa dicirikeun
tina data-data na (atanapi ti anu sareng inpormasi sanésna boh dina data kami
ngilikan atanapi kamungkinan sumping kana karep urang).

* Anggo Data

Dianggo Data nyaéta data anu dikumpulkeun sacara otomatis boh anu dijalankeun ku panggunaan
dina Jasa atanapi ti infrastruktur Service sorangan (upamana, dina
durasi halaman kunjungan).

* Kuki

Cookies téh nyaéta payil leutik disimpen dina alat Anjeun (komputer atawa alat mobile).

Koléksi informasi sarta Paké
----------

Urang kumpulkeun sababaraha jinis inpormasi kanggo sababaraha tujuan pikeun
nyadiakeun sareng ningkatkeun jasa kami ka anjeun.

Rupa Data dikumpulkeun
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Data pribadi
*************

Nalika ngagunakeun Jasa kami, kami bakal naroskeun anjeun pikeun masihan kami pribadi kalayan anu pasti
Inpormasi anu bisa dikenalkeun anu tiasa dianggo pikeun ngahubungan atanapi ngaidentipikasi anjeun
("Data Pribadi"). Inpormasi anu tiasa dicirikeun pribadi tiasa ngalebetkeun, tapi henteu
dugi ka:

* Alamat email
* Ngaran kahiji sareng nami tukang
* Cookies sareng Data Dianggo

pamakéan Data
**********

Urang ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi kumaha Layanan diaksés sareng dianggo (“Dianggo
Data ”). Data Usaha ieu tiasa ngalebetkeun inpormasi sapertos komputer anjeun
Alamat Protocol Internét (eg alamat IP), jinis browser, versi browser
halaman Layanan kami anu anjeun kunjungi, waktos sareng tanggal kunjungan anjeun, di
waktos dihabiskeun dina halaman-halaman éta, pengenal alat anu unik sareng diagnostik lianna
data.

Nyukcruk & amp; Cookies Data
************

Kami nganggo cookies sareng téknologi pelacak anu sami pikeun ngalacak kagiatan pikeun kami
Palayanan sareng urang ngagem inpormasi anu tangtu.

Kuki mangrupikeun file anu jumlahna ageung data anu tiasa ngalebetkeun anonim
pengenal unik. Cookies dikirim ka browser anjeun tina situs web sareng disimpen
dina alat anjeun. Téknologi pelacak anu sanés ogé dianggo sapertos pancutan,
tag sareng skrip pikeun ngumpulkeun sareng ngalacak inpormasi sareng pikeun ningkatkeun sareng nganalisa
jasa kami.

Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sagala cookies atanapi kanggo nunjukkeun iraha
cookie dikirim. Nanging, upami anjeun henteu nampi cookies, panginten henteu
tiasa nganggo sababaraha bagian tina jasa urang.

Conto Cookies kami nganggo:

* Sidang Cookies. Kami nganggo Sidang Cookies pikeun ngerjakeun Service kami.
* Leuwih sering dibébaskeun Kuki. Kami nganggo Kéju Cookies pikeun émut pilihan anjeun
sareng sagala rupa settingna.
* Cookie Kaamanan. Kami nganggo Cookies Kaamanan pikeun tujuan kaamanan.

Mangpaat Data
----

prayerguide ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun sababaraha tujuan:

* Nyayogikeun sareng mertahankeun Pelayanan na
* Pikeun ngabéjaan ngeunaan parobahan ka Layanan kami
* Pikeun ngawenangkeun anjeun ilubiung dina fitur interaktif jasa kami nalika
anjeun milih pikeun ngalakukeunana
* Pikeun masihan perawatan sareng dukungan palanggan
* Pikeun masihan analisis atanapi inpormasi anu berharga ku kituna urang tiasa ningkatkeun
palayanan
* Pikeun ngawas panggunaan Ladénan
* Pikeun ngadeteksi, nyegah sareng ngatasi masalah téknis

Mindahkeun data
------

Inpormasi anjeun, kaasup Data Pribadi, tiasa ditransfer ka - sareng
dijaga - komputer anu aya di luar nagara anjeun, propinsi, nagara atanapi
yurisdiksi pamaréntahan séjén dimana undang-undang perlindungan data tiasa bénten ti
jalma ti yurisdiksi anjeun.

Upami anjeun ayana di luar India sareng pilih nyayogikeun inpormasi kanggo kami,
punten dicatet yén kami mindahkeun data, kalebet Data Pribadi, ka India sareng
prosésna di dinya.

Idin anjeun kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku panyerahan anjeun
inpormasi ngagambarkeun perjanjian anjeun pikeun mindahkeun éta.

prayerguide bakal nyandak sadaya léngkah anu lumayan perlu pikeun mastikeun data anjeun
dirawat aman tur saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng teu aya transfer
Data Pribadi anjeun bakal lumangsung pikeun hiji organisasi atanapi nagara kacuali
aya panguatan anu nyukupan di antawisna kaamanan data sareng anjeun
inpormasi pribadi anu sanés.

Panyingkepan Of Data
------

Syarat légal
~~~~~~~~~~~~~~~~~

prayerguide tiasa ngungkabkeun Data Pribadi anjeun dina iman anu alus kana kayakinan sapertos kitu
tindakan perlu pikeun:

* Pikeun matuh kawajiban hukum
* Kanggo ngalindungan sareng ngabela hak atanapi harta tina solatergamida
* Pikeun nyegah atanapi nalungtik kemungkinan salah dina hubungan anu aya
palayanan
* Ngajagi kasalametan pribadi pangguna tina Service atanapi umum
* Pikeun ngajagi tina nanggung tanggungan hukum

Kaamanan of Data
------

Kaamanan data anjeun penting pikeun kami tapi émut yén henteu aya metode na
pangiriman liwat Internét atanapi metode gudang éléktronik 100% aman.
Nalika urang narékahan pikeun nganggo hartosna komersil anu ditampi pikeun ngajagi Pribadi anjeun
Data, urang henteu tiasa ngajamin kaamanan mutlakna.

propaider laden
------

Urang tiasa ngiringan perusahaan sareng pihak katilu pikeun ngagampangkeun Layanan kami
("Panyadia jasa"), pikeun nyayogikeun Pelayanan pikeun urang, pikeun ngalakukeun
Ladenan anu berhubungan sareng jasa pikeun ngabantosan kami pikeun nganalisa kumaha jasa kami dianggo.

Pihak katilu ieu ngagaduhan aksés ka Data Pribadi anjeun ngan ukur pikeun ngalakukeun ieu
tugas atas nama urang sareng diwajibkeun henteu nyebarkeun atanapi nganggo pikeun anu sanés
Tujuan.

Tumbu ka situs séjén
-------

Jasa kami tiasa ngandung tumbu ka situs séjén anu teu dioperasikeun ku kami. Upami
anjeun klik link pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka situs wéb katilu.
Kami nyarankeun pisan pikeun ngarobih kabijakan privasi dina unggal situs anu anjeun kunjungi.

Kami henteu gaduh kendali sareng nganggap henteu tanggung jawab pikeun eusi, privasi
kabijakan atanapi prakték tina situs atanapi jasa pihak katilu.

Privasi barudak
------

Service kami teu alamat saha di handapeun umur 18 ( "Barudak").

Kami henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi pribadi ti saha waé
dina yuswa 18. Upami anjeun kolot atanapi wali sareng anjeun sadar yén
Anak anjeun nyayogikeun Data Pribadi, punten wartosan kami. Upami urang janten
sadar yén kami parantos ngempelkeun Data Pribadi ti murangkalih tanpa verifikasi
idin indung, urang ngalaksanakeun léngkah pikeun ngahapus inpormasi éta ti mana
server.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu
----------

Urang tiasa ngapdet Kabijakan Kaayaan urang tina waktos ka waktos. Kami bakal ngawartosan anjeun naon waé
parobihan ku ngirimkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anyar dina kaca ieu.

Kami bakal ngantep anjeun terang via email sareng / atanapi bewara nonjol dina Service kami, sateuacana
pikeun ngarobih janten efektif sareng ngomean "tanggal efektif" di luhureun
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu périodik pikeun tiap parobahan.
Parobihan Kawijakan Privasi ieu épéktip nalika aranjeunna dipasang dina ieu
kaca.

Taros Kami
----

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngahubungan kami:

* Ku ngadatangan halaman ieu dina situs wéb urang: https://everydayprayerguide.com/contact-
urang/

advertisements