Poin Solat Ngalawan Éja Jahat

0
645

 

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik-titik doa ngalawan mantra jahat. Naon anu diémutan nalika ngadangu mantra? Jampé mangrupikeun daya tarik sétan anu dianggo pikeun nyungkeun setan atanapi nyihir hiji individu. Henteu aya bédana anu jelas antara mantra sareng mantra. Duanana mangrupikeun ucapan setan pikeun nyiptakeun bencana spiritual. Mantra mangrupikeun daya tarik jahat pikeun gaduh mahluk individu, maksa aranjeunna ngalakukeun hal-hal anu teu cocog sareng Kersa atanapi tujuanana. 

Kadang-kadang, mantra bisa datang dina bentuk kutukan ka hiji individu. Éta mangrupikeun kekecapan setan anu biasa nempatkeun sumpah ka batur atanapi nempatkeun batur dina perbudakan. Saha waé anu damel dina pangaruh mantra atanapi pesona, jalma sapertos kitu bakal kasurupan roh jahat anu bakal maksa aranjeunna ngalakukeun hal-hal anu bertentangan sareng Kersa-Na. Tapi Gusti ngeunaan ngarusak unggal jampé jahat dina kahirupan jalma. Unggal jampé jahat anu nahan anjeun turun mangtaun-taun, éta bakal rusak dina nami Gusti Yesus. 

Émut tulisan suci nyebatkeun dina buku Kajadian 12: 3 Sareng Kami bakal mberkahan jalma anu ngaberkahan ka anjeun, sareng laknat ka jalma anu kutuk anjeun; sareng di anjeun bakal sadayana kulawarga di bumi bakal diberkahan. Kakuatan Gusti bakal ngahukum sungut naon waé nyarios jahat ngalawan kahirupan anjeun

Naha anjeun perhatoskeun saha waé di sakuriling anjeun anu dumadakan robih tina anu hadé kana anu jahat? Sababaraha kali éta sanés kersa atanapi rencana na pikeun robih. Kaseueuran mangrupikeun manifestasi mantra jahat anu parantos disebatkeun dijantenkeun tawanan. Éta sababna aranjeunna bakal ngalakukeun hal-hal tanpa sepengetahuan aranjeunna. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, unggal jampé jahat anu parantos nahan anjeun ka hiji tempat, aranjeunna rusak dinten ieu dina nami Isa. Kuring nyatakeun pembebasan mutlak kana kahirupan anjeun ayeuna dina nami Yesus. 

Upami anjeun kantos perhatoskeun naon-naon anu anéh dina kahirupan anjeun atanapi kahirupan jalma anu caket anjeun, henteu waktos anu langkung saé pikeun ngangkat altar pikeun aranjeunna. Gusti maréntahkeun pituduh doa ieu pikeun ngabébaskeun jalma tina jampé jahat anu parantos nyiksa kahirupan aranjeunna. Nalika anjeun ngawitan nganggo pituduh ieu, mugia malaikat Gusti sareng anjeun, mugia panangan katuhu Gusti ngancurkeun unggal panangan musuh dina anjeun ku nami Isa. 

Tunjuk Sholat:

  • Gusti Gusti, abdi neneda ka anjeun dinten ieu pikeun ngancurkeun unggal mantra jahat dina kahirupan kuring. Unggal mantra setan satru anu maénkeun hirup sareng takdir kuring, kuring ngadoa yén ku seuneu Roh Suci, anjeun bakal ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus. Unggal daya tarik jahat anu digunakeun pikeun nyalukan setan jahat ngalawan kahirupan kuring, kuring mutuskeun ku kakawasaan anu paling luhur, Gusti musnahkeun aranjeunna ayeuna ku nami Isa. 
  • Gusti Gusti, unggal jampé setan ngalawan kaséhatan kuring, ngajantenkeun kuring janten caket anu langgeng, kuring mutuskeun yén seuneu Gusti bakal ngaduruk mantra sapertos nami Yesus. Unggal jalma anu kuat di bumi bapak kuring atanapi di bumi indung abdi nganggo mantra jahat ngalawan kaséhatan kuring, hayu jalma sapertos maot dina nami Yesus. Gusti, unggal létah nyarios enchantment jahat pikeun hirup abdi, abdi neneda yén anjeun bakal motong basa éta dina nami Yesus. 
  • Bapa Gusti, unggal jampé jahat ngalawan kahirupan perkawinan abdi. Unggal kecap lisan anu ditujukeun pikeun ngancurkeun bumi kuring. Pikeun éta parantos ditulis, saha anu nyarios sareng kajantenan nalika Gusti henteu maréntahkeun? Kuring mutuskeun ku seuneu Roh Suci, unggal basa nyarios ngalawan kahirupan perkawinan abdi dipotong ayeuna ku nami Isa. Kuring mutuskeun ku seuneu Nu Maha Suci, unggal jalma nyarios jahat ka salaki kuring sareng Abdi, Gusti, ngantep éta maot dina nami Yesus. 
  • Gusti Yesus, kuring neneda ngalawan unggal jampe tina kagagalan anu parantos dicarioskeun dina kahirupan kuring. Unggal kecap anu diucapkeun ngalawan kahirupan kuring, nyababkeun kuring gagal dina ampir unggal usaha dina kahirupan, kuring ngancurkeunana ku kakawasaan surga. Kusabab éta parantos ditulis, nyatakeun hiji hal, sareng éta bakal mantep. Gusti, unggal jampé gagalna hirup abdi musnah dina nami Yesus. Ti ayeuna ayeuna, kuring mimiti beroperasi dina dimensi kaunggulan anu sanés dina nami Yesus. Unggal usaha pikeun ngarobih kuring musnah dina nami Yesus. 
  • Rama Gusti, unggal jampé jahat ngalawan kahirupan spiritual kuring, kuring ngalawan ku kakuatan hantu suci. Unggal kecap anu parantos diucapkeun pikeun ngajantenkeun kahirupan spiritual kuring impogén, kuring mutuskeun yén éta musnah dina nami Yesus. Ti ayeuna, kuring nampi kurnia percepatan spiritual dina nami Yesus. Kuring moal dieureunkeun deui dina nami Yesus. Kuring nolak janten Sholatist berdarah tiis. Seuneu dina mezbah kahirupan solat kuring nampi langkung kakuatan pikeun ngaduruk dina nami Yesus. 
  • Gusti, kuring ngancurkeun unggal jampé jahat anu parantos dicarioskeun salami kahirupan barudak kuring pikeun ngarusak masa depanna. Kusabab éta parantos ditulis, barudak kuring sareng kuring pikeun tanda sareng kaajaiban. Kuring datang ngalawan unggal kecap diucapkeun ngalawan takdir aranjeunna dina nami Yesus. Aranjeunna moal gagal tujuan Allah pikeun kahirupan aranjeunna dina nami Yesus. 
  • Kuring ngalaksanakeun hukuman ti Gusti ka unggal raksasa dina garis keturunan kuring anu nyoba ngarusak kahirupan kuring ku mantra jahat. Unggal kutukan jahat anu parantos dilapis ku kuring, abdi musnahkeun aranjeunna ku seuneu hantu suci. Sareng Kami bakal ngaberkahan anu ngaberkahan ka anjeun, sareng laknat ka jalma anu kutuk anjeun: sareng di anjeun sadaya kulawarga di bumi bakal diberkahan, saur Pangéran host. Unggal jalma anu muka na pikeun ngutuk kuring bakal dikutuk dina nami Yesus. Kuring mutuskeun yén malaikat pati nganjang ka unggal jalma nyiksa kahirupan kuring ku mantra jahat dina nami Yesus. 

 

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu