Poin Solat Ngalawan Kadaharan Jahat

0
623

 

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan kadaharan anu jahat. Pitunjuk doa ieu bakal béda-béda. Kami bakal fokus kana tuangeun racun anu urang parantos teu sadar, anu ayeuna mangaruhan kaséhatan urang. Ogé, urang bakal fokus kana pangan jahat anu urang tuang dina impian anu mangaruhan tumuh kahirupan urang. Samentawis éta, urang moal hilap ngadoa ngalawan dahareun jahat anu biasa nyandak hak lahir urang. 

Hayu urang nyandak rujukan tina tulisan suci. Masalah Ésau henteu dimimitian dinten Yakub nyandak berkah ti sungut Ishak. Esau mimiti ngalaman masalah nalika anjeunna nyandak katuangan anu jahat ti Yakub pikeun ngahémat laparna, padahal anjeunna ngajual hak lahirna dinten éta. 

Sacara lega, kadaharan anu urang konsumsi tiasa nangtoskeun dugi ka jauhna kahirupan urang. Ka jalma anu tuang dina impian. Mangrupikeun padamelan musuh pikeun ngarugikeun anjeun. Kuring parantos ngabimbing sareng ngadoa pikeun jalma anu ngembangkeun masalah kaséhatan anu parah saatos tuang dina impian. Henteu dugi ka tuang tuangeun fisik anu parantos diracun; anjeun tiasa tuang racun tuangeun bahkan langsung tina bobo anjeun. Sareng aya jalma anu hirupna kaganggu saatos aranjeunna tuang tuangeun anu jahat. 

Naon waé kategori anu anjeun lebet, kakawasaan Gusti bakal nganteurkeun anjeun ayeuna nganggo nami Yesus. 

Tunjuk Sholat:

  • Bapa Gusti, kuring hatur nuhun pikeun kurnia kahirupan anu hadé anu anjeun pasihkeun pikeun nyaksian dinten anu hébat sapertos kieu. Hayu nami anjeun diangkat dina nami Yesus. Gusti, Injil nyarios yén urang moal tiasa dosa sareng nyungkeun rahmat ka seueur. Kuring ngadoa muga-muga dina sagala rupa anu kuring datang henteu jauh tina kamulyaan anjeun, Gusti ngahampura kuring. Tulisan suci nyatakeun yén anjeunna anu nyumputkeun dosa na moal hasil, tapi anjeunna anu ngaku éta bakal karunya. Kuring ngadoa yén ku getih anu ditumpukeun dina kayu salib Kalvary, anjeun ngumbah dosa kuring sapinuhna dina nami Gusti Yesus. 
  • Unggal siki jahat anu dipelak di jero kuring salaku hasil tina dosa dina kahirupan mah kabeuleum ayeuna dina nami Yesus. Pikeun éta parantos ditulis, unggal tangkal anu henteu dipelak ku bapak kuring bakal dicabut, anjeun sadayana binih jahat tina dosa dina kahirupan kuring, nundutan seuneu dina nami Yesus. 
  • Rama Gusti, kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, unggal kadaharan jahat anu kuring candak dina bobo kuring anu mangaruhan hirup abdi di dunya nyata, kuring nétralisir anjeun dinten ayeuna dina nami Yesus. Unggal kadaharan setan anu ku kuring dikonsumsi dina bobo kuring anu mangaruhan tumuh spiritual kuring, kuring ngajadikeun anjeun teu daya teu upaya ayeuna ku kakawasaan surga. 
  •  Gusti Gusti, kuring ngalawan unggal zat beracun anu musuh parantos tuang kuring. Pikeun kitab suci nyatakeun awak kuring nyaéta Bait Suci Gusti, ulah aya panyawat anu nangtang. Unggal zat setan dina awak kuring, anu négatip mangaruhan kaséhatan kuring, kuring ngancurkeun anjeun ku kakawasaan surga. 
  • Rama Gusti, unggal kakuatan sareng skéma musuh anu nyoco kuring ku kadaharan jahat dina impian kuring, kuring ngancurkeun kakuatan sapertos dina nami Yesus. Unggal panangan anu jahat ngaladénan kadaharan jahat dina bobo kuring, kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, ngantepkeun panangan sapertos ayeuna garing dina nami Isa. 
  • Kuring datang ngalawan unggal kakuatan jeung kepala sekolah, nyoco kuring jeung kadaharan jahat, lirén digawé dina ngaran Yesus. Kuring naékkeun standar ngalawan unggal lalaki sareng awéwé anu kuat digawé ngalawan pertumbuhan hirup kuring. Kuring ngancurkeun anjeun ayeuna dina nami Yesus. Gusti Gusti, hayu malaikat pati nganjang ka unggal raksasa anu ngaganggu katenangan kuring dina nami Yesus. 
  • Rama Gusti, unggal tuangeun anu jahat anu kuring candak, naha dina bobo kuring atanapi sacara fisik anu parantos nyolong hak lahir kuring ti kuring, kuring ngalawan pangan sapertos nami Yesus. Kuring mutuskeun ku wibawa, unggal hal anu saé anu kuring leungit kusabab tuangeun anu jahat, ngantepkeun tangan restorasi Gusti Nu Maha Suci mulangkeunana ka kuring dina nami Isa. Éta panangan nyandak jauh berkah kuring salaku hasil tina kadaharan jahat anu kuring parantos candak, ngantepkeun éta panangan ayeuna maot dina nami Isa. 
  • Rama Gusti, kuring ngabebaskeun diri tina unggal perjanjian jahat anu kuring lebetkeun kusabab kadaharan jahat anu kuring tuang dina impian kuring. Kuring ngancurkeun perjanjian sapertos dina nami Yesus. Anjeun Gusti anu ngajaga perjangjian. Kuring ngadoa yén anjeun bakal émut perjanjian anjeun salami kahirupan abdi. Pikeun tulisan suci nyatakeun, kuring terang pikiran kuring ka anjeun. Aranjeunna mangrupikeun pamikiran anu saé sareng sanés anu jahat pikeun masihan anjeun tungtung anu diarepkeun. Kuring datang ngalawan perjangjian jahat pikeun kahirupan kuring ku getih domba.
  • Kuring netepkeun standar anu anyar ngalawan unggal kakuatan sareng kepala sekolah di tempat-tempat luhur, ngalaksanakeun perang ngalawan kahirupan kuring, hayu tentara Gusti ngancurkeun aranjeunna ayeuna ku nami Isa. Kuring ngadoa yén kakawasaan Gusti bakal milarian unggal bagian awak kuring, di juru mana waé kadaharan jahat anu disumputkeun, hayu kakawasaan Gusti nyorong aranjeunna kaluar dina nami Yesus. 
  • Gusti Gusti, kuring neneda pikeun penyembuhan spiritual. Dina sagala cara yén kuring parantos rusak sacara rohani kusabab tuangeun anu jahat, dina sagala rupa kahirupan spiritual kuring parantos cilaka, abdi neneda supados tangan pangubaran ti Gusti Nu Maha Suci nyentuh tempat-tempat éta dina nami Isa. Kuring ngadoa pikeun seuneu anu seger kana kahirupan spiritual kuring, seuneu anu teu bisa dipareuman. Kuring mutuskeun yén Gusti bakal ngahurungkeun kana kahirupan spiritual kuring dina nami Yesus. 
  • Rama Gusti, kuring neda panyembuhan kana kasihatan abdi. Pikeun tulisan suci nyatakeun, Kristus parantos nyageurkeun sagala panyakit kuring. Dina sagala cara yén kuring parantos rusak akibat tina kadaharan anu jahat, kuring ngadoa pikeun penyembuhan gancang dina nami Yesus. Tulisan suci nyarios yén kuring parantos masihan anjeun kawenangan pikeun nginjak oray sareng kalajengking sareng nungkulan sagala kakuatan musuh; moal aya anu ngarugikeun anjeun. Ti dinten ayeuna, moal aya anu nganyenyeri deui kuring dina nami Yesus. 

 

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu