Poin Solat Ngalawan Bos Jahat

0
615

 

Dinten ieu kami dipimpin ku sumanget Gusti pikeun ngiringan diri kalayan titik doa ngalawan bos jahat. Jalma jahat henteu bénten sareng tuan budak sareng tiasa diibaratkeun Fir'aun modéren anu bakal nahan karyawanna salami aranjeunna damel pikeun anjeunna. 

Pagawean anjeun dina kaayaan jahat bakal kirang ngahasilkeun sabab anjeun bakal kabebanan ku sieun nyieun kasalahan anu bakal ambek bos anjeun. Sacara praktis, anjeun bakal nyembah boss anjeun sareng muja anjeunna. Upami teu diperhatoskeun, bos sapertos kitu ampir bakal ngagentos Gusti dina kahirupan anjeun. Tapi anjeun terang, tulisan suci ngajantenkeun urang ngartos yén haté manusa sareng raja aya dina panangan Gusti, sareng anjeunna ngarahkeun aranjeunna sapertos aliran cai. Émut carita Éster, kumaha Gusti ngarobah haté raja ka dirina. Gusti sami tiasa ngarobih haté bos jahat anjeun ngalawan anjeun. 

Kacuali aya parobihan, anjeun bakal ditindes parah di tempat damel ku bos anjeun. Gusti bakal ngarusak unggal sihir jahat ka bos anjeun anu ngajantenkeun anjeunna ngalakukeun kalakuan aranjeunna, sareng anjeun bakal ningali parobihan anu jelas. Nalika Gusti jangji bakal ngalakukeun hiji hal, Anjeunna bakal lirén nanaon dugi anjeunna réngsé yén dilakukeun. Kuring ngadoa ku rahmat ti anu paling luhur, Gusti bakal noél haté bos anjeun, sareng anjeunna bakal ngalemahkeun haténa anu atos ngalawan anjeun nganggo nami Isa. 

Nalika anjeun ngamimitian diajar pituduh doa ieu, Gusti bakal nganjang ka bos éta dina bobo na, anjeunna bakal ningali Gusti dina sagala cara, sareng ieu bakal ngalahirkeun jalan anyar dina cara sareng cara anjeunna ngubaran padamelna. 

Tunjuk Sholat:

  • Gusti Gusti, kuring hatur nuhun pikeun rahmat pikeun ngamankeun padamelan ieu. Kuring hatur nuhun pikeun masihan kuring kaistiméwaan langka pikeun tiasa ngamankeun padamelan sareng organisasi anu terhormat sapertos kieu. Hayu nami anjeun diangkat dina nami Yesus. 
  • Gusti Gusti, abdi neneda ka anjeun dinten ngeunaan kahirupan bos kuring. Kuring ngadoa yén anjeun bakal noél anjeunna ku kakuatan anjeun dina nami Yesus. Unggal naséhat jahat ka anjeunna damel ngalawan kuring dina organisasi éta, kuring ngalanggar naséhat sapertos ayeuna dina nami Yesus. Bapa, kuring ngadoa yén anjeun bakal némpél haté bos kuring. Pikeun tulisan suci nyebatkeun anjeun ngagaduhan manah manusa sareng raja dina panangan anjeun, sareng anjeun ngarahkeun sapertos aliran cai. Kuring ngadoa ku otoritas sawarga yén anjeun bakal némpél haté boss kuring dinten ieu dina nami Yesus. Pasihan anjeunna haté anu mikanyaah pikeun anjeunna pikeun ngubaran pagawéna kalayan hadé dina nami Yesus. 
  • Unggal proyéksi musuh dina kahirupan bos kuring pikeun frustasi, kuring datang ngalawan anjeun ku kakawasaan Roh Suci. Unggal rencana musuh nganggo boss kuring salaku alat hanjelu pikeun kuring dina organisasi ieu, kuring ngancurkeun rencana sapertos ieu dina nami Yesus. Kuring ngabatalkeun unggal rencana musuh ngalawan kuring dina nami Yesus. Kuring ngumumkeun ku kakawasaan Anu Maha Suci yén naséhat ti Pangéran nyalira bakal nangtung dina kahirupan kuring.
  • Unggal jalma kuat atanapi raksasa anu parantos ngajukeun boss kuring ngalawan kuring, kuring ngagagalkeun rencana anjeun dinten ieu dina nami Yesus. Kuring mutuskeun yén kakawasaan Anu Maha Suci bakal némpél bos kuring dinten ieu sareng ngarusak unggal jilbab jahat anu parantos dianggo pikeun nutupan panonna kana kasihatan, unggal ranté perbudakan anu parantos dipasihkeun pikeun nahan pagawéna, abdi ngarusak ranté sapertos kitu dinten ieu dina nami Yesus. Kuring datang ngalawan unggal perjanjian sihir dina kahirupan kuring di organisasi ieu. Kuring ngancurkeun rencana aranjeunna ku seuneu Roh Suci. 
  • Kuring datang ngalawan unggal kakuatan setan anu digunakeun ku bos jahat kuring pikeun nyingsieunan kuring di tempat damel. Kuring nyetél aranjeunna kabakar dinten ayeuna dina nami Yesus. Kuring netepkeun diri ti benteng bos jahat kuring, kuring ngarecah sagala kakuatan setan na ka kuring, ti ayeuna, kuring nyandak kabébasan ku kakuatan. Kuring mutuskeun perpustakaan mutlak pikeun kuring dina nami Yesus. Entong deui kuring bakal diintimidasi ku skéma atanapi kakuatan na dina nami Yesus. 
  • Kuring lumpuh unggal kakuatan jahat anu digunakeun ngalawan kuring di tempat damel. Kusabab éta parantos diserat, henteu aya senjata anu ngalawan kuring moal hasil. Unggal kakuatan anu dianggo ngalawan kuring ku bos jahat kuring dibatalkeun dina nami Yesus. Getih domba ngancurkeun sadaya kakuatan bos jahat kuring dina nami Yesus. 
  • Gusti Yesus, ku sabab getih anu anjeun héd dina salib Calvary, kuring ngalanggar unggal perjanjian jahat anu kuring henteu terang parantos ditandatanganan sareng bos jahat kuring. Unggal perjangjian jahat anu ku kuring henteu dikenal dilebet ku bos jahat kuring, anu ayeuna anjeunna gunakeun ngalawan kuring, kuring datang ngalawan ku domba getih. Ku margi getih domba anu nyarioskeun kabeneran tibatan getih Habil, kuring ngalanggar unggal perjangjian jahat antara bos kuring sareng kuring ayeuna dina nami Yesus. 
  • Gusti, kuring megatkeun unggal Pangaruh tina bos jahat kuring kana karir kuring dina nami Yesus. Kuring ngaleupaskeun diri tina pangaruhna dina nami Yesus. Kusabab parantos ditulis, anjeunna yén putra anu dibébaskeun gratis. Mémang, kuring ngumumkeun kabébasan kuring dinten ayeuna dina nami Yesus. 
  • Ya Gusti, hudang sareng ngantepkeun musuh-musuh anjeun sumebar. Hayu unggal lalaki sareng awéwé jahat anu ngurilingan kuring dihakan ku seuneu Roh Suci. Gusti, jengkar demi abdi dinten ieu sareng bebaskeun abdi tina benteng bos kuring dina nami Yesus. 
  • Unggal kakuatan diabolical anu dipaké ngalawan kuring di tempat damel lirén damel ti ayeuna dina nami Yesus. Kusabab kuring mawa tanda Kristus, ulah aya anu ngaganggu kuring, kuring ngalawan sagala kakuatan anu parantos ditugaskeun pikeun nyiksa kuring dina nami Yesus. 

 

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu