Poin Solat Ngalawan Kakawasaan

0
385

Kami parantos dipimpin ku sumanget Gusti pikeun ngalibetkeun pamiarsa urang ku titik doa ngalawan kakuatan gelap. Dina buku 1 Petrus 5: 8 Ati-ati, waspada; sabab musuh anjeun setan, sapertos singa anu ngageleger, milampah-milarian, milarian saha anu tiasa ditutu anjeunna: Upami anjeun kantos héran kunaon urang sumping unggal dinten ku pituduh do'a, éta kusabab setan henteu beristirahat, tulisan suci nyarios yén anjeunna sapertos singa anu tatu anu milarian anu tiasa didahar. Janten, upami kakawasaan gelap henteu reureuhan siang sareng wengi, naha anjeun kedah janten sasaran aranjeunna? Teu heran tulisan suci maréntahkeun yén urang neneda tanpa usum.

Kakuatan gelap nyaéta penguasa dunya, kakuatan, sareng pimpinan dina tempat-tempat luhur. Sareng upami anjeun pikir aranjeunna musuh fisik anu anjeun tiasa atasi ku kakuatan fisik anjeun, émut tulisan suci nyatakeun ku kakuatan moal aya jalma anu unggul. Buku tina Epesus 6:12 nyarioskeun Kanggo perjuangan urang sanés ngalawan daging sareng getih, tapi ngalawan para penguasa, ngalawan aparat, ngalawan kakuatan dunya gelap ieu sareng ngalawan kakuatan spiritual tina jahat di daérah sawarga. Aranjeunna mangrupikeun panguasa gelap, teu kaukur jumlah roh-roh ghaib anu ngancam kahirupan jalma.

Aya seueur pisan jalma anu hirupna kaganggu ku kakuatan gelap; Gusti badé ngabébaskeun anjeun dinten ayeuna. Tulisan suci Yohanes 1: 5 Sareng cahaya ngagenclang dina poek; sareng poekna henteu ngartos. Cahaya Gusti bakal nyorot pisan dina kahirupan anjeun ayeuna, sareng benteng gelap anu nyiksa kahirupan anjeun bakal kabur dinten ayeuna. Anjeun kedah nganggo perang rohani anjeun sabab kami merjuangkeun perang spiritual. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén Gusti bakal naksir musuh anjeun nepi ka maot dina nami Yesus. Jalma-jalma leumpang dina poék. Kahirupan seueur jalma dicirikeun ku gelap poék, tapi ngupingkeun ayeuna, tulisan dina Kitab Suci Yesaya 9: 2 Jalma-jalma anu leumpang dina gelap bakal ningali cahaya anu hébat; Sing saha jalma anu cicing di bumi anu poek, cahaya bakal sumirat ka maranehna. Anjeun bakal ningali cahaya anu hébat dinten ayeuna; sawarga bakal ngumumkeun anjeun ka pembantumu anu teu acan tiasa mendakan kusabab gelap pisan ka anjeun.

Kuring ngumumkeun ka anjeun ayeuna yén seuneu tina Roh Suci bakal ngancurkeun kakuatan gelap anu dianggo dina kahirupan anjeun. Nalika anjeun ngamimitian diajar pituduh doa ieu, kakawasaan anu pang luhur bakal datang ka anjeun, sareng anjeun bakal janten teu kaampeuh unggal kakuatan gelap nyiksa kahirupan anjeun dina nami Yesus.

Tunjuk Sholat:

  • Gusti Allah, raja agung Isreal sareng dunya. Kuring ngadoa yén anjeun bakal manteng leungeun perkasa anjeun, sareng anjeun bakal ngancurkeun kakuatan gelap nyiksa kahirupan kuring ku panangan anjeun anu kuat dina nami Isa.
  • Otoritas surga ngancurkeun Rama Gusti, unggal awan gelap dina kahirupan kuring. Kusabab parantos diserat, cahaya hérang sareng gelap henteu ngartosna. Rama Gusti, hayu cahaya anjeun nyaangan gelap kahirupan kuring dina nami Yesus.
  • Kakuatan gelap anu nyababkeun kuring disumputkeun pikeun unggal takdir ngabantosan murag ayeuna ka jenengan Yesus. Ti ayeuna, kuring janten écés katingali ku unggal lalaki sareng awéwé anu bakal ngabantosan kuring tumuh sacara fisik, méntal, spiritual, sareng finansial.
  • Unggal panah panyakit anu parantos dikirim ka kahirupan kuring ti karajaan gelap, kaduruk dina nami Yesus. Duh kakuatan poek anu moal ngantep kuring leumpang kana bumi Kanaan kuring maot ayeuna dina nami Yesus.
  • Unggal sato anu poék kumalayang di sakuliling lingkungan kuring, kaduruk dina nami Gusti Yesus. Kuring nyatakeun kabébasan kuring tina kakuatan gelap dina nami Yesus.
  • Tulisan nyebatkeun Jabur 114: 1-4 Nalika Israél angkat kaluar ti Mesir, kulawarga Yakub ti jalma anu bahasana aneh; Yuda jadi tempat suci-Na, jeung Israel kakuasaan-Na. Laut katingali teras ngungsi: Yordania disetir deui. Gunung-gunung ngaluncatan sapertos domba jalu, sareng bukit leutik sapertos domba. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, unggal kakuatan tina gelap di jalan kuring ngungsi ti ayeuna dina nami Yesus.
  • Kuring janten seuneu anu tiasa dianggo pikeun karajaan gelap dinten ayeuna dina nami Yesus. Unggal kakawasaan gelap, nyoba-nyoba nyababkeun kuring kaserang panyakit, tumiba ka maot dina nami Yesus. Kuring mutuskeun penyembuhan Gusti kana unggal organ dina awak kuring; Kuring nyarios panyembuhan kuring kana ayana dina nami Yesus.
  • Unggal penguasa kegelapan, ngadalikeun kauangan kuring tumiba pati dina nami Yesus. Kuring ngosongkeun dompet kuring tina panyepengan anjeun dina nami Yesus. Ti ayeuna, kauangan kuring gratis dina nami Yesus.
  • Gusti, unggal setan kagagalan dina kahirupan mah kahuruan dina nami Yesus. Tulisanana nyarios sapertos Anjeunna, kitu ogé kuring. Ieu ngandung hartos yén sakumaha Kristus, kitu ogé kuring. Kuring ngadoa yén ku kakawasaan surga, kuring moal gagal kusabab kagagalan nyaéta sareng henteu tiasa dipendakan dina nami Isa. Ti ayeuna, sadayana anu ku kuring ditumpangankeun bakal makmur dina nami Gusti Yesus.
  • Duh, anjeun karajaan gelap nyingsieunan kuring, kuring ngaleupaskeun diri ti anjeun dinten ayeuna ku getih Kristus. Unggal malaikat setan nyiksa kuring dina bobo kuring, seuneu anu Suci datang ka anjeun ayeuna dina nami Isa. Éta parantos diserat pikeun kami henteu dipasihan sumanget kasieunan tapi putra lalaki pikeun nangis Ahba Rama. Gusti, unggal sumanget kasieunan ti liang naraka ditumpes nganggo nami Isa.
  • Kitab Suci nyarios, sareng aranjeunna ngéléhkeun anjeunna ku getih domba sareng kecap panyaksian aranjeunna. Kuring naksir kakuatan gelap dina kahirupan kuring ku getih domba.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu