Poin Solat Ngalawan gangguan

1
311

 

Dinten ieu kami bakal kalibet dina titik-titik doa pikeun henteu ngaganggu. Selingan mangrupikeun gimik musuh anu bahaya pisan pikeun ngajantenkeun manusa kaleungitan fokus tina tujuanana pikeun ngudag kasuksesan. Aya seueur pisan jalma anu ditakdirkeun pikeun kasuksesan dina kahirupan anu moal tiasa ngahontal poténsi na kusabab salah sahiji halangan anu bakal ditunda musuh nyaéta jalan anu ngaganggu. Anu lucu nyaéta sababaraha kali, jalma moal tiasa ngaidentipikasi gangguan nalika aranjeunna sapatemon sabab sababaraha kali, gangguan éta tiasa sumping dina bentuk anu diperyogikeun dina waktos éta.

Pamajikan pamajikan Potiphar mangrupikeun gangguan anu penting dina kahirupan Yusup. Upami Yusup henteu ngalakukeun usaha sadar pikeun ngaleungitkeun éta, aya kamungkinan anjeunna henteu bakal tiasa ngahontal naon anu ditakdirkeun pikeun anjeunna. Samentawis éta, dina waktos éta, Yusup tiasa mutuskeun nari pikeun lagu pamajikan Potiphar sabab anjeunna tiasa ngajamin kasalametanna sareng bahkan mempermudah élévasi gancangna janten pamajikan tuanna. Nanging, Yusup tiasa ngaidentipikasi yén éta sanés bagian tina rencana Gusti pikeun hirupna, janten anjeunna tumuh.

Nalika Yusup hasil ngatasi gangguan anu disababkeun ku musuhna, aya hiji jalma sanés dina Alkitab anu henteu tiasa ngatasi gangguan. Esau tiasa langkung merhatoskeun paménta burihna sareng netepkeun panonna pikeun janten jalma hébat, tapi laparna, anu mangrupikeun gangguan anu penting dina hirupna, ngagaduhan anu pangsaéna, sareng anjeunna jadi korban. Di ditu di dinya teras, anjeunna tukeur hak lahirna pikeun pot pot.

Pikeun ngatasi gangguan, éta nguruskeun ngidentipikasiana ngalangkungan usaha sadar sareng pitulung Roh Suci sareng ogé disiplin. Upami Yakub henteu ngadisiplin dirina, anjeunna bakal jadi korban pamajikanana juragan, sareng éta bakal ngahambat rencana Gusti pikeun hirupna. Nya kitu, dina kahirupan urang, aya sababaraha kali yén urang nyanghareupan gangguan, éta tiasa janten kagagalan damel atanapi akademik, éta tiasa nanaon, tiasa awéwé atanapi jinis lalaki anu béda-béda, urang kedah ngaidentipikasi aranjeunna sareng urusan sareng aranjeunna. Kuring ngadoa yén roh Allah anu bakal ngabantosan urang ngaidentipikasi gangguan nalika urang pendakan hiji datang ka urang ayeuna dina nami Yesus. Nalika anjeun ngamimitian diajar titik doa ieu ngalawan gangguan, mugia Gusti ngintunkeun gangguan jauh tina jalan anjeun dina nami Yesus.

Tunjuk Sholat:

  • Gusti, kuring ngalawan sagala kakuatan gangguan dina jalan kuring ka suksés sareng terobosan. Kuring ngadoa yén anjeun bakal ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus. Sagala bentuk batu penghalang dina jalan ka terobosan, abdi ngadoa supados seuneu Suci bakal ngaduruk aranjeunna dina nami Isa.
  • Gusti Gusti, abdi neneda yén ku rahmat anjeun, anjeun bakal masihan kuring hikmah pikeun ngaidentipikasi gangguan nalika kuring mendakan hiji. Komo upami katingalina sapertos naon anu kuring peryogikeun pikeun salamet dina waktos éta, kuring ngadoa mugia anjeun masihan kuring hikmah pikeun ngaidentipikasi salaku gangguan sareng ngubaranana sapertos nami Yesus.
  • Gusti Gusti, sapertos anjeun ngabantosan Yusup dina ngatasi gangguan dina jalan panjangna pikeun kamulyaan, kuring ngadoa yén dina cara anu sami, anjeun bakal ngabantosan dina ngungkulan unggal gangguan ku cara kuring dina nami Yesus. Sagala bentuk gangguan di jalan mah musnah ku seuneu dina nami Yesus.
  • Unggal agén gangguan ku cara kuring tumiba ka pati dina nami Yesus. Unggal lalaki sareng awéwé anu bakal ngahambat kuring tina janten naon anu anjeun parantos takdirkeun janten kuring, kuring ngadoa yén anjeun bakal nyababkeun urang henteu. Pendak dina nami Isa. Kuring ngancurkeun ku seuneu unggal rencana musuh leuwih hirup abdi dina nami Yesus.
  • Kitab Korinta 10:13 Teu aya cocoba anu nyusul anjeun anu teu umum pikeun manusa. Gusti satia, sareng anjeunna moal ngantep anjeun kagoda saluareun kamampuan anjeun, tapi ku godaan, anjeunna ogé bakal nyayogikeun jalan kabur, anu anjeun tiasa tahan. Kuring ngadoa yén henteu aya godaan anu bakal ngatasi kuring dina nami Yesus. Kuring ngadoa mugia anjeun kersa masihan kuring kakuatan pikeun nundung gogoda naon waé anu datang ka kuring dina titik kasuksésan dina nami Yesus.
  • Kuring datang ngalawan unggal pangjurung nginum atanapi ngaroko dina nami Yesus. Unggal rencana sareng agenda musuh ngaganggu kuring ku panggunaan narkoba, panggunaan alkohol, atanapi ngaroko, kuring ngajantenkeun rencana éta henteu aya gunana dina nami Yesus. Sagala bentuk maksiat seksual anu setan hoyong dilakukeun ka kuring pikeun ngaganggu kuring. Kuring ngadoa yén Gusti bakal ngancurkeun rencana sapertos dina nami Yesus.
  • Tulisan suci di 1 Korinta 10:12 Janten, upami anjeun pikir anjeun mantep, ati-ati supados henteu murag! Kuring ngadoa yén anjeun bakal masihan kuring rahmat nangtung sareng anjeun nepi ka ahir dina nami Yesus. Unggal panah gangguan anu ditémbak ka kuring ku musuh pikeun ngajantenkeun kuring murag di payuneun anjeun ngantep panah sapertos musnah dina nami Yesus.
  • Gusti, kuring mutuskeun ti ayeuna, kuring neuteup panon kuring dina kayu salib, kuring nempatkeun diri dina bimbingan Roh Suci. Kuring ngadoa muga roh Allah, sumanget ketuhanan, bakal mimiti nungtun sareng ngarahkeun kuring. Éta bakal ngajarkeun kuring hal-hal anu kedah dilakukeun sareng ngungkabkeun ka kuring hal-hal anu bakal datang. Kuring ngadoa yén roh Allah janten kasohor dina kahirupan kuring dina nami Yesus.
  • Bapa, kuring merhatoskeun jalur suku kuring sateuacan Anjeun yén jalan kuring tiasa lempeng sareng bébas tina jahat sareng gangguan musuh dina nami Yesus. Kuring ngahurungkeun suku kuring jauh tina dosa sahingga kuring moal janten korban setan dina nami Yesus.

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu