Poé Solat Ngalawan Pesona

0
237

 

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan pesona. Salaku pangagem, urang kedah diajar ngawangun kahirupan solat urang, sareng cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun nyaéta ku henteu lirén Sholat. Aya lalaki sareng awéwé setan anu tiasa nganggo pesona jahat sapertos pesona sareng mantra pikeun nyababkeun urang panyakit, nyeri, atanapi sihir, anu tiasa nyababkeun urang ngalakukeun hal anu teu cocog sareng rencana urang. Saha waé setan anu ningali ancaman, vices sapertos kitu tiasa dianggo ngalawan aranjeunna. Teu heran, tulisan suci nyatakeun yén urang henteu merjuangkeun daging sareng getih pikeun ngalawan kakuatan sareng penguasa gelap di tempat anu luhur. Ieu ngajelaskeun naha kahirupan spiritual urang kedah kiyeu teuing.

Musuh henteu liren nyerang kami. Sababaraha pesona parantos dianggo ngalawan urang, tapi kaseueuran kali, Gusti anu nyalametkeun urang tina sababaraha serangan. Nanging, éta ogé di tempat urang sorangan pikeun nangtung jangkung dina tempat solat sareng ngancurkeun padamelan setan. Altar solat anu urang angkat salami dinten-dinten saé urang bakal ngabantosan urang ngalawan pesona jahat nalika dinten-dinten goréng. Kuring mutuskeun ku kakawasaan sawarga; unggal pesona jahat sareng pesona anu parantos dirarancang ngalawan anjeun musnah dina nami Yesus.

Jalma-jalma tiasa ngupayakeun naon waé pikeun mastikeun yén urang murag. Kadang-kadang aranjeunna lebet ka kuburan, cicing handapeun bulan, atanapi nangtung taranjang handapeun panonpoé ngan pikeun mastikeun yén urang gagal. Henteu héran tulisan suci nyarios yén seueur anu kasiksa ku jalma-jalma anu séhat, tapi Gusti ngaleupaskeun anjeunna ti sadayana. Kuring parantos ngadangu kasus jalma kaserang panyakit anu dahsyat saatos aranjeunna nincak hal sapertos pesona dina taneuh, tapi kuring nyatakeun nami Yesus, unggal pesona jahat sareng pesona anu parantos ditetepkeun pikeun anjeun, kuring ngancurkeun aranjeunna ku seuneu Roh Suci. Nalika anjeun ngamimitian diajar pituduh doa ieu, Roh Suci bakal ngancurkeun unggal pesona jahat anu parantos dirancang ngalawan anjeun dina nami Yesus.

 

Tunjuk Sholat: 

 

  • Gusti Yesus, kuring mutuskeun, saha waé anu nangtung taranjang handapeun langit ngagunakeun kakuatan hawa sareng putra ngalawan kuring, pikeun nyababkeun kuring henteu ngahontal jangkung anu anjeun takdirkeun pikeun kuring, kuring ngancurkeun jalma sapertos dina nami Yesus. Gusti Yesus, sapertos pedang lebur dina nyanghareupan hiji naraka, hayu jelema jahat musnah dina nami Yesus. 
  • Oh, ye Moon, ngupingkeun sora Gusti; anjeun salah sahiji hal anu diciptakeun ku Gusti pikeun kahadéan kuring. Kuring mutuskeun saha waé anu nangtung dina handapeun anjeun pikeun nyababkeun kuring ku nyeri sareng duka, hayu aranjeunna musnah dina nami Yesus. Unggal lalaki sareng awéwé anu haténa jahat pisan ka kuring, abdi musnahkeun aranjeunna dina nami Yesus. 
  • Kusabab éta parantos diserat, henteu aya senjata anu ngalawan kuring moal hasil. Unggal létah anu naék ngalawan kuring dina pangadilan hayu aranjeunna dikonsumsi dina nami Yesus. Unggal leungeun jahat ngirim panah duka kana kahirupan kuring balik deui ka anu ngirim tujuh kali lipat dina nami Gusti Yesus. 
  • Kuring datang ngalawan sagala rupa bentuk enchantment unggal bentuk jahat anu geus dipigawé ngalawan kuring, ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus. Rama Gusti, hayu rencana musuh abdi musnah dina nami Yesus. Gusti, hayu musuh abdi maot ku kajahatan hate dina nami Yesus. 
  • Unggal lalaki atanapi awéwé anu nyéépkeun getih sato pikeun nyiksa kuring, ngajantenkeun usahana na teu aya gunana dina nami Isa. Hayu rencana sareng padamelan aranjeunna ngalawan aranjeunna dina nami Yesus. Unggal pesona jahat anu parantos disimpen dina lantai pikeun kuring cocog, kuring ngancurkeun aranjeunna ku getih domba. 
  • Unggal perjangjian jahat anu musuh parantos lebet kusabab kuring, abdi ngancurkeun perjanjian sapertos dina nami Yesus. Ku alesan tina perjangjian anyar anu kasohor ku getih Yesus, hayu unggal perjangjian ngalawan kuring musnah dina nami Yesus. 
  • Kuring mutuskeun ku kakawasaan sawarga; panonpoé kedah nangtung ngalawan unggal lalaki sareng awéwé anu nanggung kajahatan pikeun kuring dina nami Yesus. Hayu panonpoé ti Wétan, Kalér, Kulon, sareng Kidul naék sareng ngabakar musuh abdi dugi ka maot dina nami Yesus. 
  • Gusti Yesus, unggal pesona jahat anu parantos dikubur dina taneuh pikeun ngarugikeun kuring, abdi ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus. 
  • Unggal daya tarik jahat anu parantos dirarancang ku musuh pikeun nyiptakeun musibah anu hébat dina kahirupan kuring, kuring ngirimkeun aranjeunna deui ka anu ngirim nganggo nami Isa. Hayu jahat haté maranéhna ngahakan aranjeunna nuju kuring dina nami Yesus. 
  • Unggal raksasa di bumi bapak kuring, unggal awéwé setan di bumi indung kuring, nyiptakeun kacilakaan dina kahirupan kuring kalayan pesona, hayu lalaki sareng awéwé sapertos kitu maot dina nami Yesus. 
  • Unggal daya tarik jahat anu parantos dikubur dina taneuh di tempat damel kuring, pikeun nyababkeun kuring kaleungitan jabatan, kuring ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus. 
  • Unggal daya tarik anu digunakeun ngalawan kuring pikeun nyababkeun panurunan abdi, abdi musnahkeun ku kakuatan dina nami Yesus. Gusti, abdi ngacapruk unggal daya tarik gagal, unggal daya tarik panyakit dina kahirupan kuring seuneu tina Roh Suci. 
  • Bangun Ya Gusti sareng ngantep musuh-musuh anjeun sumebar, hayu unggal lalaki sareng awéwé anu naék ngalawan kuring dina pangadilan dikutuk sateuacan abdi nganggo nami Isa. 
  • Duh, bumi anjeun ngupingkeun sora Gusti, tulisan suci nyatakeun yén bumi nyaéta Pangéran sareng kaberesanana, dunya sareng aranjeunna anu cicing di dinya. Unggal lalaki sareng awéwé anu nangtung di bumi mikir jahat ngalawan kuring hayu aranjeunna musnah dina nami Yesus.
  • Kuring nutupan sorangan jeung kulawarga ku getih Yesus, unggal enchantment jahat jeung kakuatan sihir atanapi sihir ngalawan kuring musnah dina nami Yesus. 
  • Gusti Yesus, unggal bubu jahat anu parantos diatur musuh pikeun kuring, abdi musnahkeun aranjeunna dina nami Yesus. 

 

 

 

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu