Poin Solat Ngalawan Gagal Usaha

0
220

 

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan kagagalan bisnis. Upami anjeun ngalaman kagagalan anu konsisten dina bisnis anjeun, maka pituduh doa ieu kanggo anjeun. Upami saatos ngembangkeun unggal stratégi anu saé pikeun ngawangun karajaan bisnis anjeun, anjeun parantos konsultasi sareng ahli bisnis usum, tapi usaha anjeun henteu ngalaman terobosan sanésna, aya kabutuhan pikeun anjeun nyaah ka Gusti. Tulisan suci ngajantenkeun urang ngartos yén unggal ide anu saé asalna ti Gusti.

Musuh moal hoyong urang suksés sabab anjeunna henteu hoyong urang hirup merenah bari aya di Kristus Yesus. Janten pastikeun anjeun terang yén musuh bakal ngagagalkeun usaha anjeun, utamina dina bisnis éta. Masih, kuring gaduh warta anu saé pikeun anjeun dinten ieu, Gusti badé ningali kaayaan bisnis éta, sareng Anjeunna siap ngabantosan anjeun tina kagagalan bisnis éta. Pikeun éta geus ditulis dina Ulangan 8:18 Émut ka PANGERAN Allah anjeun. Anjeunna anu masihan anjeun kakuatan pikeun suksés dina minuhan perjangjian anu dikonfirmasi ka karuhun anjeun ku sumpah. Aya seueur pisan jalma anu kakuatan pikeun ngeuyeuban parantos dicandak ku setan, sareng éta sababna aranjeunna gaduh seueur kagagalan dina usaha dina usahana.

Kuring mawa beja anu hadé ka anjeun dinten ayeuna, lah kuring bakal ngalakukeun anu énggal, ayeuna bakal muncul deui, sabab anjeun henteu terang, kuring bakal ngadamel jalan di padang pasir sareng walungan di gurun. Gusti bakal ngalaksanakeun hal énggal pikeun bisnis anjeun, sareng anjeun bakal nyanyi lagu anyar. Nalika anjeun ngamimitian diajar pituduh doa ieu, kuring ngadoa kakuatan Gusti bakal naksir setan kagagalan pikeun maot kusabab urusan anjeun. Ti ayeuna, anjeun bakal mimiti ngalaman giliran anu hadé dina nami Yesus. Éta bisnis runtuh dijantenkeun kuat ku kakuatan surga.

Nunjuk Poin

  • Gusti Yesus, kuring sumping ka payuneun anjeun dinten ayeuna pikeun ngado'a pikeun urusan kuring. Kuring parantos ngalaman seueur teuing kagagalan dina nyiapkeun bisnis kuring. Kuring meredih kana pangandika anjeun anu nyebatkeun yén Gusti anu masihan kakuatan pikeun suksés. Kuring ngadoa mugia anjeun masihan kuring kakuatan pikeun suksés dina bisnis kuring dina nami Yesus.
  • Kuring mutuskeun ku wibawa surga yén malaikat kagagalan, agén kasusah dina bisnis kuring, musnah dina nami Yesus. Gusti Yesus, kuring mutuskeun ku kakawasaan dina nami Yesus yén unggal benteng gelap tina bisnis kuring dicandak nganggo nami Gusti Yesus.
  • Unggal méga gelap kagagalan kana bisnis kuring dihapus dina nami Gusti Yesus. Kusabab parantos ditulis yén naon waé anu kuring iklas, panangan abdi kedah leres. Kuring mutuskeun ku kakawasaan dina nami Yesus yén sagalana kuring nunda leungeun kuring ti ayeuna bakal mimiti makmur dina nami Yesus.
  • Tulisan suci nyatakeun yén pikeun unggal ide anu saé asalna ti Gusti, kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén unggal ide anu saé anu kuring kedah jongjon dina bisnis Gusti mimiti ngadamel bekel pikeun éta dina nami Yesus.
  • Gusti Gusti, kuring milari hikmah ketuhanan anjeun pikeun milampah bisnis normal kuring, hikmah pikeun nyusun bisnis kuring di beulah katuhu janten suksés; Kuring ngadoa yén anjeun bakal pasihkeun ka kuring dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun lamun aya jalma anu kurang kawijaksanaan, hayu anjeunna naros ka Gusti anu mikeun sacara bébas tanpa cacad. Kuring milari hikmah anjeun anu henteu aya cacadna; Gusti masihan ka kuring dina nami Yesus.
  • Kuring ngadoa yén sagala anu kuring butuhkeun pikeun ngagaur kapal bisnis kuring ka hasil anu suksés, kuring ngadoa yén Gusti mimiti nyayogikeun dina nami Yesus. Kuring nangtung dina janji kecap anu nyebutkeun Gusti mah bakal nyayogikeun sadaya kabutuhan kuring numutkeun kaayaanana dina kamuliaan ku Kristus Yesus. Bapa Gusti, kuring ngadoa mugia anjeun nyayogikeun sadayana anu kuring peryogikeun pikeun suksés dina bisnis kuring dina nami Yesus.
  • Unggal agén gelap anu parantos ditugaskeun pikeun bisnis kuring pikeun ngarobihkeunana kalayan kagagalan murag sareng maot leres dina nami Gusti Yesus. Unggal agén kagagalan anu hoyong ngagagalkeun usaha kuring kalayan kagagalan anu teu tiasa diukur hayu seuneu Roh Suci ngabakar anjeun nepi ka maot dina nami Yesus.
  • Kuring ngadoa yén unggal lalaki sareng awéwé anu kuat anu nangtung di jalan kuring suksés ditumpes ku seuneu sabab kuring terang yén seuneu Gusti bakal payun sateuacan kuring sareng ngaduruk sadaya musuh kuring.
  • Kuring nyatakeun ku kakuatan dina nami Yesus yén ti ayeuna, kuring bakal mimiti ngalaman diménsi séjén tina bisnis suksés dina nami Yesus. Di unggal tempat anu kuring parantos gagal sateuacan di uji coba, mugia malaikat kasuksésan janten pendamping anyar kuring dina nami Yesus.
  • Tingali deui urang Mesir anu anjeun tingali dinten ayeuna anjeun moal ningali aranjeunna deui, dina véna anu sami; Kuring mutuskeun yén kagagalan kuring ningali ayeuna kuring moal ningali aranjeunna deui dina nami Isa. Tulisan suci nyatakeun, nyatakeun hiji hal, sareng éta bakal ditetepkeun; Kuring nyatakeun kasuksésan bisnis dina nami Yesus.
  • Oh, ye malaikat anu nungtun unggal bisnis suksés kana kasuksésan, abdi neneda yén ti ayeuna, anjeun janten sobat anyar kuring dina nami Yesus.
  • Tulisan suci nyebatkeun setan parantos jahat ti mimiti, sareng éta sababna putra Allah mupus pikeun ngancurkeun padamelan musuh. Kuring nyalahkeun kagagalan bisnis kuring ka musuh; Kuring mutuskeun yén anjeun bakal ngancurkeun karya musuh dina bisnis kuring dina nami Yesus.
  • Kuring ngasongkeun bisnis kuring ku minyak kabungah anu meunang tina getih mulia Kristus anu nalika malaikat kagagalan ningali bisnis kuring, éta bakal diliwatan dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu