Poé Solat Ngalawan Édisi

0
276

 

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan sihir. Sateuacan urang teraskeun, penting urang masihan artos pikeun sihir. Éta dihartikeun salaku manipulasi jahat batur anu nyababkeun aranjeunna ngalakukeun hal-hal anu teu cocog sareng Kersa atanapi rencana na. Aya sababaraha kasus dina kitab suci dimana jalma-jalma keur disihir ku setan pikeun ngalakukeun hiji hal anu teu cocog sareng Kersa-Na. Salah sahiji kasus sapertos kitu tiasa dipendakan dina buku Kisah 8: 9-11 Tapi aya hiji jelema, anu disebut Simon, anu sateuacanna di kota anu sami nganggo sihir, sareng ngajampekeun jalma-jalma di Samaria, nyebatkeun yén dirina sorangan jalma anu hébat: Anu aranjeunna sadayana nguping, ti anu pangageungna ka anu pangageungna, saurna, Jalma ieu kakawasaan Gusti anu agung. Sareng anjeunna anjeunna merhatoskeun, sabab parantos lami anjeunna nyihir aranjeunna ku tukang sihir. Nalika lalaki henteu saé sacara rohani, anjeunna tiasa disihir ku setan pikeun ngalakukeun hal-hal anu sangsara. Kumaha yén lalaki anu déwasa sacara paksa bakal hubungan sareng jalma anu teu umur, kumaha lalaki bakal gering unggal waktos anjeunna badé narabas.

Aya seueur pisan cara musuh tiasa nyihir urang salaku jalma anu iman. Kuring parantos ngabimbing batur anu dianggap murid cemerlang, tapi anjeunna henteu pernah hasil dina pamariksaan nanaon. Upami skrip ujian na teu leungit, anjeunna bakal tersirat dina pamariksaan sareng tungtungna, anjeunna bakal gagal ujian éta.

Anjeun terang cara musuh parantos nyiksa anjeun, janten anjeun terang kumaha nyalurkeun solat anjeun. Gusti bade angkat sihir jahat ka jalma-jalma. Anjeunna badé ngabébaskeun jalma tina kakuatan musuh anu nahan aranjeunna mangtaun-taun. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén kabébasan anjeun bakal sumping ayeuna nganggo nami Isa. Salah sahiji alesan utami naha anjeun kedah ngarusak unggal benteng sihir nyaéta supaya anjeun tiasa ngahontal takwa anu parantos ditangtukeun ku Gusti pikeun anjeun. Bakal aya watesan pikeun saha waé anu parantos disihir; jalma sapertos kitu bakal ngalakukeun upaya pikeun usahana bakal frustasi ku kagagalan. Gusti bakal ngaleupaskeun anjeun dinten ayeuna, nalika anjeun diajar pituduh doa ieu, yén sihir jahat anu parantos ngaganggu anjeun mangtaun-taun rusak dina nami Isa.

Tunjuk Sholat:

  • Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, unggal kakuatan anu nolak ngantep kuring ngangkat sirah kuring, unggal kakuatan anu ngahalangan kuring tina ngahontal prestasi anu dipikahoyong ku Gusti ku kuring, kahuruan dina nami Yesus.
    Unggal panangan sareng suku setan damel ngalawan takdir kuring, unggal jahat nyarios basa-létah ngalawan kahirupan kuring kahuruan ayeuna dina nami Gusti Yesus.
  • Sadaya kakuatan sihir anu maéhan nasib kuring sakedik-sakedik, kuring nyungkeun pati anjeun dinten ieu nganggo nami Gusti Yesus. Unggal-dirancang ku musuh pikeun nyusahkeun hirup kuring, hayu leungeun sapertos garing dina nami Yesus.
  • Kuring maksakeun nyokot deui kabéh barang leungit kuring tina leungeun setan. Kuring datang ngalawan unggal jelema jahat anu dikirim ka musuh kuring. Kuring ngancurkeun aranjeunna ku seuneu tina Roh Suci.
  • Unggal tanda gelap dina kahirupan kuring anu ngahalangan kuring tina kasuksésan. Unggal embargo kagagalan anu parantos dikirim ka musuh kuring, kuring ngancurkeun aranjeunna ku kakawasaan dina nami Yesus. Kuring ditegor unggal leungeun jahat diangkat ngalawan hirup abdi dina nami Yesus.
  • Kuring nyetél seuneu Roh Suci kana unggal objék sihir dina kahirupan kuring, unggal objék anu parantos disihir ku setan dikirim kana kahirupan kuring, kuring ngancurkeun aranjeunna ku seuneu dina nami Yesus. Unggal lalaki sareng awéwé nangtung jangkung di karajaan gelap ngabahayakeun kahirupan kuring; Kuring mutuskeun pati ka anjeun dina nami Yesus.
  • Unggal sihir anu parantos ngambil alih daging sareng sumanget kuring, kuring ngancurkeun anjeun dina nami Yesus. Abdi nolak janten korban sihir musuh. Kuring ngalengkepan diri ku seuneu hantu suci dina nami Yesus.
  • Duh ye panah panah tina sihir dina kahirupan mah, candak seuneu dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun, henteu aya senjata anu ngalawan kuring bakal makmur, unggal panah sihir ditémbak kana kahirupan kuring, balik deui ka anu ngirim nganggo nami Isa.
  • Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén kuring janten teror pikeun kakuatan gelap. Kuring mutuskeun yén kuring janten raksasa pikeun unggal musuh anu ngarencanakeun nyihir kuring dina nami Yesus.
  • Unggal sihir musuh pikeun implicate kuring, kuring datang ngalawan anjeun ku kakuatan dina ngaran Yesus. Kuring nolak implicated dina ngaran Yesus.
  • Unggal sihir setan tina panyakit dina kahirupan mah pikeun ngajadikeun organ awak kuring paéh, kaduruk dina nami Gusti Yesus.
  • Kuring datang ngalawan unggal sihir jeung manipulasi musuh pikeun ngerakeun kuring ku ngalakukeun hal anu teu manusiawi; Kuring ngancurkeun sumanget sapertos dina nami Yesus. Unggal sihir anu bakal nyababkeun kuring katarik sacara séksual ka budak awéwé di bawah umur, unggal sihir anu bakal nyababkeun kuring nyandak nyawa jalma lalaki anu sanés, kuring ngancurkeun anjeun ku kakawasaan dina nami Yesus.
  • Kuring datang ngalawan unggal sihir anu bisa ngabalukarkeun kuring maok; Kuring ngancurkeun anjeun dina nami Yesus. Kuring nyatakeun ku kakawasaan surga; Abdi moal disihir ku nami Gusti Yesus.
  • Kuring nolak dijantenkeun bahan ejekan ku musuh; Kuring ningkatkeun diri kuring langkung luhur tibatan manipulasi musuh dina nami Yesus. Unggal bentuk sihir sareng tukang sihir nyerang ngalawan kahirupan sareng takdir kuring kabakar ayeuna-ayeuna dina nami Yesus.
  • Pikeun eta parantos ditulis Keluaran 22: 18-19 Anjeun moal ngantep dukun hirup. Saha waé anu ngampar sato galak pasti dipaéhan. Hayu malaikat maot didatangan unggal dukun perencanaan cilaka kuring dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu