Poin Solat Ngalawan Pembersihan Tempat Tidur

0
283

 

 

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan bedwetting. Lucu sabab topik ieu sigana, janten seueur jalma anu cicingeun merangan setan ieu. Dina kahirupan urang, dina sababaraha umur, urang diharepkeun bobo baseuh, tapi nalika urang mimiti ngadeukeutan sababaraha umur, sareng urang masih tetep baseuh, maka éta janten hal anu éra sareng aib. Setan nyababkeun ranjang Wetting dina usaha ngerakeun saurang jalma. Kumaha yén déwasa anu parantos sepuh masih bakal ngahias éta memang mangrupikeun rasa éra. Jalma sapertos kitu moal bobo kusabab sieun bobo nalika déwasa.

Gusti badé ngabébaskeun umat-Na dibébaskeun tina setan ngerakeun Wetting anu parantos nyiksa aranjeunna. Masih langkung saé nalika anjeun cicing di bumi kolot anjeun tapi nalika waktuna badé angkat ka sakola, sareng anjeun moal pulang unggal dinten, atanapi waktuna anjeun angkat ka National Youth Service Corp, nyaéta nalika anjeun bakal terang yén éta mangrupikeun perang anu nyata. Buku Jabur 25:20 O jaga jiwa abdi, sareng awaskeun abdi: hayu atuh ulah isin; sabab abdi percanten ka anjeun. Gusti badé nyalametkeun jalma-jalma tina éra ranjang Wetting sabab setan éta nyiksa anjeun bakal néwak seuneu hantu suci ku sabab solat anjeun ayeuna.

Gusti maréntahkeun pituduh doa ieu, sareng nalika Gusti maréntahkeun hal sapertos ieu, éta hartosna Gusti parantos badé ngadamel kaajaiban. Kuring henteu paduli sabaraha taun anjeun merjuangkeun perang ieu nyalira; naon anu kuring terang nyaéta urang gaduh Panglima perang anu hébat anu dumuk di Sion; anjeunna bakal nyandak perang di tempat anjeun sareng meunang perang pikeun anjeun. Aya dukun anu mangrupakeun raja agung Sion. Anjeunna bakal nyageurkeun kagoréngan anjeun dinten ayeuna ku kakuatan leungeun katuhuna. Kritik anjeun bakal dicandak, sareng anjeun bakal bébas dina nami Yesus.

Tunjuk Sholat:

  • Gusti Yesus, kuring sumping payuneun anjeun dinten ayeuna pikeun ngalaporkeun setan jahat ieu anu parantos nyiksa kuring sakapeung ayeuna, kuring parantos nyobian sagala cara pikeun ngungkulanana, tapi éta parantos kabuktosan ngagugurkeun. Kuring ngadoa pikeun pitulung anjeun pikeun setan tina parabot keur sare, kuring ngadoa anjeun bakal ngabantosan kuring ngungkulanana ku kakuatan anjeun dina nami Yesus. 
  • Gusti, kuring datang ngalawan unggal roh sareng setan ranjang Wetting anu parantos ditugaskeun pikeun kahirupan kuring ti Karajaan gelap pikeun ngahinakeun kuring. Kuring ngadoa yén anjeun bakal ngancurkeun setan sapertos dina nami Yesus. 
  • Unggal kakawasaan di bumi bapak kuring anu nolak ngantepkeun kuring, unggal setan dina garis keturunan kuring anu sumpah bakal ngerakeun kuring, kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén aranjeunna ancur. Unggal roh anu teu katingali, naha dina sumanget darat atanapi sumanget laut anu parantos ditugaskeun pikeun ngahinakeun kuring, kuring ngadoa yén aranjeunna nundutan seuneu dina nami Yesus. 
  • Gusti Yesus, unggal kasangsaraan musuh dina damel dina kahirupan kuring, kuring mutuskeun yén aranjeunna néwak seuneu dina nami Gusti Yesus. Unggal kakawasaan karuhun ditugaskeun pikeun ngahinakeun kuring, unggal lalaki sareng awéwé anu kuat di kulawarga kuring anu parantos nyiksa kahirupan kuring, kuring ngadoa yén naga ditumpes sateuacan peti perjangjian, hayu aranjeunna ditumpes nganggo nami Yesus. 
  • Unggal setan jahat sareng panyakit anu musuh dilakukeun ku kuring anu nyababkeun kuring bobo baseuh unggal-unggal kuring nutup panon, bobo, getih domba ngancurkeun kasangsaraan sapertos kitu. Tulisan suci nyatakeun yén panyiksa moal naék deui dina kadua kalina, unggal kasiksa setan tina éra, kuring mutuskeun yén aranjeunna mimiti néwak dina nami Yesus. 
  • Kuring nelepon pikeun karuksakan unggal basa jahat anu nyarios jahat kana kahirupan kuring, unggal sungut jahat anu spits jahat ka ayana kuring, kuring mutuskeun yén aranjeunna ancur dina nami Yesus. Gusti gugah sareng ngantepkeun musuh-musuh anjeun sumebar, hayu unggal lalaki sareng awéwé anu ngariung kana panangan abdi janten isin dina nami Isa. 
  • Unggal oray tina penghinaan anu nyusup kana kahirupan kuring, kuring ngadoa yén aranjeunna néwak seuneu Roh Suci dina nami Yesus. Rama Gusti, abdi neneda yén anjeun bakal ngarobah éra kuring kana kamulyaan dina nami Yesus. 
  • Tulisan suci nyatakeun, sabab kuring terang pikiran anu kuring pikahoyong ka anjeun, éta mangrupikeun pamikiran anu saé sareng sanés anu jahat pikeun masihan anjeun tujuan anu diarepkeun. Kuring ngadoa yén sagala rupa dina kahirupan kuring anu pernah janten rencana anjeun pikeun kuring; Kuring ngadoa yén aranjeunna dibawa kabur dina nami Yesus. 
  • Kuring nyebut pamales kanyeri Gusti kana naga éra sareng aib anu parantos ditangtoskeun pikeun kahirupan kuring ti karajaan gelap. Kuring ngadoa yén naga sapertos kitu néwak dina nami Yesus. Pangandika anjeun jangji ka kuring yén kuring moal isin, kuring mutuskeun yén unggal kakuatan hoyong ngerakeun kuring, hayu seuneu Gusti Nu Maha Suci mimiti ngaduruk aranjeunna janten abu dina nami Yesus. 
  • Oh, anjeun setan anu nyababkeun kuring bobo baseuh nguping firman Gusti, éta parantos ditulis yén kuring pikeun tanda sareng kaajaiban pikeun Gusti, janten kuring ngalawan anjeun setan tina parabot keur sare dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun unggal tangkal anu henteu dipelak ku bapak kuring bakal dicabut. Kuring mutuskeun yén seuneu Allah asup kana akar masalah ieu sareng ngancurkeun éta sadayana dina nami Yesus. 
  • Tulisan suci nyatakeun nyatakeun hiji hal, sareng éta bakal mantep; Kuring nyatakeun yén kuring bébas tina setan anu nyababkeun kuring bobo baseuh dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun yén yén putra parantos ngabébaskeun gratis. Saéstuna, kuring leupas ti anjeun setan ngéséran nganggo nami Yesus. 

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu