Poin Solat Ngalawan mundur

0
272

Dinten ieu urang bakal kaayaan solat ngalawan mundur. Tapi ke heula, anjeun kedah ngartos naon anu janten mundur supados anjeun tiasa terang kumaha ngadoa kalayan saé. Mundur mangrupikeun panurunan anu jelas dina tingkat kamekaran hiji individu. Éta ogé tiasa hartosna henteu mampuh pikeun saurang individu naék sareng hirup sesuai sareng anu diarepkeun anu dipikahoyong. Sumanget mundur aya ka Yakub dina hiji waktos dina hirupna, sareng sanaos perjanjian Allah kana anjeunna pikeun ngajantenkeun hiji bangsa ti anjeunna, anjeunna masih hirup di handapeun anu diarepkeun.

Nalika urang cicing teuing dina tempat atanapi tempat khusus, urang nuju kaganggu ku kamunduran. Sapertos anu dicarioskeun ku Gusti ka urang Israil dina buku Ulangan 1: 6-8, PANGERAN Allah urang nyarios ka urang di Horeb, saurna, Anjeun parantos cekap lami di gunung ieu: Balikkeun, angkat, teras angkat ka gunung urang Amori, sareng ka sadaya tempat caket di dinya, di dataran, di bukit, sareng gunung, sareng kidul, sareng sisi laut, dugi ka bumi urang Kanaan, ka Libanon, dugi ka walungan hébat, walungan Eufrates. Kieu, Kami parantos netepkeun bumi ieu ka payuneun anjeun: lebet sareng kéngingkeun bumi anu dipasrahkeun ku PANGERAN ka karuhun anjeun, Ibrahim, Ishak, sareng Yakub, pikeun mikeun ka aranjeunna sareng ka turunanana saatosna. Kadang-kadang, urang cicing teuing di kampung sateuacan urang lebet ka kota, padahal, henteu pernah janten rencana Gusti urang anu cicing langkung lami di kampung. Tapi musuh parantos ngalaksanakeun éta ngalangkungan sumanget mundur.

Rencana Gusti pikeun kahirupan urang nyaéta pikeun urang ngamimitian hirup dina Kersa sareng tujuan Gusti pikeun kahirupan urang. Tapi nalika urang ngamimitian hirup di handapeun standar éta, éta ngandung harti yén urang ngalaman sumanget mundur. Sumanget éta bakal ngajantenkeun upaya saha waé anu teu aya gunana dugi ka musnah. Dugi ka anjeun tiasa ngancurkeun sumanget mundur, hirup anjeun bakal terus ngorondang nalika anjeun disangka luhur di langit ngalayang.

Sumanget mundur bakal nyababkeun jalma ngarengsekeun perjalanan sapuluh dinten dina sapuluh taun. Pikeun hirup alesan nyata ayana urang, urang kedah ngéléhkeun sumanget mundur. Kuring mutuskeun ku kakuatan dina nami Yesus yén sumanget mundur dina kahirupan anjeun musnah dina nami Yesus. Pitunjuk doa ieu bakal nyayogikeun anjeun titik-titik doa anu diperyogikeun ngalawan mundur, pastikeun anjeun diajar kalayan bener.

Tunjuk Sholat:

  • Rama Gusti, kuring ngancurkeun unggal sumanget mundur dina kahirupan kuring ku seuneu Roh Suci. Unggal sumanget mundur ti bumi bapak kuring, kuring mutuskeun yén anjeun kahuruan ayeuna dina nami Yesus.
  • Unggal létah jahat anu nyarios ka tukang kana kahirupan kuring, kuring ngadoa yén létah sapertos kitu ayeuna kabeuleum ayeuna dina nami Gusti Yesus. Unggal oray kasang tukangna anu parantos dikirim ka kahirupan kuring pikeun nyusahkeun kuring, kuring ngadoa yén amarah Gusti sumping ka anjeun ayeuna dina nami Isa.
  • Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, unggal nubuat jahat tina mundur dina kahirupan kuring kedah musnah dina nami Yesus. Kuring datang ngalawan unggal perjangjian mundur dina kahirupan kuring, kusabab perjanjian anyar anu kasohor ku getih Kristus, abdi ngancurkeun perjanjian jahat sapertos nami Yesus.
  • Unggal kakuatan anu parantos sumpah nempatkeun kuring permanén ka tempat anu tangtu, unggal kakuatan anu nolak ngantep kuring tumuh dina kahirupan, kuring ngalawan anjeun ku kakawasaan dina nami Yesus. Unggal kakuatan anu nolak ngantep kuring leumpang kana kamulyaan sareng takdir kuring, kuring mutuskeun seuneu anu pang luhurna ka anjeun ayeuna nganggo nami Isa.
  • Unggal jalma ngalamun jahat anu impianana teras-teras nempatkeun kuring ka tempat anu khusus, unggal juru impian anu jahat anu impianana sok ngabeungkeut kuring ka hiji tempat, kuring ngadoa anjeun maot tina bobo ayeuna dina nami Yesus.
  • Unggal kakuatan lingkungan anu parantos ngungkulan padumukan lingkungan ieu sareng nyababkeun aranjeunna ngagaduhan kamunduran anu luntur, kuring ngadoa yén kakuatan sapertos sapertos ayeuna seuneu dina nami Gusti Yesus.
  • Unggal raksasa di bumi bapak kuring anu parantos sumpah badé ngantunkeun abdi ka kampung, kuring ngadoa yén naga naga murag nyanghareupan méméh peti perjangjian, Gusti, hayu raksasa sapertos ditumpes sateuacan kuring dina nami Yesus.
  • Unggal kakuatan stagnasi dina kahirupan kuring, kuring ngadoa anjeun pikeun ngaduruk ayeuna dina nami Yesus. Unggal roh ti bumi bapak kuring atanapi bumi indung kuring anu ngalaman stagnation, abdi mutuskeun pamales kanyeri Gusti ka anjeun ayeuna dina nami Yesus.
  • Buku Jabur ngungkabkeun yén nalika kuring nyebat asma Gusti, musuh-musuh kuring bakal kabur. Unggal musuh anu ngarencanakeun tahan di Mesir, bapa Gusti, ngabalukarkeun murka anjeun tumiba ka aranjeunna sanés dina nami Gusti Yesus.
  • Unggal lawon setan tina kasang tukang anu parantos ditumpukeun ku musuh, kuring ngadoa yén baju sapertos kitu ayeuna seuneu dina nami Gusti Yesus. Unggal kakawasaan anu hoyong ngaganggu berita baik kuring ngeunaan kasuksesan sareng terobosan sateuacan kuring nguping mimiti kabeulit ayeuna ku nami Isa.
  • Kusabab parantos dituliskeun yén ku pangurapan, unggal-unggal kukutan bakal ditumpes. Kuring mutuskeun yén yoke of mundur dina kahirupan mah tiwas dina nami Yesus. Rama Gusti, kuring ngadoa mugia anjeun ngijihkeun kuring pikeun kaunggulan sareng terobosan, sareng anjeun bakal ngancurkeun unggal kakuatan mundur dina nami Yesus.
  • Unggal impian jahat sareng visi kagagalan sareng kamustahilan, abdi musnahkeun aranjeunna dina nami Yesus. Pikeun kitab suci ngajantenkeun kuring ngartos yén teu aya anu mustahil pikeun anjeun lakukeun, kuring mutuskeun yén kuring mimiti ngalih tina kakuatan kana kakuatan dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu