Poin Solat Ngalawan Serangan

0
53

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan serangan. Salaku pangagem, setan teras-terasan ngalihkeun musibah parah dina kahirupan urang. Émut yén tulisan suci nyarios Waspada sareng waspada. Musuh anjeun, setan, ngorondang sapertos singa ngageleger milari anu tiasa didahar. Musuh henteu hoyong ningali urang ngalakukeun naon-naon anu saé, janten anjeunna teras-terasan gerak pikeun nyerang urang.

Serangan tiasa sumping ku cara anu béda; ieu sanés serangan fisik anu anjeun bikeun ku jalma ambek; ieu serangan spiritual. Émut, tulisan suci nyarios ka urang yén urang henteu merjuangkeun daging sareng getih tapi ngalawan kakuatan sareng pimpinan, penguasa tempat-tempat anu poék. Janten sering, serangan tiasa janten perkawinan, kaséhatan, kauangan, hubungan, kulawarga, padamelan, atanapi naon waé. Musuh tiasa nyerang hal atanapi jalma anu penting pisan pikeun urang. Éta tiasa janten padamelan atanapi kahirupan urang. Nanging, Gusti parantos jangji bakal ngancurkeun unggal serangan musuh; éta sababna Anjeunna maréntahkeun pituduh doa ieu.

Dina pituduh doa ieu, kami bakal ngadoa sababaraha perang perang ngalawan serangan musuh, sareng anjeun kedah siap ningali hasilna bahaya. Musuh anu parantos nolak ngantepkeun anjeun angkat, kuring nyatakeun ku sabab waktos ieu mugia Gusti ngancurkeun aranjeunna dina nami Isa. Unggal roh karuhun anu ngumumkeun anjeun ka musuh anu ngepung dina kahirupan anjeun, kuring mutuskeun yén seuneu tina Roh Suci ngahakan aranjeunna ayeuna dina nami Isa. Gusti bakal murka heran, serangan musuh badé musnah, Gusti badé nyerang serangan balik ka musuh éta anu moal ngantep anjeun perdamaian.

Tunjuk Sholat:

  • Rama Gusti, abdi neneda yén anjeun bakal ngancurkeun unggal serangan jahat leuwih hirup abdi dina nami Yesus. Kuring terang yén tulisan suci henteu pernah ngajangjikeun yén aranjeunna moal ngumpulkeun, tapi tulisan suci ngajanjikeun yén aranjeunna moal hasil. Kuring mutuskeun dina nami Yesus yén unggal serangan dina kahirupan mah disababkeun gunana dina nami Yesus.
  • Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén serangan bakal maéhan sareng ngancurkeun kahirupan saha waé anu nyerang kuring dina nami Isa. Gusti, hudang sareng ngantepkeun musuh-musuh kuring sumebar. Hayu anu henteu hoyong perdamaian pikeun kuring terang teu aya perdamaian ogé, sabab buku Jabur nyarios nalika kuring sasambat ka Gusti, musuh-musuh kuring bakal ngungsi. Kuring mutuskeun yén unggal musuh dina kahirupan kuring bakal ngungsi ti momen ieu dina nami Yesus.
  • Rama Gusti, unggal dosa sareng Kalepatan dina kahirupan kuring anu ngajantenkeun kuring rentan ka serangan musuh, abdi ngadoa yén ku kasieun anjeun, anjeun bakal ngahampura kuring dina nami Yesus. Kuring ngadoa yén ku alesan getih anu ditumpukeun dina kayu salib Kalvary, anjeun bakal ngusap dosa éta ku nami Isa.
  • Rama Gusti, unggal liang dina kahirupan kuring anu dimodalan ku musuh pikeun ngaluncurkeun serangan kana kahirupan kuring, kuring ngadoa yén seuneu Roh Suci bakal ngahalangan kana nami Isa.
  • Kuring ngabolaykeun unggal serangan kana kauangan kuring dina nami Yesus. Unggal serangan anu parantos ngajantenkeun kauangan kuring teu aya gunana, unggal serangan anu ngahalangan aliran panghasilan gratis kuring, kuring ngadoa yén serangan sapertos kitu musnah dina nami Yesus.
  • Kuring ngabolaykeun unggal serangan kana kasihatan kuring, unggal serangan anu parantos ngajadikeun kaséhatan kuring jadi buruk. Kuring mutuskeun ku seuneu Roh Suci serangan sapertos kitu ancur. Unggal serangan sétan anu nyababkeun kuring ku panyakit anu pikareueuseun, kuring ngadoa yén panangan katuhu Allah anu ngalakukeun kaajaiban bakal nyageurkeun kuring ayeuna dina nami Gusti Yesus.
  • Kuring ngancurkeun unggal serangan musuh dina perkawinan kuring, unggal rencana musuh pikeun ngancurkeun perkawinan kuring, kuring ngadoa yén seuneu Roh Suci ngancurkeunana dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun naon anu parantos di gabung ku Gusti, ulah aya anu misah. Kuring datang ngalawan unggal serangan musuh pikeun nyebarkeun perkawinan kuring. Kuring ngancurkeun serangan sapertos kitu ku seuneu Roh Suci.
  • Gusti Gusti, kuring ngalawan unggal serangan ka akademisi kuring, unggal serangan musuh dina otak kuring anu parantos ngirangan tingkat asimilasi kuring, kuring ngalawan kana nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun lamun saha waé anu henteu gaduh hikmah, hayu anjeunna naroskeun ti Gusti anu mikeun sacara bébas tanpa cacat. Kuring ngadoa muga-muga satru ngalawan akadémik kuring dibales ku dendam Gusti.
  • Unggal serangan musuh pikeun méré kasieun ka kuring, kuring datang ngalawan ka anjeun ku getih domba. Tulisan suci nyatakeun, sabab kuring henteu dipasihan sumanget kasieunan tapi sumanget angkat ka nangis Ahba Rama. Hayu unggal serangan dina kahirupan mah kahuruan ayeuna dina nami Yesus.
  • Unggal serangan musuh ka murangkalih kuring, pikeun tulisan suci, saur barudak kuring sareng kuring mangrupikeun tanda sareng kaajaiban. Kakuatan ngancurkeun unggal serangan pikeun ngeureunkeun kahirupan aranjeunna dina nami Yesus. Barudak mangrupikeun warisan ti Gusti, maka murangkalih abdi mangrupikeun warisan ti Gusti. Unggal serangan dina kahirupan maranéhanana musnah dina nami Yesus.
  • Hayu unggal musuh anu ngarencanakeun nyerang kuring bunuh diri ayeuna. Sapertos Haman maot tina jebakan anu parantos ditangtoskeun -na pikeun Mardekai, hayu sadayana anu ngarencanakeun nyerang kuring maot tina serangan sorangan dina nami Yesus. Kuring nganuhunkeun ka host surga, jumlah malaikat Gusti anu teu kaukur, pikeun timbul ayeuna pikeun perang sareng males dendam ka unggal musuh anu ngancam katengtreman pikiran kuring dina nami Yesus.
  • Unggal serangan pikeun nyusut kahirupan spiritual kuring, unggal serangan musuh pikeun ngaganggu kuring sacara rohani, kuring ngalawan ngalawan nami Isa. Kuring ngadoa rahmat tetep mantep dina ayana anjeun, unggal serangan dina kahirupan spiritual kuring ditumpes dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu