Doa nunjuk ngalawan panah panyawat

0
51

Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan panah panyawat. Kami parantos dipimpin ku sumanget Allah pikeun ngangkat altar pikeun solat ngalawan panah panyakit; Gusti badé ngirim panah deui ka pangirimna sareng nganteurkeun umat-Na. Musuh teu gaduh rencana anu sanés kajabi nyababkeun sangsara ka jalma anu parantos mutuskeun nuturkeun Isa. Sanés yén aranjeunna parantos ngalakukeun naon-naon anu pikareueuseun, hiji-hijina kajahatanana nyaéta narima Kristus salaku Pangéran sareng juru salamet pribadi aranjeunna. Ogé, pikeun jalma anu gaduh poténsi hébat janten hébat dina kahirupan, sababaraha kali, musuh tiasa ngahalangan aranjeunna ku némbak panah panyakit kana kahirupan maranéhanana.

Jalma-jalma bakal bobo Hale sareng raoseun, sareng nalika aranjeunna hudang tina bobo, aranjeunna nyangkut panyakit anu pikareueuseun. Panyakit anu teu tiasa dijelaskeun ku orthopaedic, jelas yén musuh parantos ngalakukeun ieu. Sapotong berita anu saé pikeun anjeun sadayana anu parantos beurat ku panah panyakit anu pikasieuneun, sumanget Gusti, sumanget kabébasan bakal maju sareng ngabébaskeun anjeun. Panah bakal dikaluarkeun tina awak anjeun, sareng éta bakal balik deui ka anu ngirimna tujuh kali lipat dina nami Gusti Yesus.

Penting pikeun terang yén musuh teu ngagaduhan agenda sanés nyaéta nyababkeun malapetaka, sareng salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta nyaéta ku ngirimkeun panah panyakit kana kahirupan batur. Dina kitab suci, Ayub ngalaman éta, tapi Gusti ngantunkeun anjeunna ngalangkungan sareng nyalametkeun anjeunna. Gusti anu nyageurkeun Ayub, yén Gusti masih damel, anjeunna bakal ngalaksanakeun keajaiban salami kahirupan anjeun. Éta panah setan moal mendakan tempat dina awak anjeun. Éta bakal dibalikkeun deui ka anu ngirimna ku seuneu dina nami Isa. Tulisan suci nyatakeun awak urang kuil Allah anu hirup, entong aya kajahatan anu ngaruksak éta, panah éta bakal ningal awak anjeun dinten ayeuna dina nami Yesus.

Tunjuk Sholat:

  • Kuring mutuskeun dina nami Yesus, unggal panah panyakit anu parantos ditémbak ka kuring ku musuh kedahna kahuruan ayeuna. Unggal dosa sareng kajahatan dina kahirupan kuring anu ngajantenkeun kuring janten mangsa musuh anu nyiksa kahirupan abdi ku panyakit anu pikasieuneun, kuring ngadoa yén ku rahmat Gusti, anjeun bakal ngahampura kuring dina nami Yesus.
  • Tulisan suci nyebatkeun henteu aya senjata anu ngalawan kuring bakal hasil. Unggal panah panyakit dina mimiti kuring maot ayeuna dina nami Gusti Yesus. Kuring ngadoa yén panah sapertos mimiti kaleungitan kakuatanana dina kahirupan kuring dina nami Yesus.
  • Unggal panah setan anu parantos ditémbak ka kuring pikeun ngancam kasihatan kuring, kuring mutuskeun ku seuneu Roh Suci aranjeunna kedah balik deui ka anu ngirim dina tujuh lipatan nganggo nami Yesus. Pikeun kuring mawa tanda Kristus, ulah aya anu ngaganggu kuring, kuring mutuskeun ku kakawasaan dina nami Yesus, unggal jalma anu hoyong gangguan kuring ku tantangan kaséhatan, abdi neneda yén aranjeunna nundutan seuneu dina nami Yesus.
  • Tulisan suci nyatakeun yén anjeunna luka kusabab ngalanggar hukum urang; anjeunna ditumbuk pikeun kasalahan urang; kana anjeunna nyaéta hukuman anu nyababkeun urang katengtreman, sareng ku belang na, urang tiasa cageur. Kuring nyatakeun penyembuhan kana kahirupan kuring dina nami Yesus. Unggal panah anu nyababkeun panyakit dina kahirupan kuring, kuring mutuskeun yén penyembuhan Gusti sumping kana kahirupan kuring dina nami Yesus.
  • Sagala bentuk nyeri anu kuring sangsara dina awak kuring, kuring mutuskeun yén anjeun ngaleungit dina nami Yesus. Sadayana anjeun panah kanyeri dina kahirupan kuring, ngupingkeun sora Gusti, sabab parantos ditulis yén unggal tangkal anu henteu dipelak ku bapak, aranjeunna bakal dicabut tina batang. Kuring mutuskeun yén unggal panah dina kahirupan kuring maot ayeuna dina nami Gusti Yesus.
  • Unggal roh panyakit anu parantos dipasihkeun pikeun kahirupan kuring, anjeun ditahan ku kakawasaan Roh Suci. Sadayana anjeun setan tina kagoréngan anu parantos napel kana kahirupan kuring, kuring néwak anjeun ayeuna nganggo nami Isa.
  • Unggal nyerang panyakit dahsyat atanapi panyakit dina hirup-ngancam kahirupan kaséhatan kuring, abdi nyempad anjeun dina nami Yesus. Pikeun eta parantos ditulis, upami sumanget anjeunna anu ngahudangkeun Yesus Kristus tina maot cicing di anjeun, éta bakal ngahudangkeun awak fana anjeun ku roh anjeunna anu cicing di anjeun. Kuring nyatakeun panyerang Roh Suci kana kahirupan kuring ayeuna dina nami Yesus.
  • Kuring nganuhunkeun ka Roh Suci Allah pikeun sumping sareng sanitasi lingkungan dina kahirupan kuring, sareng unggal panyakit jahat sareng panyakit aneh bakal dihapus dina nami Yesus. Kuring nyatakeun Ya Allah yén anjeun bakal ningali nyeri sareng kanyeri abdi, sareng anjeun bakal dipindahkeun ka pamales kanyeri ka musuh anu parantos ngalakukeun ieu dina nami Yesus.
  • Unggal panyakit atanapi panyakit anu aneh pikeun kulawarga kuring, kuring ngadoa anjeun maot dina kahirupan kuring dina nami Yesus. Unggal panyakit atanapi kagoréngan anu nyerang jalma dina kulawarga kuring, kuring mutuskeun yén ngeunaan kuring, anjeun bakal kaleungitan kakuatan anjeun dina nami Yesus. Kusabab kuring mawa tanda Kristus, ulah aya katurunan katurunan anu ngaganggu kuring. Kuring mutuskeun ku kakawasaan dina nami Yesus, unggal panyawat karuhun anu ngaganggu jalma dina kahirupan kuring, kuring mutuskeun yén kuring dibébaskeun dina nami Yesus.
  • Kitab Suci nyarios, nalika kuring sasambat ka anjeun, maka musuh-musuh kuring bakal mundur: ieu kuring terang; sabab Gusti sareng abdi. Gusti, kuring ngadoa mugia anjeun bakal karunya ka kuring ku cimata nyeri. Kuring ngadoa mugia anjeun bakal nyiksa musuh demi kuring. Gusti Allah, abdi neneda yén anjeun bakal timbul dina pamales kanyeri anjeun sareng ngancurkeun sadaya musuh abdi dina nami Yesus.
  • Kuring mutuskeun yén boh panah sareng leungeun di tukangeun panah kedah kahuruan dina nami Gusti Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu