Poin Solat Ngalawan kacilakaan

0
68


Dinten ieu kami bakal kaayaan titik doa ngalawan kacilakaan. Nalika kecap kacilakaan muncul, naon hal anu mimiti aya dina pipikiran? kacilakaan mobil, leres? Kusabab éta mangrupikeun jinis kacilakaan anu paling umum anu urang kaalaman. Samentawis éta, kacilakaan langkung ti ngan ukur kacilakaan otomatis, kacilakaan mangrupikeun kajadian anu pikasediheun anu sanés Kersaning Gusti pikeun urang, tapi musuh ngayakeunana. Sakitu seueur jalmi anu tilar dunya akibat tina kacilakaan, naha jalan, cai atanapi hawa. Dinten ieu, titik doa urang ngalawan kacilakaan bakal langkung fokus kana panangtayungan Gusti. Nalika panangtayungan Gusti pikeun kahirupan jalma, jalma sapertos kitu moal janten korban kaayaan jahat naon waé.

Candak nyawa Daud, salaku conto; dina sababaraha kasempetan Daud lolos tina maot di tangan Raja Saul ngan saukur sabab panangtayungan Gusti parantos aya dina hirupna. Kitu ogé di dunya ayeuna ieu, sababaraha kakuatan bakal panjang teuing pikeun mastikeun yén aranjeunna héd getih jalma. Kami parantos nguping kasaksian sababaraha jalma anu janten setan setan, aranjeunna ngaku yén dina sababaraha waktos aranjeunna nyababkeun kacilakaan ageung di Nigeria. Kami bakal ngadoa doa anu telenges ngalawan kakuatan sapertos kitu ogé. Kuring mutuskeun yén ku kakuatan anu paling luhur, anjeun bakal dibébaskeun tina unggal kacilakaan dina nami Yesus.

Tulisan suci ngingetkeun yén musuh moal datang kecuali pikeun maok, maéhan sareng ngancurkeun. Urang kedah terang yén karuksakan teras mangrupikeun salah sahiji seueur rencana musuh pikeun kahirupan anu iman. Ku lélang surga, mugia rencana sareng agenda musuh musnah salami kahirupan anjeun dina nami Yesus. Nalika urang bakal nganggo pituduh doa ieu, kuring ngadoa yén pitulung ti Yéhuwa bakal nempatkeun kahirupan urang; Kuring mutuskeun yén panji perlindungan sorga bakal aya dina anjeun sareng kulawarga dina nami Isa.

Nunjuk Poin

  • Rama Gusti, kuring ngalawan sagala rupa kacilakaan anu parantos dilakukeun ku musuh ku jalan kuring; Kuring musnahkeun ku kakuatan dina nami Yesus. Tulisan suci nyarios ka urang pikeun nebus unggal dinten ku getih Al-Masih sabab unggal dintenna dieusian ku kajahatan. Kuring nebus unggal dinten minggu ieu, unggal dinten di bulan ieu, sareng unggal dinten dina taun ieu ku getih Kristus anu mulia. Kuring datang ngalawan sagala rupa kacilakaan naha jalan, darat, atanapi hawa. Kuring ngancurkeun aranjeunna ku rahmat anu pang luhurna dina nami Yesus.
  • Gusti Allah, tulisan suci nyarios panon Gusti salawasna aya dina jalma-jalma anu séhat; Kuring ngadoa yén ti ayeuna, panon anjeun bakal salawasna aya dina kuring dina nami Yesus. Abdi nyungkeun bantosan sareng panangtayungan Yéhuwa. Kuring ngadoa yén sumanget anjeun bakal ngabimbing sareng ngajagaan kuring dina sagala cara ku nami Isa. Nalika kuring kaluar, mugia malaikat-malaikat Gusti nungtun kuring dina sagala cara dina nami Isa.
  • Gusti Yesus, kuring ngalawan kakuatan atanapi skéma setan anu panginten hoyong ngeureunkeun kahirupan anggota kulawarga kuring. Kuring mutuskeun yén kakawasaan Paska janten kasohor dina kahirupan urang dina nami Yesus. Kusabab urang geus mawa tandana Al Masih, ulah aya anu ngalakukeun anu jahat. Kuring ngadoa ku kakuatan dina nami Yesus anu unggal maot atanapi kuburan anu geus nempatkeun di jalan pikeun kuring atanapi anggota kulawarga kuring, kuring neneda yén seuneu Allah bakal ngancurkeun éta dina nami Yesus.
  • Tulisan suci nyebatkeun, sanaos kuring ngalangkungan lebak kalangkang maot, kuring teu sieun aya anu jahat sabab anjeun sareng kuring, rod sareng tongkat anjeun aranjeunna ngahibur kuring. Gusti, sanaos kuring badé kaluar pikeun ramé unggal dinten abdi, kuring ngadoa yén henteu aya musibah anu sumping sateuacan kuring. Tulisan suci ngajangjikeun yén Gusti bakal miheulaan kuring sareng tingkat luhur tempat-tempat anu luhur. Kuring ngadoa yén unggal gunung kacilakaan payuneun abdi musnah dina nami Yesus. Kuring mutuskeun yén unggal lebak kacilakaan musnah dina nami Yesus.
  • Kusabab parantos ditulis yén tangkal naon anu henteu dipelak ku bapak kuring bakal ditegor tina akar. Kusabab éta henteu ngarencanakeun anjeun pikeun kahirupan kuring ditelasan ku kacilakaan anu dipentaskeun ku setan, kuring ngadoa anjeun bakal ngirangan rencana aranjeunna dina kahirupan kuring dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, kuring ngadoa pikeun unggal anggota kahirupan kuring. Anjeun ngawartoskeun ka barudak Isreal pikeun nempatkeun getih domba dina lintel maranéhna, sareng nalika malaikat maut ningali getihna, éta bakal ngalirkeun. Gusti, dina véna anu sami, kuring ngurutan diri kuring sareng anggota kulawarga ku getih domba, getih anu nyarios saleresna tibatan getih Habel, kuring ngadoa yén nalika kacilakaan ningali urang, éta bakal ngaleungit dina nami Yesus.
  • Tulisan suci nyatakeun yén kuring moal maot tapi hirup pikeun nyatakeun padamelan Gusti di bumi anu hirup. Kuring mutuskeun ku kakuatan dina nami Yesus yén unggal agenda musuh nyandak hirup abdi ngaliwatan kacilakaan musnah dina nami Yesus. Kusabab Gusti ngawartoskeun ka kuring yén kuring terang pikiran anu kuring gaduh ka anjeun, éta saé sareng sanés jahat pikeun masihan anjeun tujuan anu diarepkeun. Pupusna ku teu dihaja sanés mangrupikeun tungtung anu diarepkeun, Gusti Yesus, kuring ngadoa yén naon waé anu sanés bagian tina rencana anjeun pikeun kahirupan kuring anu musuh lakukeun, kuring ngadoa anjeun ngancurkeun éta ku seuneu Roh Suci.
  • Tulisan suci nyatakeun, demi Sion, kuring moal istirahat. Demi Yerusalem, kuring moal cicingeun. Gusti Yesus, perkawis perkawis kahirupan kuring, Gusti, kuring ngadoa anjeun henteu tetep tiiseun. Kuring ngucap jalan ku getih Kristus pikeun kapentingan kuring. Kuring ngabolaykeun unggal bentuk kacilakaan di jalan kalayan nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu