Doa kanggo Bulan Anyar Sareng Hari Kamerdekaan

0
169

Dinten ieu kami bakal kaayaan Solat Bulan Anyar sareng Poé Kamerdékaan. Dinten ayeuna sanés sapertos unggal dinten sanés, éta mangrupikeun awal bulan anu énggal sareng ogé dinten pikeun ngagungkeun dinten éta Nigeria janten nagara bebas. Aya seueur seratan anu kedah disebarkeun dina dinten ieu, tapi anu paling penting nyaéta kabébasan sareng dominasi. Kabébasan mangrupikeun bagian tina rencana Gusti pikeun unggal jalma. Gusti ngartos pentingna kabébasan sareng kumaha éta tiasa ngabantosan lalaki pikeun ngawula ka Gusti ogé. Teu heran Gusti maréntahkeun Musa angkat ka Mesir sareng maréntahkeun Fir'aun ngantepkeun urang Isreal angkat supados aranjeunna tiasa ngawula ka Anjeunna ogé.

Gusti ngartos yén manusa peryogi sababaraha tingkat kabébasan sareng dominasi sateuacan manusa tiasa ngawula ka Gusti ogé. Ogé, Gusti ngartos yén teu mungkin pikeun jalma-jalma Isreal ngawula ka Anjeunna ogé nalika aranjeunna aya dina panangkaran, éta sababna Gusti kedah ngalakukeun hiji hal ngeunaan barudak Isreal. Ogé, salaku hiji bangsa, mustahil pikeun urang mekar nalika urang aya dina kurungan. Sanaos, penjajahan henteu sadayana dikepung, dugi ka batas anu wajar Kabebasan bébas tina sagala nagara anu dijajah bakal diwatesan dugi ka kéngingkeun kamerdékaan. Nya kitu ogé dina kahirupan urang, aya sababaraha préstasi anu moal datang dugi ka urang leupas tina beungkeutan dosa sareng perbudakan.

Aya jalma anu henteu kaetung anu ngadoa sacara getol ka Gusti pikeun minuhan jangji-Na. Nanging, halangan dina kahirupanna tetep ditawan ku dosa sareng kajahatan sareng dugi ka bebas, aranjeunna ngan ukur ngadoa moal aya anu kajantenan. Ku pangasih ti anu pang luhur, mugia Gusti ngabébaskeun anjeun dina nami Yesus. Unggal kakawasaan anu nyepeng anjeun parantos lami, waktosna kanggo anjeun angkat, kuring muriang ku kakuatan dina nami Yesus yén kakuatan sapertos murag sareng maot ayeuna dina nami Yesus.

Salajengna, buku Budalan 6: 5 nyebatkeun "Sareng Kami ogé parantos nguping rintih urang Israil anu dijaga ku urang Mesir, sareng abdi émut kana perjangjian Kami ” Bagian tina tulisan suci ieu ngajelaskeun kumaha émut ka perjangjianana. Mangtaun-taun barudak Isreal dina kurungan sareng Allah ngantunkeun aranjeunna di ditu. Tapi dinten aranjeunna humandeuar ka raja agung Isreal, dinten aranjeunna nangis ka Déwa Ibrahim, Ishak, sareng Yakub, éta mangrupikeun dinten Gusti émut kana perjangjianana sareng mimiti ngalakukeun gerakan pikeun kabébasan aranjeunna. Dinten ieu kami ogé bakal ngagorowok ka Gusti, dinten ieu mangrupikeun dinten yén nagara ngarayakeun dinten janten gratis, urang bakal nangis ka Gusti. Penting pikeun Gusti pikeun émut perjanjian-Na ngeunaan kahirupan urang. Kuring ngadoa ku rahmat Gusti, unggal jangji anu lami, unggal perjanjian yuswa antara anjeun sareng Gusti anu parantos ditangtoskeun, ku alesan doa ieu mugia Gusti émut sadayana dina nami Isa. Waleran anu anjeun parantos ngarepkeun mangtaun-taun, kuring mutuskeun yén ku perayaan dinten ieu, mugia Gusti nyandak aranjeunna minuhan nami Yesus.

Penting ogé pikeun urang ngamimitian bulan énggal kalayan solat. Pikeun unggal bulan énggal, aya berkah anu napel na. Bulan kasapuluh anu bulan Oktober penting pisan. Dina bulan kasapuluh, tingkat cai ngirangan saatos Gusti ngabahekeun bumi sareng puncak gunung katingali. Kajadian 8: 5 Cai na terus turun dugi ka bulan kasapuluh: dina bulan kasapuluh, dinten kahiji bulan éta, katingali puncak gunung. Kuring mutuskeun ku kakuatan anu pang luhurna, sagala masalah anu parantos ngelek anjeun, anjeun dibébaskeun dina nami Yesus. Aya berkah anu napel dina bulan ieu sareng Gusti parantos badé ngalakukeun hal anu énggal dina bulan ieu, mugia hal anu saé henteu pernah ngajauhkeun anjeun dina nami Yesus.

Anu pamungkas, sateuacan urang sholat, nagara urang anu dipikacinta Nigeria nandaan 60 taun saatos kamerdekaan sareng anu progresif henteu katingali. Perlu pisan urang pikeun ngadoa pikeun bangsa urang ayeuna. 1 Oktober mangrupikeun tanggal khusus dina sajarah nagara ieu, urang kedah bakti dinten ieu pikeun ngadoa pikeun nagara. Émut tulisan suci maréntahkeun yén urang ngadoa pikeun kasaéan Yérusalém sing saha anu resep ka dinya bakal hasil. Dina véna anu sami, kami bakal ningkatkeun altar doa pikeun Nigeria sareng kuring yakin Gusti bakal ngajawab doa urang.

Poin Solat Pikeun Nigeria

  • Gusti Yesus, kami sumping sateuacan Anjeun dinten ieu kusabab bangsa urang Nigeria. Kusabab cinta anu urang dipikagaduh pikeun bangsa ieu hébat pisan anu urang moal tiasa panon buta kana abnormalities kajadian di nagara éta. Gusti, Nigeria milik anjeun, kami neneda yén anjeun bakal ngambil alih bangsa ieu dina nami Yesus.
  • Gusti Gusti, dinten ieu kami ngadoakeun perdamaian ka Nigeria, perdamaian dina unggal perdamaian, unggal daérah pamaréntahan daérah, unggal kota, unggal daérah di nagara éta, mugia perdamaian Gusti mimiti cicing di Nigeria dina nami Yesus.
  • Rama Gusti, kami ngadoa yén anjeun bakal ngancurkeun unggal musuh nagara ieu. Unggal lalaki sareng awéwé anu hajatna tiasa ngalawan rencana sareng agenda anu anjeun ngagaduhan pikeun Nigeria, kami ngadoa yén anjeun bakal ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus.
  • Rama Gusti, kami masangkeun ékonomi nagara kana panangan anjeun. Ékonomi nagara mangrupikeun dasar tina unggal bangsa, bapa urang doakeun anjeun wi bantosan kami ngajagaan dina nami Yesus. Unggal cacing setan anu parantos tuang, mugia seuneu hantu Suci ngancurkeun kanker sapertos kitu dina nami Yesus.
  • Bapa, urang berdoa yén anjeun bakal masihan pamingpin kami haté anu leres pikeun maréntah nagara ieu ka arah anu leres. Kami ngadoa mugia anjeun masihan aranjeunna kalemahan dimana aranjeunna gagal, hikmah dina poin strategis anu aranjeunna peryogikeun, Gusti, urang doakeun anjeun bakal babarengan sareng aranjeunna dina nami Yesus sareng anjeun bakal ngabantosan aranjeunna maréntah nagara ieu dina cara anu leres dina ngaran Yesus.
  • Tulisan suci nyarios dina buku Yesaya bab 60: 1 Bangun sareng cahaya pikeun cahaya anjeun parantos sumping sareng kamulyaan Allah parantos angkat ka anjeun. Dimana waé musuhna parantos ngabeungkeut kamulyaan nagara ieu, kami mutuskeun kabébasan dina nami Yesus. Éta parantos diserat, Déklarasikan hiji hal sareng bakal ditetepkeun, kami nyatakeun yén Nigeria bakal naék dina nami Isa. Bangsa ieu nampi roda rohani Yéhuwa pikeun ngagungkeun kamulyaan ku nami Isa.

Solat Pikeun Bulan Anyar

  • Bapa Gusti, nalika bulan énggal ieu nandakeun kabébasan pikeun Nigeria, kuring mutuskeun kabébasan dina kahirupan kuring dina nami Yesus. Dina sagala cara anu kuring ditahan, kuring mutuskeun kabébasan dina nami Yesus. Kristus nyarios, kaleungitan anjeunna sareng ngantepkeun anjeunna angkat, kuring ngadoa yén unggal kakuatan anu parantos ngabeungkeut kuring ka hiji tempat, kaleungitan kuring sareng ngantep kuring angkat dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, abdi muka konci berkah bulan anyar ieu dina nami Yesus. Unggal berkah anu parantos ditangtoskeun ku Gusti pikeun bulan Oktober, kuring nganggo kana nami Gusti Yesus. Kuring nyatakeun yén bulan ieu bakal dieusi ku seuri, éta bakal dieusi ku kabagjaan, éta bakal dieusi berkah anu limpah.
  • Kuring datang ngalawan unggal karya musuh dina bulan anyar, kuring ngancurkeun unggal rencana jahat ngeunaan kahirupan kuring di bulan anyar, kuring ngancurkeun éta ku seuneu dina nami Yesus.
  • Rama Gusti, unggal janji anu lami pikeun panuhuan, kuring mutuskeun ku kakawasaan anu paling luhur yén aranjeunna bakal dilaksanakeun dina bulan ieu dina nami Yesus. Kamulyaan kuring bakal bersinar di bulan énggal ieu dina nami Yesus.
  • Oktober mangrupikeun bulan kasapuluh, sareng dina bulan kasapuluh, banjir turun sareng Nuh ningali gunung-gunung pikeun kahiji kalina dina waktos anu lami. Unggal masalah anu nyumput kuring ti anu ngabantuan kuring, kuring mutuskeun yén aranjeunna musnah ku seuneu dina nami Yesus. Ti dinten ayeuna, kuring bakal jelas katingali ku anu dermawan ku nami Isa.

Doa Pikeun urang Nigeria

  • Gusti Yesus, kuring ngadoa anjeun bakal masihan haté urang Nigeria janten langkung patriotik ka bangsa ieu. Rahmat pikeun aranjeunna cinta pisan ka nagara ieu, kurnia anu bakal nguatkeun aranjeunna pikeun salawasna milari kamekaran sareng pamekaran bangsa ieu pasihankeun ka sadayana dina nami Isa.
  • Rama Gusti, sabab kami jalma anu béda-béda suku sareng agama, kuring ngadoa anjeun tiasa nyiptakeun cinta anjeun dina pikiran warga Nigeria. Rahmat pikeun urang pikeun mikanyaah diri urang sorangan sapertos Kristus mikanyaah ka garéja, abdi ngadoa anjeun bakal nyiptakeun cinta ieu dina haté kami dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, pasihan sadayana urang Nigeria kurnia pikeun henteu kantos kaleungitan harepan kana kaagungan bangsa ieu, kurnia pikeun urang tetep ngaharepkeun hirup yén putra anu dents bakal naék deui, abdi neneda yén anjeun kersa masihan kami harepan ieu dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, kuring ngadoa mugia anjeun ngajarkeun urang ngalangkungan hartos sareng hakekat kabébasan sahingga urang moal kantos ngalih deui kana perbudakan, ngajarkeun urang kumaha ngartos pentingna démokrasi sahingga urang moal balik ka kurungan nganggo nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaDoa Duit Anu Gancang Gancang
artikel salajengnaPoin Solat Ngalawan Kasiksa
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu