Doa Duit Anu Gancang Gancang

0
250

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat duit anu tiasa dianggo sacara instan. Saha anu henteu hoyong artos? Malah anu paling beunghar ti sadayana lalaki masih kénéh padamel seueur artos. Ieu parantos ngajantenkeun yén artos mangrupikeun kabutuhan anu penting dina kahirupan lalaki. Kuring parantos maca séri tulisan online khususna ti urang Kristen sareng aranjeunna ngagaduhan pendapat yén akar sadaya kajahatan. Nya, pernyataan éta leres pas dina hiji fase bebeneran, tapi dina fase anu sanés, éta salah. Kurangna artos mangrupikeun panyabab utama kajahatan diantara manusa. Éta sababna penting pikeun ngagaduhan artos. Kuring ngadoa muga-muga Gusti bakal ngaberkahan anjeun pisan nalika anjeun teras-terasan maca pituduh doa ieu.

Gusti ngartos yén manusa peryogi tingkat kanyamanan pikeun manusa pikeun ngalayanan anjeunna langkung saé. Éta sababna kersa Gusti ngaberkahan unggal jalma saluyu. Buku Ulangan 28: 11-12 Sareng PANGERAN bakal ngajantenkeun anjeun seueur katuangan, dina buah awak anjeun, sareng buah ingon-ingon anjeun, sareng dina hasil bumi anjeun, di bumi anu sumpah PANGERAN. bapa-bapa anjeun pikeun masihan anjeun. PANGERAN bakal muka pikeun anjeun harta anu saé-Na, langit pikeun masihan hujan ka bumi anjeun dina usumna, sareng ngaberkahan sagala padamelan panangan anjeun: sareng anjeun bakal nginjeumkeun ka seueur bangsa, sareng anjeun moal nginjeum. Gusti parantos jangji ka urang kabeungharan loba pisan, urang tinggalkeun pikeun urang asup kana perjanjian éta.

Nalika anjeun mimiti nganggo pituduh ieu pikeun shalat artos anu tiasa dianggo langsung, kuring ngadoa mugia Gusti bakal maparin kabeungharan ku nami Isa. Tulisan suci nyatakeun yén Allah anu ngajarkeun urang kumaha ngasilkeun kabeungharan. Ieu ngandung harti yén artos mangrupikeun palayan pikeun urang, urang ngagaduhan kakuatan pikeun artos. Saatos diciptakeun, Gusti nyiptakeun manusa anu pamungkas sareng ngajantenkeun anjeunna maréntah unggal-unggal hal anu parantos diciptakeun kalebet artos. Tapi rada hanjakalna sababara jalma dikawasa ku artos tibatan aranjeunna janten penguasa artos. Kuring mutuskeun yén Gusti bakal ngangkat anjeun kana tingkat anu parantos ditetepkeun ku Gusti pikeun anjeun dina nami Isa. Anjeun bakal naék luhur sagala tantangan pikeun nyandak posisi nyata anu parantos ditangtukeun ku Gusti pikeun anjeun.

Jalma anu miskin bakal alami ambek, anjeunna bakal démo sareng ngan émut ku kajahatan. Émut carita Obed-Édom, anjeunna émut ku Raja Daud nalika Peti Perjangjian henteu tiasa dicandak ka istana kusabab éta parantos ngabunuh salah saurang punggawa raja. Tapi kuring mutuskeun yén nalika Gusti ngarobah carita Obed-Edom, kuring mutuskeun yén carita anjeun bakal dirobih ku nami Isa. Éta artos anu anjeun ngarepkeun sareng anu anjeun henteu ngarepkeun bakal dipasihkeun ka anjeun ayeuna ku nami Isa. Sakumaha anjeun badé angkat dinten ayeuna, mugia sadaya malaikat Gusti anu ngurus kakayaan mimiti dianggo pikeun kapentingan anjeun.

Tunjuk Sholat:

Gusti Gusti, kuring ngadoa yén nalika kuring kaluar dinten ieu, artos bakal ngawaler. Kuring mutuskeun yén anjeun parantos ngajantenkeun manusa janten pamimpin, sabab anjeun parantos nangtoskeun manusa janten penguasa sagala anu parantos diciptakeun, kuring ngadoa yén artos bakal ngawitan ngajawab kuring dinten ayeuna dina nami Yesus. Gusti Yesus, kuring netepkeun mumusuhan antara kuring sareng artos ayeuna. Unggal perang panjang antara artos sareng kuring disimpen ayeuna dina nami Yesus.

Bapa Gusti, nalika kuring nuju damel padamelan ayeuna, kuring mutuskeun yén artos bakal sumping ku nami Gusti Yesus. Kuring mutuskeun yén panangan Gusti bakal némpél kana haté saha waé anu ngahutang ka kuring, kuring ngadoa yén haténa bakal. Janten keuna mayar kuring ayeuna dina nami Yesus. Berkah ti Gusti ngajantenkeun kakayaan sareng teu nambihan kasedihan. Gusti, kuring ngadoa mugia berkah anjeun bakal aya dina kahirupan kuring. Kuring muka konci aksés kana kabeungharan bangsa ieu di bangsa dina nami Yesus.

Pikeun tulisan suci nyatakeun, tingali jalma anu rajin dina karyana, anjeunna bakal nangtung payuneun raja sanés ngan saukur lalaki. Gusti, kuring mutuskeun yén anjeun bakal ngumumkeun kuring ka dunya ngaliwatan karya panangan kuring dina nami Yesus. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga iraha kuring ngetok panto-panto bakal kabuka pikeun kuring dina nami Yesus. Nalika kuring butuh artos éta bakal sumping dina nami Yesus.

Gusti Allah, kecap anjeun nyarios yén anjeun ngajar leungeun kami pikeun ngasilkeun harta, bapa kuring ngadoa yén anjeun bakal ngajar leungeun kuring kumaha carana ngahasilkeun artos dina nami Yesus. Kuring ngarti yén unggal kahadéan asalna ti anjeun, kuring ngadoa mugia anjeun masihan kuring ideu anu diperyogikeun dunya ayeuna dina nami Yesus. Ti dinten ayeuna, moal hésé pikeun kuring pikeun ngeuyeuban nami Yesus.

O ye artos, ngupingkeun sora Gusti, sabab Alkitab nyarios yén nyatakeun hiji hal sareng bakal mantep, kuring ngadoa anjeun bakal salawasna ngajawab kuring dina nami Yesus. Gusti, kuring megatkeun unggal halangan anu ngahambat kuring tina ngasilkeun harta, kuring mutuskeun yén halangan sapertos anu rusak dina nami Yesus. Unggal kasumpingan anu parantos dilebetkeun ku cara anu ngeureunkeun artos sumping ka kuring, kuring ngancurkeun blok sapertos ku seuneu Roh Suci.

Ti saprak ayeuna, kuring mutuskeun yén sagala anu kuring pasrahkeun kana artos ageung artos ku nami Isa. Naon waé hal anu kuring kantos bajoang bari, kuring nampi aksés pikeun merenahkeun hal éta dina nami Yesus. Kuring mutuskeun ku rahmat ti anu paling luhur, yén sadaya bisnis kuring nampi touch Allah dina nami Yesus. Ti ayeuna, aranjeunna bakal mimiti ngahasilkeun artos anu ageung dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu