Doa Pikeun Ngadangu Sora Gusti Sing Jelas

0
169

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun ngadangukeun sora Gusti anu jelas. Janten seueur jalma anu heran kumaha umat Allah nguping ti Gusti. Kuring parantos ningal batur naros yén naha Gusti nyarios ka anjeun cara anu sami sareng urang nyarios ka diri sorangan? Sababaraha urang bahkan henteu percanten yén aranjeunna ogé tiasa ngupingkeun ti Gusti. Nya, upami anjeun lahir deui urang Kristen, anjeun parantos ngagaduhan tautan atanapi aksés pikeun ngupingkeun sora Gusti anu jernih.

Pitunjuk doa ieu bakal ngabantosan anjeun ku muka organ rasa spiritual anjeun pikeun ngaidentipikasi soanten Gusti sareng nguping anjeunna kalayan jelas. Mangrupikeun hal anu salah pikeun ngupingkeun sora Gusti anu jelas, mangrupikeun hal anu sanés pikeun ngaidentipikasi yén Allah anu nyarios. Dina buku Samuél, nalika Gusti badé ngamimitian ngawangun anjeunna janten nabi hébat, Gusti ngageroan Samuel sababaraha kali. Samuel ngalakukeun sora ti Gusti, tapi anjeunna henteu tiasa terang yén Gusti anu nyarios dugi ka Eli ngawartosan anjeunna. Nuhun Gusti kagungan Eli anu janten imam Agung pikeun ngajarkeun yén éta Gusti anu parantos nyarios ka anjeunna. Kuring mutuskeun ku wibawa surga yén saatos ngalengkepan pituduh doa ieu, anjeun bakal kéngingkeun nguping sora Gusti kalayan jelas dina nami Yesus sareng rahmat pikeun ngakuan yén éta Gusti anu nyarios, kuring mutuskeun yén Gusti masihan ka anjeun ngaran Yesus.

Musa, nalika anjeunna aya di padang gurun ngurus domba Yétro, anjeunna ningali Gusti dina tungku anu ngaduruk, samentawis éta, rungkun henteu hurung sanaos aya seuneu. Panasaran na nyandak anu beurat pikeun anjeunna nalika anjeunna ngaléngkah ngadeukeutan seuneu supados katingali langkung saé, nyaéta nalika anjeunna nguping sora Gusti jelas. Anjeun ogé tiasa nguping ti Gusti upami raos komunikasi spiritual anjeun waspada. Kuring ngadoa yén ku jalanna pituduh doa ieu, indera komunikasi spiritual anjeun bakal dibuka dina nami Yesus. Buku Jabur nyarios Sakali parantos diucapkeun ku Gusti, dua kali kuring nguping yén sadaya kakuatan kagungan Gusti. Kuring mutuskeun yén ku kakuatan dina nami Yesus, anjeun bakal mimiti ngadangu sora Gusti jelas dina nami Yesus.

Dosa éta dina kahirupan anjeun anu ngahambat aliran komunikasi antara anjeun sareng Gusti, kuring ngadoa yén Gusti bakal nyandakna ayeuna-ayeuna nganggo nami Isa. Kaleresan nyaéta, Gusti, nyarioskeun sadaya waktos, mangrupikeun hak unggal jalma pikeun waspada sepanjang waktos. Nalika dosa mimiti asup kana kahirupan Saul, anjeunna moal tiasa ngalayanan ka Gusti deui, dugi ka Daud maénkeun kacapi, anjeunna moal ngaraos hubungan antara anjeunna sareng Gusti. Dosa mangrupikeun halangan pikeun komunikasi ngalirkeun antara manusa sareng Gusti, ngaleupaskeun dosa sareng anjeun bakal nguping Gusti nyarios ka anjeun sepanjang waktos. Firman Allah parantos jangji ka urang dina buku Rasul Rasul yén tungtungna mah bakal tuang sumanget kuring ka sadaya daging, putra-putri anjeun bakal ramalan, lalaki sepuh anjeun bakal impian impian sareng nonoman anjeun bakal ningali visi. Ieu jangji Gusti, kuring mutuskeun yén sumanget Allah bakal sumping ka anjeun ayeuna dina nami Yesus sareng portal wahyu bakal kabuka demi anjeun dina nami Yesus.

Tunjuk Sholat:

Gusti Yesus, kuring sumping payuneun anjeun dinten ayeuna sabab kuring hoyong ngupingkeun sora anjeun. Abdi hoyong anjeun salawasna nyarios ka kuring, sami sareng anjeun nyarios ka Nabi-nabi jaman baheula, cara anu sami sareng anjeun putra sareng putri Sion anu parantos ngajauhan dunya nuturkeun anjeun, kuring ngadoa yén anjeun bakal nyarios ka kuring sacara jelas dina ngaran Yesus.

Kuring muka konci unggal organ rasa spiritual kuring ayeuna dina nami Gusti Yesus. Soca spiritual kuring dibuka, ceuli spiritual kuring dibuka dina nami Yesus. Kuring ngadoa yén roh anjeun bakal datang ka kuring, sumanget anu bakal nyepetkeun awak fana kuring, sumanget anjeun anu parantos dijanjikeun ku kami dina buku Rasul Rasul, kuring ngadoa anjeun bakal turun ka kuring ayeuna dina nami Isa .

Gusti Yesus, kuring ngadoa yén nalika anjeun nyarios janten jelas, rahmat pikeun kuring pikeun ngaidentipikasi sora anjeun, kuring ngadoa anjeun pasihkeun ka kuring dina nami Yesus. Rahmat pikeun terang nalika anjeun nyarios, kakuatan pikeun ngartos naon anu anjeun carioskeun, kuring ngadoa yén anjeun bakal masihan ka kuring dina nami Yesus.

Rama Gusti, kuring ngalawan sagala kakuatan dosa dina kahirupan kuring. Unggal dosa anu bakal ngeureunkeun konéktipitas spiritual kuring ka anjeun. Unggal dosa anu bakal ngeureunkeun kuring tina ngupingkeun sora anjeun Jelas, kuring ngadoa anjeun bakal nyandak éta jauh dina nami Yesus. Rama Gusti, kuring sok hoyong ngadangukeun anjeun sabab kuring terang yén anjeun nyarios salami. Abdi hoyong anjeun nyarios ka kuring ngeunaan kahirupan, takdir, sareng tujuan kuring, Gusti nyarios ka kuring dina nami Yesus.

Kuring datang ngalawan unggal kakuatan sareng kepala sekolah di sakuriling kuring anu moal ngajantenkeun kuring ngupingkeun anjeun ti anjeun, unggal kakuatan lingkungan, abdi musnahkeun aranjeunna ku seuneu hantu suci dina nami Yesus. Tulisan suci nyarios sakali anjeun nyarios, dua kali kuring nguping yén sadaya kertas milik anjeun. Kuring ngadoa yén ku kakuatan anjeun, anjeun bakal ngancurkeun unggal kakuatan sareng halangan anu ngahalangan kuring tina ngupingkeun sora anjeun anu jelas dina nami Yesus.

Gusti Yesus, Abdi hoyong anjeun tuang sumanget anjeun ka kuring. Sumanget anjeun anu bakal masihan kuring waspada méntal sareng spiritual, kuring ngadoa yén anjeun pasihkeun ka kuring dina nami Yesus. Gusti Yesus, buka konci ceuli spiritual kuring ayeuna dina nami Yesus.

Ti ayeuna, kuring moal lieur nalika Gusti nyarios ka kuring nganggo nami Isa.

advertisements
artikel saméméhnaDoa Pikeun Gusti Nyarios Ngalangkungan Kuring
artikel salajengnaDoa Pikeun Perlindungan Malaikat Wali
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu