Doa Pikeun Gusti Pikeun Nyayogikeun Sadayana Kabutuhan Kuring

0
227
Dinten ieu kami bakal urusan sareng doa pikeun Gusti pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan kuring. Saha anu henteu ngagaduhan kabutuh? Sadayana ngalakukeun. Aya bédana antara jegud sareng Gusti nyayogikeun sadayana anu anjeun peryogikeun.

Dinten ieu kami bakal urusan sareng doa pikeun Gusti pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan kuring. Saha anu henteu ngagaduhan kabutuh? Sadayana ngalakukeun. Aya bédana antara jegud sareng Gusti nyayogikeun sadayana anu anjeun peryogikeun. Nalika Gusti nyayogikeun sadaya kabutuhan lalaki, sadayana janten lancar sareng gampang pikeun jalma sapertos kitu. Raja Suleman diberkahan jauh tina ukuran, Alkitab nyatakeun yén sateuacan sareng saatosna, moal aya jalma anu bakal langkung beunghar tibatan Raja Suleman. Nanging, sanaos kabeungharan Solomon, anjeunna tetep henteu tungtungna siga bapakna Daud.

Raja Daud henteu beunghar sapertos Raja Suleman, tapi anjeunna mangrupikeun raja anu pangageungna anu kantos ngarajaan di bumi. Kabutuhan Daud sacara akurat dipasihan ku Gusti boh harta banda boh harta kaasup ka anu tunduk pikeun salawasna ngupingkeun pitunjuk ti Gusti. Raja Suleman henteu gaduh karep pikeun nurut kana paréntah Gusti. Suleman diperingatkeun henteu nikah ti bumi anu anéh, tapi tungtungna, anjeunna nikah ka awéwé ti bumi tempat Gusti parantos ngingetkeun anjeunna supados henteu nikah sareng anu nyababkeun tumiba Raja hébat. Daud di sisi sanésna terang cara anu pangsaéna pikeun salawasna balik ka Gusti unggal-unggal anjeunna ngalakukeun dosa ka Gusti, rahmat pikeun salawasna balik ka Gusti mangrupikeun hiji hal anu diperyogikeun ku Raja Suleman. Upami Gusti nyayogikeun sadaya kabutuh jalma, jalma sapertos kitu moal kapendak naon-naon. Kuring mutuskeun dina nami Yesus yén Allah bakal nyayogikeun sadayana kabutuhan anjeun dina nami Yesus.

Pikeun éta geus ditulis dina buku Pilipi 4:19 Tapi Allah mah bakal nyayogikeun sagala kabutuh anjeun numutkeun kabeungharanana ku kamuliaan ku Kristus Yesus. Gusti parantos jangji pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan urang numutkeun kakayaanana dina kamuliaan. Ieu hartosna, kabutuhan urang moal dibekelan dina proporsi yén pikiran fana urang tiasa dikandung, tapi éta bakal disayogikeun numutkeun kabeungharan kamulyaan Allah. Sareng anjeun bakal satuju sareng kuring yén teu aya anu sakumaha réana nyukupan sakumaha kamuliaan Gusti. Kuring mutuskeun ku kakawasaan dina nami Yesus, mugia Allah nyayogikeun sagala kabutuhan anjeun dinten ieu dina nami Yesus. Ti saprak ayeuna, anjeun ngucapkeun perpisahan pikeun kakurangan sareng hoyong ku nami Isa, kuring nyiptakeun permusuhan antara anjeun sareng kamiskinan dina nami Yesus.

Masih nyarioskeun kacukupan dina kamuliaan Gusti, laut ningali kamuliaan Gusti dina buku Jabur 114, tulisan suci nyatakeun yén laut ningali anjeunna sareng ngungsi, Yordania ngagambar deui, gunung-gunung ngaluncatan sapertos domba sareng bukit alit sapertos domba. Ieu hal-hal anu ngalangkungan kamulyaan Allah. Kuring mutuskeun yén kamulyaan Allah bakal nyukupan pikeun anjeun ayeuna ku nami Isa. Kuring datang ngalawan unggal kakuatan kakurangan jeung hayang di anjeun, unggal sumanget kamiskinan éléh dina nami Yesus.

Tunjuk Sholat:

Gusti Gusti, abdi neneda dinten ieu nalika kuring nangtung dina janji kecap anjeun dina buku Pilipi 4:19 anu nyatakeun yén Gusti Allah bakal nyayogikeun kabutuhan kuring numutkeun kabeungharanana dina kamulyaan. Bapa, kuring ngempelkeun perjanjian dina kecap ieu, kuring ngadoa yén sadaya kabutuhan kuring bakal disayogikeun dina nami Yesus.

Gusti Yesus, anjeun Gusti tina sagala kamungkinan, anjeun Allah anu maha cekap, abdi neneda yén anjeun cekap nyumponan sadaya kabutuhan kuring numutkeun kabeungharan anjeun dina kamulyaan dina nami Yesus. Kuring datang ngalawan unggal sumanget kakurangan sareng kabutuhan, unggal kakuatan kamiskinan dina kahirupan kuring musnah ku seuneu Roh Suci.

Ti dinten ayeuna, kuring mutuskeun yén kuring moal kakurangan hal anu saé. Kuring ngadoa yén pitulung bakal timbul pikeun kuring iraha sareng dimana Abdi peryogi dina nami Yesus. Pikeun tulisan suci nyatakeun, upami cara manusa pikaresepeun ka Gusti, anjeunna bakal nyababkeun musuh-musuhna badami sareng anjeunna. Rama di sorga, abdi neneda yén anjeun bakal ngakibatkeun musuh abdi janten karapihan sareng kuring dina nami Yesus. Unggal lalaki sareng awéwé anu hoyong kuring jahat, kuring ngadoa yén anjeun bakal némpél haténa dina nami Yesus. Anu mana waé anu nolak keuna, kuring ngadoa yén anjeun bakal musnahkeun aranjeunna ku seuneu Roh Suci.

Rama Gusti, kuring ngarti yén kami henteu kusabab urang henteu nanyakeun kusabab Injil nyarioskeun nanyakeun sareng éta bakal dipasihkeun ka anjeun. Gusti Abdi nyungkeun panyalindungan anjeun ka kuring sareng kulawarga, kuring nyungkeun panyalindungan anjeun pikeun kuring sareng kulawarga dina nami Yesus. Tulisan suci nyarios yén panon Gusti salawasna aya dina jalma anu saleh sareng nguping na sok ngadangukeun solatna. Kuring ngadoa yén panon anjeun bakal kana kuring sareng ti dinten ieu, anjeun bakal nungtun kuring dina bagian anu leres pikeun nyandak anu sami sareng Yesus.

Gusti Yesus, anjeun nyarios dina pangandika anjeun yén anjeun badami parantos anjeun pasihkeun ka kami, sanés sakumaha anu dipasihkeun ku dunya. Abdi peryogi perdamaian anjeun di kulawarga kuring, kuring butuh perdamaian anjeun atas hubungan kuring. Kuring nangtung dina janji kecap anjeun yén anjeun bakal nyayogikeun kabutuhan kuring numutkeun kabeungharan anjeun dina kamuliaan, kuring ngadoa yén anjeun bakal masihan kuring katenangan dina hubungan kuring dina nami Yesus.

Rama Gusti, anjeun nyarios dina pangandika anjeun upami aya anu henteu gaduh kawijaksanaan, hayu anjeunna naros ka Gusti anu mikeun sacara bébas tanpa cacad. Gusti Yesus salaku murid Abdi peryogi hikmah anjeun, kanyaho, sareng pamahaman ti luhur, Gusti masihan ka kuring dina nami Yesus. Hikmah pikeun nganyatakeun diri kuring sacara tuntas di aula ujian, hikmah pikeun ngajawab patarosan anu leres, sareng dasarna kuring ngadoa yén anjeun pasihankeun ka kuring dina nami Yesus.

Gusti Yesus, kuring ngadoa pikeun katengtreman kasihatan kuring, kuring mutuskeun yén panangan Gusti bakal nyabak unggal kaayaan ngeunaan kasihatan kuring dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaDoa Pikeun Perlindungan Malaikat Wali
artikel salajengnaDoa Duit Anu Gancang Gancang
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu