Doa Pikeun Gusti Nyarios Ngalangkungan Kuring

0
159

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun Gusti pikeun nyarios ngalangkungan kuring. Gusti maha kawasa sareng anjeunna ngalakukeun hal cara sareng cara anu dipikahoyong ku anjeunna. Nalika anjeun ngadangu wahyu ti saurang lalaki anu diurapi Allah sareng wahyu éta kajantenan, anjeun moal sirik kana kado éta. Samentawis éta, sabalikna tina kapercayaan yén Allah ngan ukur nyarios ngalangkungan nyalira waé, Gusti tiasa nyarios ngalangkungan saha waé sareng naon waé, émut onta Bélam nyarios.

Pitunjuk doa ieu dijantenkeun doa pikeun Gusti pikeun nyarios ngalangkungan kuring bakal ningkatkeun pelayanan nubuat anjeun, jalma-jalma bakal nguping Gusti ngalangkungan anjeun. Tulisan suci nyarios yén anjeunna anu nyarios ku basa ibu ngarangsang dirina, tapi anjeunna anu ngadugikeun ngahijikeun garéja. Anjeun terang naon hartosna nyebatkeun kitu Pangéran host, waktos énjing ieu bakal kajantenan. Gusti masih ngalakukeun kaajaiban sapertos liwat umat-Na. Émut carita ngeunaan Saul nalika anjeunna mendakan dirina di tengah-tengah para Nabi, sumanget nubuat sumping ka anjeunna sareng anjeunna nganubuat nubuat, kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén sumanget nubuat bakal datang ka anjeun ayeuna dina nami Yesus.

Gusti anu nyarios ngalangkungan manusa nungtut yén wahyu diturunkeun ka manusa sareng lalaki nyarioskeun naon anu parantos diturunkeun ka anjeunna. Mateus 16: 16-17 Sareng Simon Pétrus ngajawab sareng saurna, "Anjeun teh Al Masih, Putra Allah anu hirup." Sareng Yesus ngawaler sareng saurna, "Bagja anjeun, Simon Pétrus! Sabab daging sareng getih henteu parantos ngungkabkeunana ka anjeun, tapi Rama kuring anu di sawarga." Allah nyarios ngalangkungan Simon Peter dina buku Mathew nalika Kristus naros ka murid-muridna saha aranjeunna pikir anjeunna, sadaya jalma nyarioskeun anu béda-béda dugi ka Rasul Pétrus nyarios ka Yesus yén anjeun Kristus, Putra Allah anu hirup.

Kedah aya wahyu sateuacan Gusti tiasa nyarios ngalangkungan manusa, anjeunna anu ngadugikeun nyarioskeun naon anu parantos diturunkeun ka anjeunna. Kuring mutuskeun ku kakawasaan Gusti Nu Maha Suci yén portal wahyu dibuka kanggo anjeun ayeuna ku nami Isa. Éta mangrupikeun hal anu matak éra pikeun lalaki anu henteu dina posisi anu Gusti tiasa nyarios ngalangkungan anjeunna yén nyandak Gusti pikeun nyarios ngalangkungan sato. Upami Gusti bakal nyarios ngalangkungan anjeun, do'a nyalira moal tiasa ngalaksanakeunana. Anjeun kedah mastikeun yén anjeun nangtung sajajar sareng Kersa Gusti sareng anjeun nangtung leres sareng Gusti. Ku ngalakukeun ieu, Gusti bakal ningali anjeun salaku kapal anu tiasa dianggo pikeun nyebarkeun padamelanana di bumi anu hirup. Kuring ngadoa mugia Gusti bakal teras-terasan nganggo anjeun dina nami Yesus, anjeun moal janten sepi di payuneun Gusti.

Tunjuk Sholat:

Rama Gusti, kuring masrahkeun diri ka anjeun Kersa sareng kakuatan anjeun ayeuna. Abdi hoyong anjeun ngurus kahirupan sareng ngagunakeun kuring pikeun Kersa Anjeun. Kuring mutuskeun yén ku kakuatan anjeun, anjeun bakal nurunkeun haté kuring anu heuras sareng anjeun bakal nembus mahluk kuring ku kakuatan perkasa anjeun sareng anjeun bakal mimiti nganggo kuring pikeun kamulyaan anjeun dina nami Yesus.

Gusti Yesus, kuring ngadoa anjeun bakal turun ka kuring kuat pisan sumanget anjeun pikeun kuring hoyong janten wadah kamuliaan Abdi hoyong anjeun ngagunakeun kuring pikeun padamelan anjeun. Bapa Gusti, kuring ngadoa yén anjeun bakal nyarios ngalangkungan kuring nganggo nami Isa.

Gusti Allah, kecap anjeun nyarios dina akhir anjeun bakal ngucurkeun ka kami sumanget anjeun, putra sareng putri urang bakal ngadugikeun, lalaki sepuh urang bakal impian impian sareng nonoman urang bakal ningali visi. Gusti Yesus, kuring mutuskeun yén sumanget anjeun bakal datang ka kuring. Sumanget anjeun tina wahyu, sumanget nubuat anjeun, kuring mutuskeun yén anjeun bakal tuang kana kuring dina nami Yesus.

Ti dinten ayeuna Gusti Yesus, kuring masrahkeun diri ka kakuatan anjeun, kuring hoyong langkung ti anjeun sareng kirang ti kuring dina nami Yesus. Abdi hoyong anjeun nyandak kahirupan kuring, abdi hoyong ngambil alih sakabeh mahluk kuring dina nami Yesus.

Gusti Yesus, abdi henteu hoyong tungtungna sapertos Raja Saul anu dimimitian sareng anjeun sareng dipungkas ku setan. Abdi henteu hoyong janten lalaki anu biasa nguping ti anjeun sateuacanna tapi ujug-ujug mimiti nguping ti setan. Bapa, bantosan kuring pikeun rajin konsisten dina ayana anjeun. Abdi henteu hoyong kajurung ku pandangan dunya anu pikasieuneun. Kuring datang ngalawan sagala rupa gangguan di jalan kuring, kuring ngancurkeun aranjeunna ku seuneu tina Roh Suci.

Rama Gusti, abdi henteu hoyong sato atanapi mahluk anu sanés anu tiasa nyandak tempat kuring dina ayana anjeun. Kuring henteu hoyong sangsara jinis éra sareng aib anu Ballam sangsara dina ayana anjeun nalika anjeun ninggalkeun anjeunna sareng nyarios ngaliwatan onta. Abdi hoyong tetep tetep bejana anjeun, kuring mutuskeun yén anjeun bakal teras-terasan nyarios ngalangkungan kuring dina nami Yesus.

Rama Gusti, kuring ngarusak sagala rupi halangan antara anjeun sareng kuring, kuring ngalawan sagala rupa halangan anu tiasa ngahalangan kuring tina nguping anjeun, kuring ngadoa yén anjeun ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus. Ti ayeuna, kuring ngaktipkeun organ rasa spiritual, panon sareng ceuli kuring nampi waspada Spiritual dina nami Yesus. Nalika kuring muka sungut kuring nyarios, hayu atuh nyarios pikiran anjeun dina nami Yesus.

Gusti Yesus, kuring hoyong Anjeun pikeun salawasna ngungkabkeun hal-hal ka kuring, sabab tulisan suci nyatakeun rahasia Gusti aya sareng jalma-jalma anu takwa ka anjeunna. Rama, sabab kuring kasieun ka anjeun, kuring ngadoa yén moal aya anu disumputkeun ti kuring dina nami Yesus. Kuring mutuskeun yén anjeun bakal muka portal wahyu pikeun kuring, anjeun bakal ngungkabkeun ka kuring hal-hal anu bakal datang dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu