Doa Kanggo Kasalametan Ti Roko

0
396

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun ngabébaskeun tina ngaroko. Lapisan pérak nyaéta yén ngaroko seuseueurna dilakukeun ku lalaki nyalira, tapi panilitian anyar-anyar ieu nunjukkeun jumlah nambahan tina awéwé dina panipuan akhir-akhir ieu. Sanaos ieu sigana mangrupikeun warta anu goréng, anjeun bakal resep anjeun terang yén sajumlah ageung jalma anu nonoman. Lalaki ngora sareng awéwé anu masih gaduh kahirupan payun payuneun aranjeunna ayeuna ngalaksanakeun kagiatan pembuangan takdir ieu. Teu heran, nagara ieu masih dikawasa ku sakumpulan élit anu sami anu merjuangkeun kamerdekaan nalika jalma anu kedah nyandak mantel pikeun posisi kapamimpinan parantos ngusapan nasibna.

Upami anjeun janten perokok ranté sareng anjeun parantos nyobian cara anu sanés pikeun ngabébaskeun diri tina setan ieu tapi anjeun henteu kéngingkeun hasil, pituduh doa ieu kanggo anjeun. Kami henteu ngan ukur nyerat tulisan-tulisan kecuali ku anu dipimpin ku Roh Suci. Upami Gusti parantos janji pikeun nyalametkeun jalma-jalma tina kabiasaan ngaroko, anjeunna pasti bakal ngalakukeun éta. Kuring mutuskeun yén kasalametan anjeun parantos jelas dina nami Yesus.
Roko henteu ngan ukur ngarusak kaséhatan fisik hiji individu, tapi ogé ngancurkeun stabilitas spiritual hiji jalma ogé. Tulisan suci ngajantenkeun urang ngartos yén nyanghareupan Allah teuing taqwa pikeun ningali dosa. Sareng roh Allah anu ngalahirkeun kamekaran spiritual, padahal, Gusti moal tiasa cicing di tempat anu pinuh ku kamaksiatan. Sakali lalaki atanapi awéwé mimiti ngaroko, sumanget Gusti mimiti angkat ti jalma sapertos kitu saeutik-saeutik, éta bakal dugi kana waktos hirupna jalma bakal kosong tina roh Allah.

Samentara éta, penting pikeun dicatet yén kahirupan manusa moal batal, upami sumanget Gusti teu aya maka sumanget ti setan kedah aya sabab sumanget ngatur fisik. Naon waé kabiasaan anu dikedalkeun ku manusa dina jasmani parantos réngsé dina alam sumanget. Kuring ngadoa yén roh Allah moal angkat ti anjeun nganggo nami Isa. Kuring ngadoa muga Gusti nyalametkeun anjeun tina kabiasaan yén anjeun aya anu nyababkeun sumanget Gusti angkat. Pikeun saloba anjeun anu parantos nyobian kaluar tina liang rokok, kuring mutuskeun yén bantosan ti Yéhuwa mendakan anjeun dinten ayeuna dina nami Isa. Kakuatan Gusti Nu Maha Suci bakal nyalametkeun anjeun sadayana tina ngaroko dina nami Gusti Yesus.

Tunjuk Sholat:

Gusti Yesus, kuring sumping ka anjeun dinten ieu kusabab kalemahan kuring anu dimangpaatkeun ku musuh. Abdi tukang ngaroko rantai sareng kuring parantos nyobian sababaraha kali lirén ngaroko, tapi kuring beuki nyobaan beuki jero kana roko. Bapa Gusti, kuring ngadoa tulung ngeunaan masalah ieu, kuring ngadoa muga-muga anjeun tiasa ngabantosan kuring dina nami Yesus.

Rama Gusti, kuring terang sareng ngartos pisan yén ngarokok mangrupikeun dosa ka anjeun sareng diri nyalira kusabab kuring ngarusak kasihatan kuring, sareng Ieu nganyenyeri pisan kuring sabab kuring terang yén anjeun seueur pikasieuneun maksiat. Gusti Yesus, kuring henteu nyumputkeun ieu ti anjeun kusabab tulisan suci nyarios yén anjeunna anu nyumputkeun dosa na moal makmur tapi anjeunna anu ngaku aranjeunna bakal mendak rahmat. Gusti Yesus, kuring neneda rahmat anjeun anu nyarios dina tempat pangadilan, boga rahmat kana jiwa kuring dina nami Yesus.

Rama Gusti, kuring ngadoa pikeun leres-leres dibébaskeun tina roh roko. Kuring terang yén panyalametan asalna tina tobat haté, kuring henteu hoyong ngaroko deui, kuring hoyong Kabébasan. Kuring ngadoa yén anjeun bakal nganteurkeun kuring dina nami Yesus. Kuring ngadoa pikeun kakuatan spiritual sareng stabilitas nyarios NO nalika godaan datang deui. Gusti Yesus, pangandika anjeun nyarios lamun sumanget anu ngahudangkeun Yesus Kristus tina Nasaret tina maot cicing di anjeun, éta bakal ngahudangkeun awak fana anjeun, Gusti, kuring neneda yén roh anu ngahudangkeun Kristus tina maot bakal mimiti cicing di kuring di ngaran Yesus.

Gusti Yesus, sapertos Rosululloh Paul nyarios yén hal-hal anu anjeunna pikahoyong dilakukeun, anjeunna henteu ngalaksanakeunana, tapi anu anjeunna henteu kersa lakukeun, anjeunna mendakan dirina ngalaksanakeunana. Anjeunna teras nyarios yén henteu deui anjeunna anu ngalakukeun éta tapi dosa di jero dirina. Gusti Yesus, kuring henteu hoyong ngaroko deui tapi jalan kaluarna sigana hésé pisan. Gusti, abdi neneda yén anjeun bakal maéhan dosa di kuring dina nami Yesus.

Gusti Yesus, nalika kuring ngémutan nyeri anjeun ngalangkungan salib Calvary pikeun panebusan abdi, éta nyeri pisan kuring yén kuring masih kajebak dina jero dosa sanaos usaha anjeun. Gusti anu rahmat, abdi henteu hoyong musnah ku haseup, kuring henteu hoyong pupusna sareng kabangkitan Kristus janten musnah dina diri kuring, Gusti, abdi neneda yén anjeun bakal ngabantosan kuring tina ngaroko dina nami Yesus.

Gusti Yesus, tulisan suci nyebatkeun yén urang henteu kusabab urang henteu naroskeun. Kalayan rahmat anjeun, kuring nyungkeun kabébasan ngalangkungan dosa ku nami Gusti Yesus. Setan anu parantos nyiksa kuring nyababkeun kuring janten tukang ngaroko beurat, kuring ngadoa yén anjeun bakal ngancurkeun setan éta dina kahirupan kuring dina nami Yesus. Kecap anjeun nyatakeun hiji hal sareng éta bakal ditetepkeun, Gusti, kuring nangtung dina janji kecap ieu, kuring mutuskeun yén kuring bébas tina ngaroko dina nami Yesus. Kuring ngumumkeun kameunangan kuring ngeunaan kalakuan ngaroko dina nami Yesus, kuring nolak musnah ku ngaroko, kuring bébas tina éta dina nami Yesus.

Kuring ngadoa pikeun unggal lalaki sareng awéwé anu nyanghareupan setan anu sami sareng abdi, kuring ngadoa yén anjeun bakal nganteurkeun aranjeunna dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaSolat Harian Pikeun Barudak Kuring
artikel salajengnaDo'a anu Kuat Kanggo Putra Kuring Henteu Ngadamel Roko
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu