Doa Kanggo Salaki Henteu Ngadamel Udud

0
382

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun salaki lirén ngaroko. Gusti badé ngalakukeun anu hébat ngalangkungan pituduh doa ieu, Gusti hoyong nyalametkeun salaki anjeun tina setan ngaroko. Lalaki anu ngaroko teu tiasa janten bapak anu saé pikeun murangkalihna sareng henteu tiasa janten salaki anu hadé pikeun putrana. Éta sababna pituduh doa ieu penting pisan pikeun kulawarga anjeun upami salaki ngaroko. Aya setan dina rokok, ganja, nalungtik sareng sadaya jelema, henteu heran, aranjeunna kabeungkeut kalakuan salah saatos ngaroko. Pariksa kalolobaan lalaki anu nabrak awéwéna, aranjeunna boh tukang ngaroko atanapi anu nyandak alkohol. Iblis ngagunakeun anu sapertos kitu pikeun ngarobih lalaki ka kulawarga aranjeunna.

Salamina lalaki bakal kapala Kulawarga, éta cara anu parantos dirancang ku Gusti sareng tetep kitu waé. Janten kapala kulawarga teu kedah laxity ti individu dina posisi éta, lalaki atanapi salaki kedah tetep sirah na kusabab laksity tina anjeunna tiasa maot niup beurat ka kulawarga ku Iblis. Nanging, upami lalaki éta kedah ningalikeun kalenturan dina jabatanna salaku kapala kulawarga, éta aya dina panangan awéwé pikeun nangtung dina celah solat pikeun lalaki di bumi. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén nalika anjeun mimiti nganggo pituduh doa ieu, Gusti bakal ngaleupaskeun salaki anjeun tina ngaroko nganggo nami Isa.

Salaki anjeun moal tiasa ngalakukeun Kersa Gusti upami anjeunna tukang ngaroko ranté. Teu aya jalan pikeun lalaki pikeun minuhan Kersa Gusti pikeun hirupna upami anjeunna ngaroko. Kusabab parantos ditulis dina tulisan suci yén awak urang téh kuil Allah anu hirup, maka, moal aya anu kedah najiskeunana. Roko mangrupikeun kabiasaan anu ku Gusti Allah diinget-nginget, sajabi ti éta ngancurkeun sababaraha organ vital dina awak, éta ogé ngirangan kasadaran spiritual saha waé anu kasurupan. Kumaha carana lalaki anu eling spiritual na kaganggu ku haseup roko atanapi ganja tiasa ngalakukeun Kersa Gusti? Lalaki sapertos kitu bahkan moal ngartos nalika Gusti nyarios, anjeunna bahkan bakal ningali Gusti. Sareng naon hakékat hirup upami manusa henteu tiasa minuhan tujuan ayana? Kuring mutuskeun ku rahmat ti anu paling luhur yén ngaroko moal ngantep salaki anjeun sono kana tujuan Gusti pikeun hirupna dina nami Isa.

Nalika lalaki tinggi haseup, anjeunna janten rentan ka kagiatan teu manusiawi anu parantos diatur ku setan. Ieu ngandung harti yén lalaki éta tiasa janten telenges pisan di bumi sareng nalika saurang lalaki telenges di bumi, imah janten teu nyaman pikeun anu sanés. Kuring yakin anjeun teu hoyong ngalaman naraka di bumi perkawinan, éta sababna penting pikeun anjeun diajar pituduh doa kalayan épéktip. Sareng kuring neneda salaku nabi ti Gusti anu paling luhur, nalika anjeun ngamimitian diajar pituduh doa ieu, mugia Gusti ngajawab sadaya doa anjeun dina nami Isa. Kuring mutuskeun ku kakuatan dina nami Yesus yén salaki anjeun janten mahluk anyar dina nami Yesus. Kuring ngarasula yén salaki anjeun sareng ngaroko dipisahkeun dina nami Yesus.
Pariksa di handap pikeun sababaraha titik doa anu kuat pikeun salaki anjeun lirén ngaroko.

Tunjuk Sholat:

Gusti Gusti, kuring sumping payuneun anjeun dinten ayeuna kusabab salaki kuring, anjeunna mangrupikeun tukang ngaroko beurat sareng kuring mimiti sieun pikeun hirupna terang pangaruh maut tina ngaroko kana kaséhatan hiji jalma. Bapa Gusti, kuring henteu hoyong kaleungitan anjeunna. Kuring ngadoa yén anjeun bakal ngabantosan ngarobih anjeunna dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun yén Gusti ngagaduhan manah manusa sareng raja-raja sareng Anjeunna ngarahkeun sapertos aliran cai. Gusti Yesus, kuring ngadoa yén anjeun bakal némpél haté salaki kuring sareng anjeun bakal nyababkeun anjeunna ngarobah kaputusanana ngeunaan ngaroko.

Rama Gusti, abdi neneda supados anjeun bakal nyiptakeun permusuhan antara salaki kuring sareng ngaroko, kuring mutuskeun yén pisah aya diantara aranjeunna ayeuna dina nami Yesus. Gusti Yesus, anjeun anu nyalametkeun hébat, abdi neneda yén anjeun bakal nyalametkeun salaki kuring tina sumanget ngaroko dina nami Yesus. Kuring datang ngalawan setan éta dina hirupna ku getih domba. Kuring ngadoa yén ku rahmat anjeun anjeun bakal nyandak pelesir anu salaki kuring meunang tina udud ganja, ganja, atanapi rokok dina nami Yesus

Gusti Yesus, murangkalih abdi parantos ngagedéan sareng kuring henteu hoyong tumuh sareng terang tukang ngaroko salaku bapa. Gusti Yesus, abdi percanten pisan kana kaajaiban anu anjeun tiasa laksanakeun, kuring yakin pisan kana kakuatan nyimpen tina leungeun katuhu anjeun, kuring ngadoa anjeun bakal ngarobah salaki kuring dina nami Yesus. Samalah sapertos anjeun ngarobah kaayaan Jabez, kuring ngadoa yén anjeun bakal ngarobih carita salaki kuring dina nami Yesus.

Bapa Gusti, kuring ngadoa pikeun pitulung ilahi pikeun salaki kuring lirén ngaroko. Anjeunna parantos nyobian sababaraha kali tapi henteu hasil. Tapi kuring yakin lamun bantuan datang pikeun anjeunna, anjeunna bakal tiasa ngungkulan godaan. Kuring ngadoa Gusti Yesus, yén anjeun bakal ngirim anjeunna pitulung. Kuring ngadoa yén anjeun bakal ngabantosan anjeunna dina waktos kagorénganana, kuring ngadoa yén anjeun bakal ngarecah anjeunna sareng ngébréhkeun anjeunna ka rasa anjeun. Kuring ngadoa Gusti Yesus, sing bakal karunya ka jiwa-Na sareng anjeun bakal nyalametkeun anjeunna tina setan anu parantos nyiksa anjeunna dina nami Yesus.

Gusti Yesus, perjuangan ieu sanés milik nyalira deui, abdi henteu tiasa deui ngalawan ieu nyalira, kuring ngadoa mugia anjeun ngabantosan abdi, abdi neneda yén di tungtungna, kuring bakal ngagaduhan alesan pikeun muji sukur ka Gusti ngeunaan kahirupan salaki kuring. Sadaya ieu kuring nyungkeun nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu