Do'a Pikeun Kasuksesan Putri Kuring

0
973

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun suksés putri abdi. Gusti parantos janji pikeun naékkeun seueur budak awéwé ngalangkungan pituduh doa ieu sareng putri anjeun tiasa janten salah saurang ti éta. Sering dipercaya yén naon waé anu aya hubunganana sareng kasuksésan kedah didominasi ku jenis kelamin lalaki nyalira. Kapercayaan stereotip ieu parantos lami tetep sareng urang khususna di Afrika. Teu heran anjeun bakal ningali kulawarga nyéépkeun récéh terakhir pikeun mastikeun yén anak lalaki na meunang pendidikan anu pangsaéna, padahal, aranjeunna ninggalkeun buta huruf pikeun mekar pisan di kalangan awéwé awéwé.

Hatur nuhun kana pendidikan, kapercayaan éta gancang ngarobah sareng jalma gancang ngarobah persépsi na. Putri anjeun kedah suksés sakumaha peryogi putra anjeun. Gusti badé ngarobih carita putrina anjeun, Gusti hoyong ngangkat sababaraha putri Sion anu bakal narik daérah sapertos Deborah, Éster, sareng anu resep ka Rut. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, yén putri anjeun bakal suksés dina nami Yesus. Unggal halangan dina jalan putri anjeun pikeun hasil, mugia seuneu Gusti Nu Maha Suci ngancurkeun halangan sapertos kitu dina nami Gusti Yesus.

Bayangkeun waé, upami Éster henteu hasil, naon anu janten imanna sareng umatna di payuneun raja. Kasalahan anu dilakukeun ku jalma nyaéta aranjeunna yakin Sukses atanapi nami saé kulawarga anu bakal dilakukeun sareng ngan ukur tiasa diangkat ku anak lalaki. Samentawis éta, Gusti tiasa mutuskeun pikeun nganggo saha waé pikeun ngagungkeun nami-Na. Upami awéwé sapertos Éster tiasa hasil, upami Deborah tiasa ngamangpaatkeun, upami kasedihan Sarah tiasa dicandak sareng diganti ku kabagjaan, maka putri anjeun ogé bakal suksés dina sadaya usahana. Kuring ngadoa yén anjeun mimiti nganggo pituduh doa ieu, mugia bantosan anu diperyogikeun ku putri anjeun dina kahirupan milari anjeunna dina nami Yesus. Unggal pembantu takdir yén putri anjeun kedah ngumbara ngalangkungan kahirupan, unggal pembantun kamajuan anu kedah dipiboga ku putri anjeun di sisina janten hébat dina kahirupan, kuring ngadoa éta bantosan pikeun ngamimitian milarian anjeunna dina nami Yesus. Diajar pituduh doa ieu sareng putri anjeun bakal ngalaman kasuksésan anu teu tercaur dina sagala usahana.

Tunjuk Sholat:

Gusti Yesus, kuring sumping sateuacan anjeun ieu ngeunaan putri abdi, anjeunna sadayana anu kuring ngagaduhan. Gusti parantos ngaberkahan kuring ku budak awéwé sareng anjeunna mangrupakeun berkah ti Yéhuwa. Sanaos, kuring nyobian sagala anu kuring mampu sareng ngado'a kalayan tulus ogé ngagaduhan putra lalaki. Tapi éta ridho Gusti masihan kuring budak awéwé waé. Sareng kuring nyandak katenangan dina firman Allah anu nyebatkeun murangkalih kuring sareng kuring pikeun tanda sareng kaajaiban. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga yén putri abdi bakal suksés dina sagala padamelanana dina nami Yesus.

Kuring datang ngalawan unggal kakuatan anu hoyong nyéépkeun cimata pikeun putri abdi, unggal kakuatan anu hoyong gaduhna pikeun ngarobahna janten non-entitas pikeun kuring, sareng pikeun padamelan Gusti, kuring ngancurkeun kakuatan sapertos ku seuneu Roh Suci . Unggal kutukan generasi sareng perbudakan anu ngajantenkeun kuring henteu mampuh, kuring ngancurkeun kasundaan sareng kutukan sapertos kahirupan putri abdi, aranjeunna moal kakawasaan ku anjeunna dina nami Yesus.

Rama Gusti, kuring ngucap putri abdi ku getih adi Kristus. Pikeun kitab suci nyatakeun kuring mawa tandaning Kristus ulah aya anu nyusahkeun kuring. Kuring mutuskeun yén putri abdi moal kaganggu dina ngudag kasuksésan dina nami Yesus. Anjeun ngawartoskeun ka barudak Isreal pikeun nempatkeun getih domba dina lintel aranjeunna yén nalika malaikat maut ningali éta, éta bakal ngalirkeun. Dina véna anu sami, kuring nyurahan putri abdi ku getih adi Al Masih, kuring ngijinkeun dirina ku getih anu nyarios saleresna tibatan getih Habil. Nalika malaikat maot ningali dirina, éta kedah Paska, nalika malaikat gagal ningali, éta kedah Paska dina nami Yesus.

Kuring ngancurkeun ku seuneu tina Roh Suci unggal batu ngahalangan dina jalan ka ayaan, unggal masalah sareng tantangan anu hoyong nyababkeun kacapean dina jalan ka Suksés, kuring ngancurkeun halangan sapertos dina nami Yesus. Tulisan suci nyebatkeun kuring bakal sateuacan anjeun sareng tingkatkeun tempat-tempat anu luhur, kuring ngadoa anjeun bakal angkat sateuacan putri sareng tingkat sadaya tempat anu luhur dina nami Yesus. Kuring ngadoa anjeun bakal ngajantenkeun unggal bagian anu diperjuangkeun kalayan lancar, anjeun bakal ngajantenkeun unggal jalan anu bengkok lempeng dina nami Gusti Yesus.

Bapa Gusti, kuring ngadoa ngeunaan kahirupan akademik anak awéwé kuring, kuring ngadoa muga-muga anjeunna suksés dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun yén saha jalma anu terang ka Allahna bakal kuat sareng aranjeunna bakal ngamangpaatkeun. Kuring ngadoa supaya anak awéwé kuring bakal mimiti ngamangpaatkeun sacara akademis. Kecap anjeun nyarios yén lamun saha waé anu kakurangan hikmah hayu anjeunna naros ti Gusti anu masihan kalayan bébas tanpa cacad. Kuring ngadoa pikeun hikmah pikeun putri abdi, hikmah anu diperyogikeun ku anjeunna pikeun anjeunna suksés ngalangkungan jalur kahirupan dugi ka janten suksés, kuring ngadoa anjeun bakal ngaleupaskeun ka anjeunna dina nami Yesus.

Kuring ngadoa ngeunaan padamelan anjeunna, kuring ngadoa yén anjeunna bakal mendakan bantosan dina nami Yesus. Injil nyarios yén teu aya anu nampi nanaon kecuali upami parantos dipasihkeun ti luhur. Kuring ngadoa pikeun kakuatan ketuhanan sareng akselerasi spiritual yén putri abdi kedah langkung unggul saluhureun rakana, kuring ngadoa anjeun bakal ngaleupaskeun ka anjeunna dina nami Yesus.

Injil nyarios, hayu anjeunna anu mikir yén anjeunna nangtung pikeun ngawaskeun kecuali anjeunna murag, kuring ngadoa yén anjeun bakal ngabantu putri abdi tetep panceg dina ayana anjeun dugi akhir dina nami Yesus. Kuring datang ngalawan sagala jinis gangguan anu panginten hoyong nyandak putri abdi jauh ti ayana anjeun, kuring ngadoa yén gangguan anjeun moal pernah datang jalan dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaDo'a Perang Pikeun Ngancurkeun Rencana Musuh
artikel salajengnaSolat Harian Pikeun Barudak Kuring
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu