Do'a Perang Pikeun Ngancurkeun Rencana Musuh

5
1045

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat perang pikeun ngancurkeun rencana musuh. Musuh henteu pernah beristirahat, seuseueurna nalika saurang lalaki mutuskeun pikeun ngudag tujuan hirupna. Jacob henteu pernah ngalaman masalah dina kahirupan dugi ka anjeunna mimiti hoyong janten hébat sapertos anu parantos ditakdirkeun. Joseph henteu ngagaduhan masalah dina kahirupan dugi ka anjeunna mimiti ngimpina dimana Gusti nunjukkeun anjeunna wahyu ngeunaan saha anjeunna anu bakal dijantenkeun.
Pantes pikeun dicatet yén sakumaha ogé Gusti gaduh rencana pikeun kahirupan urang, musuh ogé ngagaduhan rencana pikeun kahirupan urang. Ayeuna urang ngalakukeun atanapi mupus anu bakal ngancurkeun karya musuh dina kahirupan urang.

Musuh suksés dina kahirupan Simson. Kakuatan Simson janten teu aya gunana saatos musuh meunang anjeunna. Anjeunna parantos diperingatkeun supaya henteu kawin ti bumi anu anéh, komunitas jalma anu henteu ngalayanan anu suci di Isreal, anjeunna nyandak Delilah ti tengahna, sareng anu nyababkeun gugur na. Kuring mutuskeun yén saha waé musuh anu ngalaksanakeun kahirupan anjeun dina hiji waktos dina ngancurkeun anjeun, kuring mutuskeun yén seuneu anu pang luhurna bakal ngabakar jalma sapertos kitu dina nami Isa. Unggal lalaki atanapi awéwé anu salah yén musuh parantos ngarencanakeun pikeun anjeun, mugia Gusti nimbulkeun pamisahan ilahi antara anjeun sareng jalma éta.

Nya kitu, sakumaha Gusti parantos ngararancang rencana-Na pikeun Yusup, maka ogé musuh ogé ngararancang rencana-Na. Yusup ditakdirkeun janten hébat. Anjeunna ditakdirkeun pikeun mingpin barudak Isreal kaluar. Samentawis éta, musuh ogé ngagaduhan rencana pikeun Yusup. Dulur-dulurna murag kana gambar musuh anu sampurna, sareng aranjeunna dipaké ngalawan anjeunna pikeun mastikeun yén rencana Gusti ngeunaan anjeunna éléh. Kuring ngadoa yén ku rahmat anu paling luhur, unggal agenda musuh pikeun ngancurkeun tujuan Gusti pikeun kahirupan anjeun bakal musnah dinten ieu dina nami Yesus.

Musuh ngarencanakeun yén Yusup kedah tiwas, tapi Gusti nyalametkeun anjeunna. Musuh ogé nyayogikeun kumaha Yusup bakal ngorbankeun nasibna dina altar tina maksiat sareng pamajikan tuanna. Masih, Gusti ogé ngabantosan Yusup nungkulan rencana musuh, ku rahmat ti anu paling luhur, mugia Gusti ngancurkeun rencana musuh ngeunaan kahirupan anjeun.
Pastikeun anjeun diajar pituduh doa ieu sareng ngucapkeun sadaya doa di jerona. Nalika anjeun mimiti nganggo pituduh ieu, mugia Gusti ngungkabkeun rencana musuh ka anjeun dina nami Yesus.

Tunjuk Sholat:

Rama Gusti, kuring sumping payuneun anjeun dinten ieu, abdi peryogi bantosan anjeun Gusti Yesus, abdi peryogi kakuatan anjeun ngalangkungan musuh-musuh kuring. Jalma-jalma anu parantos sumpah yén kuring moal pernah aya sababaraha hal dina kahirupan, anu rencana sareng agenda pikeun kahirupan kuring pikeun musnah, kuring ngadoa anjeun bakal ngancurkeun rencana aranjeunna dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

Gusti Gusti, abdi neneda yén ku rahmat anjeun, naséhat anjeun nyalira bakal nangtung dina kahirupan kuring. Unggal anu sanés sareng agenda anu jahat ku kuring kasebar ku seuneu. Kuring nganuhunkeun kana seuneu anu pang luhurna turun ka kubu musuh sareng ngaduruk aranjeunna janten abu dina nami Yesus.

Rama Gusti, kuring ngadoa supaya malaikat-malaikat kamulyaan bakal turun pisan kana daérah musuh sareng ngancurkeun agenda pikeun kahirupan kuring dina nami Isa. Gusti, abdi hoyong anjeun paburencay basa musuh kuring. Kuring ngadoa anjeun bakal nyababkeun perpecahan anu kuat di tengahna, sareng anjeun bakal nyababkeun aranjeunna ngancurkeun diri dina nami Isa.

Kuring mutuskeun yén ti saprak ayeuna, sumanget bebeneran, sumanget ketuhanan tina tahta suci Isreal bakal turun ka kuring dina nami Yesus. Kuring ngadoa yén roh suci Allah bakal ngamimitian nungtun kuring dina sagala cara. Kuring ngadoa yén anjeun moal nutupan rusiah musuh dina kahirupan kuring. Kuring ngadoa anjeun bakal salawasna ngungkabkeun rencana maranéhna pikeun kahirupan kuring dina nami Yesus.

Gusti Yesus, kuring ngadoa yén ku pupusna anjeun sareng dihirupkeun deui, anjeun moal ngantep musuh kuring unggul ti kuring. Kuring ngadoa yén dina sagala cara sareng sagala ramalan, anjeun bakal masihan kuring kameunangan pikeun musuh kuring. Entong ngantep aranjeunna gumbira meunang kuring. Unggal rencana aranjeunna diturunkeun ka kuring dina nami Yesus. Pikeun kitab suci nyebatkeun rusiah Gusti sareng jalma anu takwa ka anjeunna, kuring ngadoa yén anjeun bakal ngungkabkeun rahasia tempat-tempat anu poék ka kuring dina nami Isa.

Gusti Gusti, sami sareng anjeun ngabantosan Yusup kabur tina sagala sarap sareng licik musuh salami hirupna, sapertos anjeun nyandak anjeunna tina titik enol dugi ka pahlawan, kuring ngadoa yén anjeun bakal ngabantosan kuring ngatasi sarap musuh dina nami Yesus.

Kuring ngadoa yén seuneu anu pang luhurna bakal ayeuna ayeuna, kusabab tulisan suci nyatakeun, seuneu bakal payun payuneun tentara Pangéran sareng nyéépkeun musuh-musuhna. Kuring ngadoa yén seuneu Gusti anu paling luhur sateuacanna sareng ngancurkeun sadaya musuh abdi. Sadaya paningal jahat anu ningali nasib lalaki bahkan sateuacan waktos manifestasi, kuring ngadoa yén anjeun bakal ngaleungitkeun pandangannana dina nami Yesus.

Kuring mutuskeun ku kakawasaan anu paling luhur, unggal rasa eling musuh kuring dicandak nganggo nami Isa. Kuring ngadoa yén anjeun bakal nyababkeun musuh-musuh kuring janten buta kusabab kuring, kuring mutuskeun ku kakawasaan dina nami Yesus, anjeun bakal ngakibatkeun musuh-musuh kuring janten pireu perkawis abdi dina nami Yesus. Masing-masing rencana sareng agenda na pikeun kahirupan mah dibolaykeun ku nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaDoa Pikeun Kaajaiban Ayeuna
artikel salajengnaDo'a Pikeun Kasuksesan Putri Kuring
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

komentar 5

  1. Gusti Yesus upami anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng indung kuring ngungkulan musuh-musuh urang dina nami Yesus anu kawasa

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu