Solat Wanci Leuleus Kanggo Barudak

0
752

Dinten ieu kami bakal kaayaan solat bobo kanggo murangkalih. Kolotna kedah ngalaksanakeun barudakna dina solat bobo sateuacan aranjeunna mundur ka ranjang. Kusabab sipat murangkalih, aranjeunna panginten henteu émut atanapi teu pati penting kana solat waktu sare. Éta dilakukeun ku kolotna pikeun mastikeun yén aranjeunna biasa.

Solat waktu sare kanggo murangkalih tiasa janten bentuk atanapi pola anu béda. Éta tiasa janten panyalindungan ngalawan sumanget anu teu katingali dina tengah wengi gaduh murangkalih alit. Sareng ogé, éta tiasa janten pola pikeun ngajar budak dina jalan Gusti sahingga nalika aranjeunna déwasa, aranjeunna moal angkat ti dinya. Seueur murangkalih kaleungitan takdirna ngan saukur kusabab kolotna santai di tempat solat. Tulisan suci henteu ngalakukeun kasalahan nalika nyarios yén urang Kristen kedah ngadoa tanpa usum.

Alkitab nyatakeun yén setan henteu istirahat. Éta jalanna sapertos sato galak anu milarian anu tiasa didahar. Sareng maling henteu sumping siang nalika anu gaduh bumi aktip hudang. Maling gantina bakal datang dina wengi nalika anjeunna yakin yén anu gaduh bumi parantos bobo-do'a urang salaku mékanisme pertahanan pikeun ngajagaan urang tina maksiat setan. Kuring mutuskeun sakumaha Gusti hirup sareng sumangetna hirup, musuh moal ngagaduhan kakawasaan pikeun murangkalih anjeun dina nami Yesus.

Alesan penting sanés naha urang kedah ngalaksanakeun barudak dina solat bobo nyaéta pikeun minuhan pangersa Gusti anu ngalatih budak anjeun dina jalan anu kedah dilakukeun sahingga nalika déwasa, anjeunna moal angkat ti dinya. Nalika urang teras-terasan ngalibetkeun murangkalih urang dina solat, éta bakal masihan aranjeunna épék sadar yén solat mangrupikeun bagian anu teu aya dina ayana. Kuring ngadoa yén musuh moal ngagaduhan kakawasaan murangkalih anjeun nganggo nami Isa. Sumanget jahat setan anu ngagaduhan kahirupan barudak ngora moal pernah caket murangkalih anjeun nganggo nami Isa.

Ti saprak ayeuna, kuring masrahkeun Seraphims kamulyaan pikeun ngurus barudak anjeun; aranjeunna bakal nungtun sareng ngajagi aranjeunna dina nami Yesus. Diajar sareng anggo doa bobo ieu kanggo murangkalih, sareng anjeun pasti ngajaga kahirupan barudak anjeun.
Anjeun kedah ngantep murangkalih anjeun ngulang saatos anjeun salami solat. Ajar aranjeunna kumaha ngadoa supados aranjeunna tiasa diajar kumaha komunikasi sareng Gusti.

Tunjuk Sholat:

Dear Gusti, abdi hatur nuhun pikeun kasuksésan dinten abdi. Kuring hatur nuhun sabab anjeun nangtayungan kuring sadidinten. Kuring ngahargaan anjeun, Gusti Yesus, sabab anjeun nangtung ku kuring unggal menit dina sapoe, sareng anjeun henteu ngantep kajahatan naon waé anu ditimpa. Kuring hatur nuhun, Gusti Yesus, pikeun ieu, hayu nami anjeun diangkat.

Bapa di sorga, kuring hatur nuhun pikeun kahirupan kolot kuring, kuring hatur nuhun sabab anjeun ngajar aranjeunna pikeun ngajar kami di jalan anjeun, kuring ngahargaan anjeun sabab anjeun henteu pernah ngantepkeun aranjeunna sakedap waktos, kuring hatur nuhun sabab anjeun henteu ngantep nanaon jahat kajadian ka aranjeunna, hayu ngaran anjeun diangkat dina nami Yesus.

Bapa Gusti, abdi nyungkeun dihapunten dosa. Dina sagala cara anu kuring boga dosa ka budak ka anjeun, dina sagala cara kuring ngalakukeun kajahatan sareng kuring henteu terang, Gusti, punten pangapunten. Demi sareng pupusna putra Yesus Kristus, kuring ngadoa anjeun ngahampura kuring. Sareng kuring janji moal pernah ngalakukeun éta deui sabab kecap anjeun nyarioskeun pangorbanan ka Gusti mangrupikeun sumanget anu pegat sareng patah hati sareng haté sanubari moal anjeun nganggap hina.

Gusti Yesus, kuring ngadoa yén nalika kuring badé bobo wengi ayeuna, kuring ngadoa mugia panangan anjeun disalindungan. Kuring nyalindungan diri tina unggal panah anu mabur wengi. Pikeun tulisan suci nyatakeun, barudak mangrupikeun kado ti Gusti. Sakumaha anjeun parantos ngadamel kuring kado ti anjeun ka kolot kuring, Gusti, punten entong ngantepkeun musuh nyabut kado dina nami Yesus.

Rama Gusti, kuring ngalawan sagala rupa impian anu pikasieuneun anu tiasa ngotorkeun peuting. Unggal impian setan yén musuh parantos dipanggungkeun pikeun bobo kuring pikeun nyingsieunan kuring, kuring ngancurkeun impian éta dina nami Yesus. Tulisan suci nyatakeun Pikeun Gusti henteu masihan urang sumanget kasieunan tapi putra lalaki ngagorowok Ahba Rama. Gusti, kuring ceurik ka anjeun dinten ayeuna yén anjeun kedah ngancurkeun unggal impian jahat tina sumping ka bobo kuring wengi ayeuna dina nami Yesus.

Rama Gusti, pikeun kitu, parantos diserat yén pikeun tanda sareng kaajaiban sareng tulisan suci ogé ngartos yén kuring nanggung tanda Al Masih janten teu aya anu nyusahkeun kuring. Kuring datang ngalawan unggal serangan musuh kalayan kakuatan anjeun. Kuring ngadoa yén anjeun ngancurkeun serangan maranéhanana dina ngaran Yesus.

Gusti Yesus, sabab kuring bakal lebet dinten anyar énjing, abdi nyucikeun énjing ku getih adi anjeun. Kuring ngadoa yén unggal kajahatan anu dimuat nyaéta getih Yesus ngabatalkeun énjing. Pikeun geus ditulis yén Sareng aranjeunna ngéléhkeun anjeunna ku getih domba sareng ku kecap kasaksian aranjeunna. Kuring mutuskeun dina nami Yesus yén anjeun bakal ngancurkeun unggal jahat di énjing dina nami Yesus.

Gusti Yesus, abdi masrahkeun pendidikan ka panangan anjeun. Kuring ngadoa mugia anjeun dipasihan rahmat pikeun unggul pisan dina nami Yesus. Sareng kuring mutuskeun masa depan kuring yén éta bakal hébat dina nami Yesus. Dina bobo kuring wengi ayeuna, kuring hoyong anjeun ngungkabkeun hal anu jero ka kuring ngeunaan diri kuring. Kuring mutuskeun yén surga wahyu kabuka pikeun kuring dina nami Yesus. Ku énjing énjing, nyanggakeun kuring nyali pikeun ngagungkeun nami anjeun, ka Gusti Yesus kuring ngadoa.

advertisements
artikel saméméhnaSolat Ajaib Anu Gancang Gancang
artikel salajengnaDoa Pikeun Kaajaiban Ayeuna
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu