Doa Pikeun Kaajaiban Ayeuna

2
901

Dinten ieu kami bakal kaayaan doa pikeun mujijat ayeuna. Saha anu henteu hoyong kaajaiban? Utamana anu spontan? Jinis kaajaiban anu bakal kajadian dina waktos anu pas nalika kedahna. Upami anjeun émut tilu urang Ibrani, Shadrach Meshach sareng Abednego, nalika aranjeunna payuneun raja ngan saukur sabab henteu bakal sujud, aranjeunna diperintahkan dialungkeun kana tungku anu hurung, sésana carita éta mangrupikeun sajarah anu biasa.

Doa pikeun mujijat ayeuna mangrupikeun pituduh doa pikeun anu maot anu peryogi kaajaiban kajantenan. Upami Gusti henteu ngantep Ajaib kajantenan langsung, tilu urang Ibrani bakal ditelasan dina tungku anu ngaduruk, sareng aranjeunna maot. Éta bakal nyindiran nami Allah. Aya sababaraha kaayaan dina kahirupan urang anu urang peryogikeun mangrupikeun kaajaiban spontan, sareng éta sababna do'a ieu penting pisan. Kuring mutuskeun ku wibawa surga yén nalika anjeun mimiti nganggo pituduh ieu, mujizat anu anjeun atosan bakal kajantenan ayeuna dina nami Isa.

Candak waé, salaku conto, awéwé anu parantos damel sababaraha dinten, sareng anjeunna badé kabayang kana téater lebet kana péso, hiji kaajaiban sakedap tiasa nyababkeun anjeunna gampang nganteurkeun tanpa nganggo péso. Kuring mutuskeun ku kakawasaan surga, dimana waé musuh parantos ngabeungkeut anjeun pikeun dipeuncit, kuring mutuskeun yén kakawasaan Gusti bakal angkat ka ditu sareng ngabébaskeun anjeun dina nami Isa. Dina unggal anu anjeun bakal isin upami kaajaiban henteu kajantenan, kuring mutuskeun yén kaajaiban mimiti kajantenan pikeun anjeun ayeuna dina nami Yesus.

Anjeun henteu kedah ngantosan dugi ka menit terakhir sateuacan anjeun sasambat pikeun mujijat, Gusti siap nyalametkeun umat-Na tina éra sareng aib. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyandak ka anjeunna dina solat. Meureun anjeun badé dipecat tina padamelan, atanapi anjeun bakal kaleungitan salah sahiji dulur caket anjeun kana panyakit atanapi panyakit anu najiskeun sadayana perawatan médis, terang yén aya dukun anu hébat anu Everly siap ngubaran sagala rupa panyawat. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngobrol sareng anjeunna, sareng éta anu pituduh doa ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal. Kuring ngadoa muga-muga Gusti bakal ngajawab doa anjeun dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

Rama Gusti, kuring parantos kéngingkeun hiji titik dina kahirupan kuring yén sadaya pangharepan sareng pangharepan kuring ka anjeun. Sareng upami anjeun henteu ngalakukeun éta, kuring bakal maot Gusti. Kuring ngadoa yén anjeun bakal ngajawab doa kuring ti luhur, anjeun bakal boga rahmat ka kuring sareng masihan ngupingkeun ngupingkeun sora panyambat kuring.

Gusti Yesus, kuring ngadoa perkawis kasus pengadilan kuring parantos diseret. Isukan mangrupikeun kaputusan, sareng anjeun nyalira nyaksian yén kuring henteu ngalakukeun anu dituduh sareng dituduh. Tapi sakumaha ayeuna, sadaya odds ngalawan kuring, tapi kuring yakin pisan kana kaajaiban anjeun bakal ngalakukeun. Rama di sawarga, ku rahmat anjeun, abdi neneda yén anjeun vindicate kuring dina nami Yesus. Gusti, tong ngantep nami anjeun janten ejekan. Kuring ngadoa anjeun timbul sareng ngalakukeun anu ngan ukur tiasa dilakukeun dina nami Yesus.

Bapa Gusti, kuring ngadoa pikeun Ajaib sakedap ngeunaan kahirupan pamajikan / adi kuring, anjeunna parantos aya di ruang damel salami jam sareng dinten, sareng ayeuna sigana sadaya harepan anu ditingalkeun nyaéta pikeun anjeunna angkat dina péso. Dokter parantos nyiapkeun anjeunna kanggo kabayang dina operasi, tapi Yesus, kuring yakin pisan kana naon anu anjeun tiasa laksanakeun. Kuring ngadoa yén anjeun bakal manteng leungeun anjeun ka dirina ayeuna dina nami Yesus. Anjeun dokter ilahi anu ngubaran ku cara anu teu kahartos ku manusa fana. Kuring ngadoa yén anjeun bakal, ku kakawasaan anjeun, noél dirina ayeuna dina nami Yesus. Orok dina rahimna mangrupikeun kado ti anjeun, Yesus. Kuring ngadoa yén ku rahmat anjeun, anjeun bakal masihan anjeunna pangiriman lancar dina nami Yesus.

Gusti Yesus, abdi badé nyanghareupan panel énjing kusabab disangka masalah panipuan di kantor kuring. Bapa, anjeun terang yén kuring henteu aya hubunganana sareng éta, tapi kusabab éta kantor kuring, kuring dipertanggungjawabkeun pikeun éta. Upami ieu kuring kedah bertahan, kuring henteu ngan ukur bakal kaleungitan padamelan, sareng kuring ogé tiasa dipenjara. Kuring ngadoa yén wengi ieu, anjeun timbul dina kakuatan anjeun sareng nyababkeun keajaiban lumangsung sateuacan beurang. Kuring ngadoa muga-muga anjeun bakal ngalaan jelema jahat, kuring ngadoa anjeun ngalaan unggal lalaki sareng awéwé anu aya dina balik penggelapan ieu. Gusti ngalaan aranjeunna sareng masihan kaadilan ka kuring dina nami Yesus.

Bapa Gusti, Abdi bosen waragad épiléptik. Kuring ngadoa yén anjeun bakal nyayogikeun bekel pikeun kuring dina nami Yesus. Kusabab parantos ditulis yén Gusti Allah bakal nyayogikeun sagala kabutuhan kuring numutkeun kaagamaanana dina kamuliaan ku Kristus Yesus, kuring katetepan ku rahmat ti anu paling luhur yén anjeun nyayogikeun sadaya kabutuhan kuring dina nami Isa. Kuring mutuskeun yén hiji Kaajaiban saharita anu bakal naékkeun kahirupan finansial kuring tina titik enol dugi ka milyaran. Kuring ngadoa éta kajadian ayeuna dina nami Yesus.

Gusti Gusti, abdi neneda yén anjeun bakal ngahubungkeun kuring sareng lalaki sareng awéwé tujuan, lalaki sareng awéwé nasib, jalma anu bakal nyababkeun kuring tumuh dina sagala ramalan. Lalaki sareng awéwé anu hirup kuring kedah ngajalankeun lancar. Kuring ngadoa yén anjeun bakal ngahubungkeun kuring sareng aranjeunna dina nami Yesus. Kuring mutuskeun yén hiji kaajaiban langsung lumangsung ngeunaan sagala rupa anu aya hubunganana sareng kahirupan kuring dina nami Yesus. Dimana hirup abdi peryogi teu aya deui mujijat, kuring ngadoa mujizat timbul pikeun kuring dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaSolat Wanci Leuleus Kanggo Barudak
artikel salajengnaDo'a Perang Pikeun Ngancurkeun Rencana Musuh
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

komentar 2

  1. Good.day Pendeta Dadang Kenya Coates aya di rumah sakit sareng uteuk ngelek dina alat peraga hawa dokter mutuskeun yén ku wengi ayeuna upami anjeunna teu gaduh réspon anjeunna bakal ditunda ventilator kuring yakin kana kakuatan kakuatan

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu