Doa Kanggo Bantuan Ku Ayat Alkitab

1
568

Dinten ieu kami bakal urusan doa kanggo pitulung sareng ayat-ayat Alkitab. Tulung mangrupikeun hiji hal anu kedah unggal manusa unggul dina kahirupan. Allah nyiptakeun manusa sareng nahan anjeunna janten salawasna ngabantosan sakaligus. Tapi, sababaraha kali, sababaraha urang sangsara kumargi henteu tiasa nampi pitulung. Kami geus medarkeun sababaraha tulisan ngeunaan pitulung sareng doa kanggo pitulung, tapi ayeuna urang nuju dipimpin ku sumanget TUHAN pikeun nyiptakeun kontén anu béda dina pitulung. Urang bakal nyababkeun doa kanggo ngabantosan ayat-ayat bibli. Anjeun tiasa heran naha ayat-ayat Alkitab penting dina kontéks ieu.

Kitab Suci nyarioskeun firman Alloh ka manusa, sareng Kitab Suci ngajantenkeun urang ngartos yén Gusti ngajangjikeun kecap-kecap malah langkung ti namina. Saeutik heran Alkitab nyatakeun yén écésis yén bahana langit sareng bumi ngalangkungan sanés firman Allah bakal dilaksanakeun tanpa minuhan tujuanana anu dikirim. Janten, penting pisan yén nalika urang ngadoakeun pitulung dina kaayaan naon waé anu urang milari ku urang, urang ogé kedah diajar ngagunakeun firman Alloh pikeun anjeunna. Hal éta bisa diinget yén nalika Iblis sumping ka Kristus pikeun ngagoda anjeunna, Yesus henteu ngan ukur mimiti neneda, Al Masih ngagunakeun kecap.

Ku sabab éta, urang moal nyieun kasalahan, Upami urang nyarios firman Alloh siga pelor anu ngajantenkeun bedil urang, nyaéta doa anu ngabahayakeun pisan pikeun musuh. Nalika Iblis datang ngamuk ka urang, sareng urang nyarioskeun tulisan anu parantos diserat, sora PANGERAN anu kuat, sora PANGERAN dipenuhan keagungan, sora tina meulah seuneu nyala, suara tina nyaéta kana seueur cai. Sanaos ieu henteu sacara otomatis méréskeun masalah urang, éta masihan kami wani pikeun nyanghareupan masalah sareng nalukkeunana. Kecap Pangéran ngajamin yén Gusti Allah masih sareng urang sabab Anjeunna parantos jangji ka urang ngalangkungan dawam-Na.
Dina tulisan ieu, urang bakal masihan sababaraha doa pondok pikeun pitulung sakumaha dipimpin ku roh Allah kalayan ayat-ayat bibli.

Nunjuk Poin:

  • Kitab Suci parantos parantos jangji yén Gusti parantos diiring sareng ku kituna kuring henteu kedah sieun atanapi matak kuciwa margi anjeunna abdi Gusti. Kuring ngumumkeun ka anjeun iblis yén Gusti aya sareng, sareng kuring parantos ngatasi kasieun sareng panyiksaan anjeun kusabab Gusti parantos janji pikeun ngabantosan kuring. Kuring nampi pitulung ti Allah, anu nyieun langit sareng bumi, janten, Iblis meunang di tukangeun kuring sateuacan anjeun nyanghareupan murka Gusti. Kuring maréntah setan éta kaluar tina jalan kuring dina nami Yesus.
    Yesaya 41:10 - Aja sieun; pikeun kuring sareng anjeun: teu matak kaganggu; pikeun kuring nyaéta Gusti anjeun: Kuring bakal nguatkeun anjeun; nuhun, abdi bakal ngabantosan anjeun; ya, kuring bakal nunjang ku leungeun katuhu kabeneran abdi.
  • Pangéran Gusti, anjeun parantos jangji ka kuring dina kitab Késot yén anjeun bakal tarung pikeun kuring, sareng kuring kedah tetep tenang dugi ka parantos réngsé ku musuh-musuh kuring. Bapa PANGERAN, Kuring maréntahkeun yén anjeun bakal ngabantosan abdi dina nami Yesus. Kuring nangtung dina perjanjian lamun kecap anjeun yén anjeun bakal tarung pikeun kuring, kuring ngumumkeun ka Iblis yén cahaya parantos sumping sabab kecap Pangéran ujar kuring bakal bajoang pikeun anjeun, kuring mutuskeun kameunangan pikeun masalah kuring dina nami Yesus.
    Pangentasan 14:14 - PANGERAN bakal tarung pikeun anjeun, sareng anjeun kedah tenang.
  • Gusti Yesus, kitab suci nyarioskeun yén kuring kedah percanten ka PANGERAN kalayan manah haté, sareng anjeunna bakal ngiringan jalan-jalan kuring. Gusti Yesus, abdi parantos nahan kapercayaan ka anjeun, mugi kuring henteu isin. Saha jalma anu gugah ngalawan abdi dihancur ku seuneu. Gusti Yesus, kuring ngadoakeun yén anjeun bakal ngabantosan sareng nyalurkeun kuring tina musuh kuring. Kéngingkeun aranjeunna henteu gaduh kakuatan anu langkung, ulah musuh-musuh kuring ngagentos kuring, timbul Gusti Yesus, sareng masihankeun kuring kameunangan sabab kuring ngandelkeun amanah anjeun sareng abdi ngarepkeun dina salib di Calvary, nganteurkeun abdi, Gusti Yesus.
    Siloka 3: 5-7 Percaya ka PANGERAN kalayan haté sanubari; sareng henteu ngandelkeun pamahaman anjeun nyalira. Dina sagala cara anjeun, anjeunna ngakui, sareng anjeunna bakal ngarahkeun jalan-jalanmu. Aja jadi wijaksana dina panon anjeun sorangan: sieun ku PANGERAN, jeung angkat ti jahat.
  • Bapa Pangéran, kitab Suci nyarios yén urang teu ngagaduhan imam luhur anu henteu tiasa keuna ku parasaan kalemahan urang. Gusti Yesus, kuring peryogi pitulung dosa anjeun, pasihan abdi ka hikmah anjeun pikeun ngalahirkeun dosa sareng kalepatan dina nami Yesus. Kuring sumping kana tahta rahmat supaya kuring kersa nampi rahmat. Kuring neneda yén anjeun bakal masihan kuring kameunangan kana dosa dina nami Yesus. Kuring nyuhunkeun rahmat janten paéh kana dosa sareng hirup ka saleresna dina nami Yesus.
    Ibrani 4:16 Marilah ku urang dugi ka tahta rahmat, supaya urang nampi kasaimbangan, sareng milari rahmat pikeun ngabantosan dina kabutuhan.
  • Kitab Suci nyarios yén kuring bakal angkat panon abdi ka bukit anu mana bantosan abdi asalna, bantosan abdi sumping ti PANGERAN, anu nyieun langit sareng bumi. Gusti Yesus, kitab anu ngajantenkeun kuring ngartos yén nalika kuring nangis ka Gusti, Anjeunna bakal nulungan kuring. Kuring ngadoakeun yén anjeun bakal nulungan kuring tina kasulitan kuring, anjeun ngadamel jalan pikeun kuring anu sigana teu aya deui jalan. Kuring ngadoakeun yén anjeun bakal ngirim kuring kanyamanan nalika kuring butuh éta, anjeun parantos nyarios ku kuring dina kecap anjeun yén dina kahirupan urang bakal nyanghareupan kasusah, tapi urang kedah iman anu hadé kusabab kami parantos ngawasa. Kuring neneda yén anjeun bakal nulungan kuring ngatasi masalah kuring dina ngaran Yesus.
    Jabur 107: 28-30 Teras aranjeunna nyarios ka PANGERAN dina kasulitan maranéhanana, sarta anjeunna dicandak aranjeunna tina kasangsaranana. Anjeunna nyababkeun badai jadi tenang supados ombakna tetep. Lajeng aranjeunna bungah kusabab aranjeunna sepi; ku kituna Anjeunna ngajantenkeun aranjeunna kana kota anu dipikahoyong.

advertisements
artikel saméméhnaDoa Pikeun Bantuan Ku Keuangan
artikel salajengnaDoa Pikeun Geuwat Bantuan Tiasa Allah
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

1 comment

  1. Hatur nuhun Pastor pikeun hidayah anjeun muga-muga Gusti Nu Maha Kawasa ngaberkahan anjeun sareng masihan langkung hikmah nalika anjeun terus ngalayanan ka kami.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu