Doa Perang sareng Kitab Suci

0
1020

Dinten ieu urang bakal ngatasi doa perang sareng kitab suci. Dina hiji waktos dina waktos hirup urang, urang kedah indit telenges dina ngado'a. Kitab Suci nyarioskeun kanggo urang sanes ku daging sareng getih tapi ngalawan kakuatan sareng panguasa di tempat anu poék. Ieu hartosna upami urang hoyong ngabebaskeun diri tina tangan para panguasa anu poék, éta perang sabab moal kéngingkeun urang bébas.

Ngambar gambar tina kabébasan urang Israil tina tangan bangsa Mesir. Sanajan urang Israil henteu perang perang fisik sareng urang Mesir pikeun ngabebaskeun diri, aranjeunna berjuang gagah di alam roh. Éta butuh ka Gusti pikeun nyerang umat Mesir kalayan sapuluh bala salira sateuacan Firaun tiasa ngantepkeun anak Isreal angkat. Upami urang hoyong kabébasan sareng dominan anu parantos dirancang pikeun kahirupan urang, urang kedah ngiringan solat perang dina hiji waktu dina waktuna.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Dina artikel ieu, kami parantos daptar daptar doa perang sareng paréntah perang anu parantos dianggo sadina. Sebutkeun doa ieu sacara terus-terusan sareng sababaraha kali dugi ka ngahontal parobihan anu dipikahoyong anu anjeun sok karep. Sareng urang atos yakin yén bakal aya parobihan kumargi upami aya jalmi anu sholat, aya Gusti anu bisnisna nyaéta pikeun ngajawab doa.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Titik solat

  1. Gusti Yesus, Kitab Suci nyarioskeun pikeun PANGERAN anu satia; Anjeunna bakal nyaimbangkeun kuring sareng ngajauhkeun kuring tina jahat. Kuring ngaktifkeun kecap sareng janji tina naskah ieu nalika hirup kuring. Sanaos abdi angkat dinten, kuring neneda yén panangan Yéhuwa bakal nguatkeun abdi sareng ngajauhan kuring tina sagala piala. Kuring ngado'a yén ku nami asia Yesus, moal aya anu ngarugikeun anu caket ku abdi atanapi tempat tinggal kuring sabab Pangéran bakal nyaimbangkeun kuring sareng ngajauhkeun kuring tina jahat.
    2 Tesalonika 3: 3 Tapi PANGERAN anu satia, anu bakal netepkeun anjeun, sareng ngajagi anjeun tina jahat.
  2. Kitab Suci henteu ngajangjikeun yén musuh-musuh moal ngimpina, naon anu ditulis dina Kitab Suci nyaéta Pangéran bakal nyababkeun musuh-musuhna anu naék ngalawan kuring dihancurkan sateuacan kuring. Bapa Gusti, kuring ngaktifkeun potensi kecap ieu dina kahirupan kuring. Kuring ngadoakeun yén sadaya musuh anu ngalawan kuring bakal musnah sateuacan kuring. Aranjeunna bakal datangna dina hiji cara sareng ngungsi di payuneun kuring dina tujuh arah. Gusti, kuring neneda yén jalma-jalma anu gething pikeun kuring tumuwuh dina kaayaanana kedah dipeungpeuk sateuacan kuring dina nami Yesus.
    Ulangan 28: 7 PANGERAN bakal ngajadikeun musuh-musuh anjeun anu rurusuh ngalawan ka anjeun dihancurkan di payuneun wajah anjeun; aranjeunna bakal kaluar ngalawan ka hiji jalan sareng ngungsi di payuneun tujuh pitunjuk.
  3. Jungjunan, kitab Yosua bab 1: 9 nyebutkeun Teu Paréntah Kuring? Janten sareng kuat; ulah sieun, nieun anjeun kaget; sabab Pangéran Allah anjeun aya di tengah-tengah tempat ka mana waé. Gusti, kuring neneda yén anjeun bakal indit sareng abdi dina cara-cara minggu anyar sareng dinten énggal. Demi eta parantos kaserat yen mata PANGERAN tansah kana jalma-jalma anu soleh, sareng ceuli na salawasna ati-ati. Gusti, kuring neneda supaya panangtayungan anjeun aya dina kuring. Kuring moal ngabebaskeun diri tina rencana jahat para musuh ngajantenkeun jalma ceurik. Kuring ngancurkeun unggal rencana sareng agenda musuh pikeun kahirupan kuring dina minggu anyar ieu. Parantos parantos ditulis yén dina tanda-tanda sareng Kaajaiban, Gusti, nyababkeun kaajaiban anjeun dina kahirupan ku nami Yesus.
  4. Kuring ngaktifkeun otoritas spiritual kuring dina Kristus Yesus. Pikeun éta parantos ditulis. Lukas 10:19 Lah, kuring masihan ka anjeun kakuatan pikeun ngalacak serpén sareng kalajengking, sareng kakawasaan musuh sacara umum: sareng moal aya nanaon pikeun nganiaya anjeun. abdi parantos dibéréskeun kakawasaan ngidul kana oray kahirupan. Kuring parantos dibéré otoritas pikeun sadaya musuh kuring, ti ayeuna, kuring mimiti ngaku otoritas kuring pikeun anjeun panyakit, ti ayeuna, kuring ngaku otoritas kuring pikeun anjeun kamiskinan, ti ayeuna, kuring nyatakeun kakuatan kuring pikeun anjeun anu mikaresep haté, ti ayeuna. , Kuring ngumumkeun leuwih dominan ku nami Yesus.
  5. Gusti Yesus, upami anjeun pikeun kuring, saha anu tiasa tahan ngalawan kuring? Pikeun eta parantos nyerat anu nyarios sareng anu nyampurnakeun nalika Nu Maha Kawasa teu acan nyarios? Gusti, kuring mendo anjeun bakal salawasna sareng abdi dina sadaya usaha kuring. Nalika kuring ngaliwat cai-cai hirup, kuring henteu bakal tenggelam. Sanaos kuring leumpang di lebak kalangkang maot, anjeun bakal sareng kuring sareng kanyamanan kuring dina momen anu peryogi pisan. Roma 8:31, 37 Naon anu urang teras nyarioskeun perkawis ieu? Upami Gusti teh pikeun urang, saha anu tiasa ngalawan urang? Sanés, dina sagala hal ieu urang langkung ti panangkasan ngaliwatan Anjeunna anu dipikacinta urang. Dina sagala hal, kuring leuwih ti nalukkeun. Kuring moal pernah gagal kumargi Isa kantos gagal.
  6. Kuring datang ngalawan unggal kakuatan waktos, waster di kahirupan kuring sareng takdir. Kuring maréntah yén aranjeunna musnah dina nami Yesus. Pikeun éta parantos ditulis Mateus 15:13, Tapi anjeunna ngawaler sareng saurna, Unggal tutuwuhan anu henteu ditubis ku Bapa sawarga, bakal hakekat. Pangéran henteu melak dina roh kuring. Jelas éta ngajadi musuh. Abdi sumping ngalawan kakuatan-kakuatan sapertos ieu dina kahirupan kuring. Kuring ngancurkeun operasi maranéhna dina ngaran Yesus.
  7. Ti ayeuna, kasuksésan kuring kedah tepat waktu; unggal hal anu saé anu kuring pasangkeun pikeun dicandak bakal dilakukeun kalayan gampang. Kuring datang ngalawan unggal setrés atanapi nyeri dina tonggohna terobosan, unggal kakuatan, sareng kapala sakola anu badé nyababkeun kuring ngalaman reureuh atanapi gagalna dina tungtung kasuksésan. Kuring ngancurkeun aranjeunna ku tanaga dina nami Yesus.
  8. Tungtungna, kuring ngadoakeun katengtreman ka Gusti Nu Maha Agung, tina buku Yohanes 16:33 Kuring ngucapkeun hal ieu pikeun anjeun, supaya kuring meunang karapihan. Di dunya maraneh bakal aya kasangsaraan: tapi rajin; Kuring geus nungkulan dunya. Kuring ngaktifkeun perdamaian pikiran kuring dina nami Yesus.
    Amin.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

advertisements
artikel saméméhnaDoa sareng putus perang
artikel salajengnaDoa Kasukupan spiritual Pikeun Kauangan
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu