Sholat Ngalawan Impian goréng Sajrone Kakandungan

0
1245
Sholat Ngalawan Impian goréng Sajrone Kakandungan

Dinten ieu urang bakal tiasa ngadamel doa ngalawan impian goréng nalika kakandungan. Nalika awéwé hamil, éta mangrupikeun tahap munggaran pikeun ngalikeun sakumaha anu paréntah paréntahna. Nanging, seueur pisan kajadian dina alam sumanget dina tahap éta nalika orok na masih aya dina rahim.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Aya seueur perang sareng serangan anu aya ka hiji awéwé nalika aranjeunna nuju hamil. Anjeun bakal heran naha éta perang anu sering timbul ngalawan ibu hamil, nya éta, sabab kakandungan ngaluncurkeun kulawarga anu aya dina alam minuhan. Ogé, unggal murangkalih mawa berkah ti Gusti Nu Maha Kawasa sareng sadayana dijantenkeun berkah ka turunanana, ieu mangrupikeun alesan naha perang sareng serangan sering timbul ngalawan awéwé hamil.

Anu pantes dipikanyaho nyaéta sering kali, perang sareng serangan éta henteu ngalawan wanita hamil tapi ngalawan budak. Nanging, perangna janten wanita pangantenan sabab anjeunna wadahna.

Salah sahiji bentuk perang anu timbul ngalawan awéwé hamil nyaéta impian jahat. Penting kauninga yén impian mangrupikeun kagiatan sumanget sareng alam spiritual ngawasa fisik. Naon waé anu dirobih di alam sumanget bakal muncul pikeun nyata dina dunya nyata. Lantaran éta, goréng pisan pikeun ibu hamil ngalaman impian goréng nalika kakandungan.

Nalika wanoja hamil mimiti ningali hal-hal jahat dina impian, éta mangrupikeun jelas yén perang bakal datang. Alkitab nyebatkeun pikeun urang gelut ngalawan daging sareng getih tapi ngalawan kakuatan-kakuatan sareng panguasa panguasaan tempat anu poék. Janten, éta teu cukup ngan ukur ngeureunkeun impian dina altar tina kabeneran sanés kusabab sanésna henteu hartos langsung. Upami éta henteu écés pikeun anjeun anu langkung alesan naha anjeun kedah ngado'a.

Aya seueur ibu-ibu ayeuna anu teu was-was nalika aranjeunna nuju hamil sareng musuh parantos ngagunakeunanana pikeun maok hal anu hébat dina kahirupan budakna. Sababaraha murangkalih ngalahirkeun kamulyaan sabab kolotna nunjukkeun kaayaan di tempat sholat nalika kakandungan. Iraha anjeun ningali kaayaan anu henteu nambihan impian ngeunaan murangkalih anjeun, penting anjeun neneda ngalawan éta.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Conto Ngimpi Ngilu Sajrone Kakandungan

  1. Ningali Getih Dina Ngimpi: Ieu tiasa hartosna kakayaan, Anjeun kedah nampik ngalangkungan solat
  2. Ningali Diri anu motong daging: Ieu tiasa janten tanda lahir, Anjeun kedah nampik ngalangkungan solat
  3. Beungeut anu anéh atanapi akrab anu nuju bogoh ka anjeun dina impian: Ieu ngahambat kontaminasi sétan, anjeun kedah ngadoakeun ngalawan éta.
  4. Aya anu Ngudag anjeun dina impian
  5. Bentuk séjén Nightmares

Conto ieu henteu hartos pikeun kagum anjeun atanapi pikeun ngagedékeun Iblis, bahkan teu aya tulisan anu diturutan pikeun tina impian ieu tapi aranjeunna kabeneran ku seueur pangalaman jalma anu parantos janten korban impian syetan. Salaku ibu anu hamil, anjeun kedah sénsitip spiritual, nalika Iblis ningalikeunkeun impian anjeun anu anéh, hudang sareng nolak ku iman ku ngalaksanakeun solat. Émut anu dituliskeun Kitab Suci nolak setan sareng éta bakal ngungsi, anjeun gaduh kakuatan anu disumputkeun dina nami Yesus. Upami anjeun ngamimitian gaduh impian anu goréng nalika kakandungan, demi anak anjeun teu kedah dilahirkeun, sebutkeun doa ieu langkung sering dugi ka unggal nahan gelap tina buah rahim anjeun rusak.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

DOA

  • Gusti Gusti, kuring hatur nuhun pikeun prosés anu saé ieu anu anjeun lakukeun ku kuring, kuring ngahargaan kahadean asih anjeun dina kahirupan kuring, mugi nami anjeun diluhurkeun dina nami Yesus.
  • Bapa di Surga, kuring hatur nuhun kana rahmat anu dipasihkeun ka kuring pikeun ngimpi impian, kuring ngahargaan anjeun kusabab éta minuhan janji-janji anjeun anu dilakukeun pikeun kami dina kitab Kisah Para Bapa kuring ngaluhurkeun nami Suci anjeun dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, kuring hatur nuhun kusabab anjeun henteu ngajaga Rahasia musuh dina kahirupan kuring. Kuring hatur nuhun pikeun tetempoan anu anjeun parantos masihan ka kuring pikeun ningali rencana sareng agenda musuh pikeun kahirupan kahirupan Gusti kuring ku kuring ngagedékeun anjeun kusabab anjeun bakal ngancurkeun rencanaana pikeun kahirupan kuring sareng kakandungan dina nami Yesus.
  • Pangéran, kuring sumping dina nami putra anu tercinta Yesus Kristus sareng kuring ngadoakeun yén unggal impian jahat sareng wahyu ngeunaan buah rahim kuring musnah dina nami Yesus.
  • Bapa Pangéran, sabab parantos parantos aya tulisan yén murangkalih nyaéta warisan Gusti, Gusti, buah rahim abdi mangrupikeun warisan anjeun, kado tina kahadéan tina tahta rahmat, mugi henteu aya anu ngalahirna dina ngaran Yesus.
  • Gusti Pangéran, Alkitab nyarioskeun saha waé anu nyarios sareng dibahas nalika Maha Kuasa parantos Paréntah? Gusti, kuring neneda yén anjeun moal ngijinkeun naséhat éta pikeun diciptakeun dina kahirupan kuring dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, kuring datang ngalawan unggal kakuatan anu sumpah pikeun salawasna nyiptakeun rasa sieun dina haté ku mawa kuring impian jahat, kuring ngancurkeun kakuatan sapertos nami Yesus.
  • Pangéran Pangéran numutkeun kecap-kecap anjeun dina kitab Paribahasa 3vs 24 yén nalika kuring ngagolér abdi moal sieun sareng bobo abdi bakal amis, kuring nampi kakuatan pikeun bobo anu asik ku nami Yesus.
  • Pangéran Gusti, kuring nutupan buah rahim ku getih adi anjeun, mugi-mugi teu cilaka parah dina ngaran Yesus.
  • Alkitab nyarioskeun yén busana senjata teu ngalawan kami bakal makmur, Gusti unggal panah anu ditembak dina budak kuring teu lahir ti impian anu dirusak ku nami Yesus.
  • Gusti Yesus, nalika kuring nutup panon kuring dina sare, kuring nyuhunkeun roh suci sareng kakuatan anjeun bakal nungtun abdi sareng aranjeunna bakal nutup panto ngalawan unggal manipulasi jahat anu badé ngotorkeun saré kuring ku impian jahat dina nami Yesus.
  • Pangéran Gusti, kuring nangtung jangji kecap-kecap anjeun anu ngucapkeun yén anak kuring sareng kuring pikeun tanda-tanda sareng Kaajaiban. Gusti, unggal kontaminasi impian dina kakandungan musnah dina nami Yesus.
  • Pangéran Gusti, Alkitab nyarios sateuacan kuring kabentuk anjeun dina rahim kuring terang anjeun sateuacan anjeun ngalahir anjeun pisahkeun anjeun; Kuring nunjuk anjeun salaku nabi ka bangsa-bangsa. ” Dina urat anu sami, anjeun parantos terang anak kuring sanajan dina kaayaan kakandungan. Gusti, kuring neneda anu anjeun bakal Shield anjeunna / nya kalayan kakuatan anu saé anjeun anu henteu aya nanaon jahat tina impian anu bakal tumiba anjeunna / dirina dina nami Yesus.
  • Gusti Gusti, pikeun kuring sorangan, kuring ngadoakeun kakuatan spiritual, kuring ngadoakeun kakuatan anjeun Gusti pikeun nalukkeun unggal peperangan anu bakal timbul ngalawan kuring dina impian, Pangéran ngapungkeun kuring kakuatan spiritual anjeun dina nami Yesus.
  • Ayah Gusti, kuring hatur nuhun kana kado ieu anu anjeun pasihkeun ka dunya anu datang ka kuring, kuring ngahargaan kahadean anjeun dina kahirupan kuring, hayu nami anjeun diangkat dina nami Yesus.

Amin

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu