DOA UNTUK HUBUNGAN IBU-HARI

1
1648
DOA UNTUK HUBUNGAN IBU-HARI

Hubungan indung-putri penting pisan, saprak lahir, indung ngurus tanggung jawab miara, masak, sareng umumna ngajantenkeun putri maranéhanana ka awéwé. Definisi sederhana hiji indung nyaéta saurang anu tiasa nunjukkeun cinta saratna, nyayogikeun rojongan pinuh atanapi janten caregiver, dina waktosna ngabantosan putri maranéhanana maju sareng ngembangkeun sapanjang hirupna jadi wéb. Hubungan indung-putri penting numutkeun Firman Pangéran sabab indung ngabantosan putrina kanggo leumpang kaleresan. "Kuring henteu gaduh kabagjaan anu langkung ageung ti ieu, ngadangu barudak kuring leumpang dina bebeneran" (3 Yohanes 1: 4).

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Doa indung urang, janten, nyarioskeun kecap-kecap hikmah sareng kahadean kanggo putri-putri maranéhanana (Siloka 31:26). Neneda langkung pikeun putri anjeun bakal nyababkeun aranjeunna ngahargaan sareng hormat anjeun salaku indungna. Barudak maréntahkeun pikeun ngahargaan kolotna / wali supados aranjeunna tiasa ningali ningali waktos-lila (Pamindo 5:16). Kéngingkeun tujuan ngado'a hiji indung pikeun putrina bakal tiasa nungtut anjeun pikeun neneda sacara pengkuh sareng efektif dina jalan Kristen anjeun.

Doa indung pikeun putrina ngabantosan sabab barudak sok diserang tina kenikmatan duniawi, musuh, sareng daging. Ku alatan éta, sadar yén putri anjeun diserang kudu ngadorong doa sing pengkuh. Doa indung pikeun putrina ngabantosan sabab teu aya anu tiasa ngadoakeun pikeun murangkalih anjeun sakumaha anu tiasa. Ieu sabab anjeun terang yén putri anjeun sacara séwang-séwangan, sareng indung tiasa ngabédakeun kalemahan, perjuangan, sareng nyeri. Nyaho naha anjeun kedah ngadoakeun pikeun murangkalih anjeun, sareng ogé pentingna hubungan indung-putri ogé bakal ngajantenkeun anjeun ngembangkeun hubungan anu langkung jero sareng Gusti. Neneda pikeun barudak anjeun sareng kulawarga salawasna bakal nulungan anjeun ngahontal tingkat luhur anu langkung luhur dina ngado'a batur, sanajan aranjeunna henteu kulawarga. Nanging, hubungan indung-putrina tiasa janten teu damang, utamina nalika putri nuju umurna baligh.

Pikeun hubungan indung-putri anu teu damang, saur kuring, sateuacan ngatasi masalah ieu, anjeun kedah mendakan waktos calik sareng nembé komunikasi sareng putri anjeun, cobian ningali hirupna ogé tina sudut pandangna, ku kituna anjeun tiasa ngaliwat ka dirina. Seueur ibu-ibu anu sesah pikeun putri, sareng karasa ieu langkung jauh ngajantenkeun aranjeunna ka putri. Ngan ukur koréksi anu lahir kaluar tina cinta anu tiasa dugi kana haténa. Doa abdi pikeun unggal ibu anu maca tulisan ieu mangrupikeun anjeun nampi hikmah Allah pikeun ngadamel putri-putri anjeun dina nami Yesus Kristus. Nanging, di handap ieu aya sababaraha Doa Kuat pikeun anjeun upami anjeun ngagaduhan hubungan indung-putri anu tapis.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

DOA

  1. Bapa, abdi ngaberkahan nami anjeun. Hatur nuhun pikeun putri anu geulis. Kuring ngadoakeun yén anjeun bakal leumpang kalayan anjeunna salawasna. Muga panonna diperhatoskeun kana hal-karajaan karajaan anjeun. Jaga haténa, ya Allah, yén anjeunna henteu ngiringan gangguan.
  2. Kalayan Gusti, anjeun terang sagala hal sareng tiasa ngalakukeun sagala hal, abdi ngadoakeun Gusti supaya anjeun mantenkeun kuring sareng murangkalih manah anu pangampura.
  3. Kuring ngadoakeun Gusti supaya anjeun nganyahokeun sumanget anjeun dina jeroeun kami sareng nyiptakeun haté anyar anu gampang ngahampura.
  4. Kalayan Yesus, bantosan murangkalih awéwé kuring, sareng kuring terang yén urang sadayana dilahirkeun salaku jalma anu dosa sareng dipisahkeun ti Gusti kusabab haté urang jahat. Nanging, dina yuswa dini, ngabantosan putri abdi hoyong nangkep konsep anu ngarobih kahirupan, janten anjeunna henteu kedah hirup salaku jelema anu ngalakukeun dosa.
  5. Anjeun Gusti anu Asih. Kuring neneda supaya anjeun nempatkeun saratna saratna sareng putri sareng kuring yén silih cinta silih cinta
  6. Jungjunan abdi, anjeun neneda ku anjeun pikeun kuring masihan hikmah pikeun tiasa ngadukung sareng pituduh putri ku cara anjeun.
  7. Kalayan Gusti, kuring neneda kecap anjeun pikeun leres-leres disumputkeun dina haténa. Anggap janten lampu pikeun sampéan sareng lampu kana jalanna. Muga-muga baé hirup ku unggal pangakuan anu asalna tina sungutna. Hayu kecap anjeun sanés angkat tina biwir na. Pitunjuk anjeunna pikeun hirup dina wasiat anjeun. Anjeunna moal cicing di dosa! Dina nami Yesus. 1 Korinta 15:33
  8. Kalayan Gusti, anjeun pangeran karapihan, hayu sumanget anjeun mulangkeun tatanan pikeun hubungan anu tapis antara putri sareng kuring.
  9. Ajar anak awéwé kuring yén anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun nampi jati diri anu énggal, anu katelah saé, sanés kusabab dirina parantos dilakukeun, tapi kusabab anjeunna aman dina anu anjeun nyarios yén anjeunna téh ngurmati, pikaresepeun, dipikanyaho sareng dilindungi.
  10. Kalayan Gusti, kuring neneda yén anjeun nyageurkeun anu cilaka urang parantos nyababkeun hiji deui sareng nyangking cinta a indungjeung puteri kudu karasa pikeun anu séjén.
  11. Gusti, kuring sumping sateuacan anjeun sareng nyuhunkeun pangampura sareng nyageurkeun dina hubungan abdi sareng murangkalih awéwé. Gusti, punten ngageurkeun manah sareng ngabantosan urang pikeun ngarti tibatan ngalawan sareng ngabantah. Bantosan kami pikeun silih cinta sareng turutan anu tos dipidamel ku urang.
  12. Gusti, kuring ngadoakeun yén anjeun mangga bawa putri abdi balik ka abdi. Punten hubungan urang tiasa sembuh sareng sakaligus deui. Punten waé hubungan anu rusak ieu sareng ngadamel ngamimitian anu anyar supados aya karapihan sareng cinta anu aya diantara urang.
  13. Jungjunan, Punten cabut jauh tina nyeri tina kami sareng hayu anak awéwé kuring hoyong kuring salaku indungna deui. Punten kéngingkeun deui anjeunna sareng ngajantenkeun kulawarga kuring janten langkung kuat sareng sakaligus deui.
  14. Gusti, Kuring neneda kalayan sumanget anjeun, Keuning haté urang pegat janten waras sareng ngaleungitkeun amarahna pikeun kuring sareng kasulitan dina pikiran anjeunna dina Ngaran Yesus.
  15. Gusti, kuring ngadoakeun, putri abdi mendakan kasenangan di kamampuan anjeun, ya Allah, abdi doa anjeun ngahontal kaluar ka anjeunna, tahan anjeunna sareng nyalametkeun anjeunna (2 Samuel 22: 17-18).
  16. Jungjunan abdi, kuring ngadoakeun anjeun sina ngantepkeun kapercayaan ka Anjeun, sanaos waktos susah datang, sareng anjeunna henteu terang naon anu kedah dilakukeun, bantosan anjeunna tetep panonna tetep dina anjeun (2 BABAD 20:12).
  17. Kalayan Gusti, kuring mugia anjeun ngantepkeun putri abdi kana panjagaan dirina sareng henteu masihan curhat ka jalma sareng kaayaan anu murka anjeunna (Siloka 29:11). Hayu anjeunna leumpang dina kaamanan perangkat anjeun anu ditugaskeun pikeun anjeunna dina nami Yesus.
  18. Gusti, kuring neneda pikeun pertahanan spiritual anjeun, fisik sareng emosi pikeun putri kuring. Ngabantosan anjeunna dipikanyaho yén anjeun mangrupikeun pangungsian sareng kakuatan dina waktos kasusah.
  19. Ya PANGERAN, Jaga pikiranna tina paguneman jahat sareng mikeun sumanget paham. Bapa, bantosan anjeunna ngadangu sora anjeun kalayan écés sareng yén anjeunna moal nguping nanaon tapi kabeneran.
  20. Gusti ngabantosan anjeunna pikeun sadar yén kaamanan ngan ukur tiasa dipanggihan dina Anjeun sareng sanés-sanés. Janten, hatur nuhun Bapa anjeun pikeun cinta, kakuatan sareng perlindungan anjeun dina murangkalih nami Yesus. Amin.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu