Doa sing kuat pikeun persatuan dina kulawarga

5
1663
Doa sing kuat pikeun persatuan dina kulawarga

kulawarga terstruktur dina prinsip persatuan, sareng Perpaduan tiasa birthing kulawarga. Naha atanapi henteu jalma aya hubunganana ku getih atanapi perkawinan, aranjeunna tiasa janten kulawarga nalika aya kabersatuan tujuan. Alesanna, doa kuat pikeun persatuan dina kulawarga ku kituna janten salah sahiji doa anu pangpentingna kanggo kulawarga pikeun kulawarga. Kulawarga mangrupikeun unit penting dina payuneun Gusti. Sajauh kulawarga tiasa dianggap salaku lembaga sosial, éta ogé tiasa katingali salaku éntitas spiritual.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Nalika hiji anak dilahirkeun ka dunya ieu, aranjeunna henteu gaduh agama, henteu aya basa, idéntitas, atanapi kapercayaan. Éta mangrupikeun fungsina kulawarga pikeun ngalaksanakeun anak. Kulawarga masihan idéntitas anak, agama, ngabantosan aranjeunna ngararancang kapercayaan, sareng nyayogikeun basa aranjeunna.

Ditilik ku hal ieu, ku kituna, pentingna kulawarga nyaéta Serikat pikeun ngangkut sadaya fungsi ieu anu dipayunkeun sareng masarakat. Nalika teu aya persatuan dina kulawarga, teu aya deui jalanna moal mangaruhan pangaruhan unggal anak anu dilahirkeun kana kulawarga anu.

Henteu aya anu minuhan salaku kulawarga anu nangtung ngahiji dina kahijian. Kauntungan tina perbuatan hébat ieu henteu tiasa overemphasized. Ngelingan yen Alkitab nyebatkeun saurang bakal narik sarébu, sareng dua bakal narik sapuluh rébu. Ieu ngadegkeun kanyataan yén kulawarga bakal ngahontal langkung nalika aranjeunna Serikat. Tapi, dua teu tiasa didamel upami aranjeunna satuju. Naon hartosna nyaéta yén kasuksésan atanapi kagagalan kulawarga naon waé bakal dumasar kana persatuan anu aya kulawarga atanapi kakuranganana.

Hébatna, nalika kulawarga nyekel ramo sareng ngadoakeun babarengan, éta ngaraosan takdir anu hébat dina karajaan gelap. Allah ngajantenkeun hiji persatuan tujuan, Iblis ogé terang ieu, sareng éta sababna anu pangheulana dicobian maok tina kulawarga mangrupikeun semangat persatuan.

Bahkan dina awak Kristus, nalika unggal kompartemen rusak, kuring bakal kabeungkeut kana setan.

Buku Yosua bab 24 - 15 Sareng upami anjeun goréng pikeun ngabdi ka PANGERAN, pilih pikeun diri anjeun dinten ieu saha anjeun bakal ngaladénan, naha déwa-déwa anu dilayanan ku nini-nini anu aya di sabrangeun Walungan, atanapi para dewa tina Amori, di tanahna tempat anjeun cicing. Tapi kanggo kuring sareng imah kuring, urang bakal ngawula ka Gusti. Hiji-hijina alesan Yosua tiasa otoritas nyarios ieu kusabab aya kersatuan tujuan dina kulawargana.

Kahijian dina kulawarga Yosua ngagampangkeun anjeunna nyarios ka sesepuh Isreal yén aranjeunna tiasa maju sareng milih Allah anu sanés pikeun diri sorangan upami aranjeunna ningali jahat dina ngabdi ka PANGERAN. Nanging, pikeun anjeunna sareng kulawargi, aranjeunna bakal ngawula ka Gusti.

Entong setan ngajauhkeun salah sahiji aset anu paling hébat anu dipasihkeun ku kulawarga ka kulawarga anjeun. Anjeun kedah ngalakukeun sadayana pikeun ngajaga persatuan anu aya dina kulawarga anjeun. Kami parantos daptar daptar doa anu kuat pikeun kabantosan dina kulawarga pikeun ngabantosan kulawarga anjeun tetep Amérika Serikat.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

DOA

  • Bapa Gusti, kuring neneda ka anjeun ayeuna ngeunaan kulawarga kuring. Abdi naroskeun yén anjeun bakal ngajarkeun urang ngahiji dina nami Yesus.
  • Kuring datang ngalawan unggal kakuatan sareng skéma anu panginten hoyong nyiptakeun bédana di satengahing urang; Kuring ngancurkeun kakuatan sapertos ngaran Yesus.
  • Kuring ngadoakeun Gusti supaya anjeun bakal ngiringan urang ngahijikeun tujuan, anjeun bakal ngajantenkeun visi pikeun unggal urang, yén urang saragam bakal dijalankeun ku nami Yesus.
  • Pangéran Gusti, kuring neneda pikeun cinta anjeun anu teu bersih, ngajarkeun kami cara nyaah pisan ka diri urang dina nami Yesus.
  • Bapa Gusti, kuring neneda yén anjeun bakal ngahalangan unggal aksés anu dilakukeun ku syetan pikeun nyababkeun pasualan di kulawarga kuring. Kuring neneda yén anjeun bakal nyegah éta dina nami Yesus.
  • Pangéran Gusti, kuring ngadoa yén anjeun bakal masihan sadaya sumanget pikeun urang tolak. Kuring terang yén kami téh jalma anu béda sanaos kulawarga, tapi kuring neneda yén anjeun bakal masihan ka kami rahmat supaya bisa toleran ku karana dina nami Yesus.
  • Ayah Gusti, kuring nyuhunkeun yén anjeun bakal masihan kami hak istimewa sareng rahmat pikeun ngahampura diri iraha waé kami nyebrang hiji-hiji dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, ku rahmat-Mu, kuring ngadoakeun yén anjeun bakal ngajarkeun kami jempé nalika kami ambek, anjeun bakal masihan kami ucapan lamun kami ambek.
  • Gusti Pangéran, kitab suci nyarios yén hiji imah ngabagi sorangan moal tahan. Kuring datang ngalawan unggal kakuatan pembagian di kulawarga kami ku getih domba
  • Bapa Pangéran, Alkitab nyarios kumaha saé sareng pikaresepeun kanggo barayana pikeun damel di persatuan. Kuring naroskeun yén anjeun bakal ngabantosan urang pikeun terus digawé dina kahijian dina nami Yesus.
  • Gusti Pangéran, urang henteu hoyong gagal tujuan urang salaku kulawarga, ngabantosan urang nangtung sareng hirup asih salamina dina nami Yesus.
  • Getih domba ngarusak Bapa Gusti, naon waé anu direncanakeun musuhna salaku instrumen pikeun nyiptakeun permusuhan di kulawarga urang.
  • Kitab Suci nyarios yén anak kuring sareng kuring pikeun tanda-tanda sareng kaajaiban, kuring ngaleungitkeun unggal kakuatan anu meureun hoyong ngagunakeun barudak kuring pikeun ngabalukarkeun perpuluhan dina kulawarga kuring, kuring ngancurkeun kakuatan sapertos nami Yesus.
  • Bapa, urang henteu ngan ukur hoyong ngahiji, urang ogé hoyong dibutaan ku cinta anu kuat, kami badé ngahiji dina kamursidan, bantosan kami pikeun ngahontal ieu dina nami Yesus.
  • Gusti Yesus, kuring ngado'a anu anjeun bakal mendakan sadaya ati anu rusak di bumi kuring. Kuring naroskeun ku rahmat anjeun, anjeun bakal nyageurkeun unggal kacilakaan émosional di kulawarga kuring, kuring ngadoakeun yén anjeun bakal mulangkeun cinta anu munggaran dina nami Yesus.
  • Kuring datang ngalawan unggal semangat jahat, iri, iri, sareng kapaitan anu hoyong hoyong aya dina haté anggota kulawarga kuring. Kuring neneda yén anjeun bakal ngancurkeun éta dina ngaran Yesus.
  • Kuring neneda yén anjeun bakal masihan unggal hiji jalma anu leungit dina rahmat pikeun milari anjeun, ngabantosan aranjeunna mendakan deui tempatna dina ngaran Yesus.
  • Kuring ngadoakeun Gusti Yesus yén anjeun bakal ngajantenkeun urang janten berkah ka batur dimana waé aranjeunna mendakan diri. Bantosan aranjeunna sok janten duta besar kulawarga Kristus kalayan nami Yesus.
  • Pangéran Gusti, kuring mendokeun anjeun bakal ngaberkahan unggal anggota kulawarga abdi kalayan manah anu terus-terusan ngelak anjeun dina nami Yesus.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

advertisements

komentar 5

  1. Hatur nuhun tuan .. Jalma anu nunjuk doa anu kuat sareng kuring diberkahan ngalangkungan aranjeunna dina nami Yesus anu kawasa Amin !!!

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu