Doa hubungan anu kuat pikeun pasangan

0
1555
Doa hubungan anu kuat pikeun pasangan

1 Korinta 16:14 King James Vérsi (KJV)

14 Hayu sadayana hal anjeun dilakukeun kalayan amal.

Doa pikeun diri urang dina hubungan tiasa janten pangrojong spiritual anu pangsaéna anu urang tiasa masihan anu sanés. Dina unggal hubungan, pasangan saling berhutang janten kawajiban perawatan, sareng urang kedah diajar kumaha silih ngadukung ngaliwatan doa. Ogé, babaturan sareng kulawarga sareng well-wishers tiasa ngadukung pasangan ku ngado'a aranjeunna. Perjalanan salami panjang teuing pikeun saha waé pikeun méakkeun sareng jalma anu salah; ku sabab urang kedah ngabantosan diri urang dina doa. Dina artikel ieu kami badé ningali hubungan solat anu kuat pikeun pasangan.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Pikeun unggal hubungan, Gusti gaduh tujuan pikeun éta. Nanging, upami hubungan éta kedah ngahasilkeun buah-buahan anu hadé, tujuan Gusti pikeun éta tiasa dicegah. Upami pasangan bakal tetep bagja dina hubungan anu santai, bedrock hubungan sapertos kitu kudu diwangun dina Kristus Yesus. Gusti kedah janten pusat sadaya hubungan anu kedah aya diantara pasangan.

Gusti museurkeun unggal hubungan, sapertos Anjeunna resep dina hubungan urang sareng anjeunna. Tujuan ayana di bumi mangrupikeun gaduh hubungan anu konsisten sareng Gusti. Janten, Tuhan gaduh panyawat anu hadé pikeun tiap hubungan.

Ngan sateuacan saha waé kana hubungan, penting pisan pikeun milari nyanghareupan Gusti pikeun hubungan éta. Saurang manusa kedah hirup dina gelap nalika aya Gusti anu tiasa ningalikeun cahaya sareng nyarioskeun tujuan urang sadaya. Bahkan saatos ningalkeun wajahna Gusti sareng anjeun parantos nampi persetujuan-Na pikeun kana hubungan éta, éta masih penting pikeun ngadoakeun yén hubungan éta bakal ngahasilkeun buah anu saé.

Ogé, sakumaha kolotna ngahutang barudakna atanapi bangsal kawajiban sholat, iraha waé lalaki atanapi putri anjeun nyayogikeun salaki ka bumi, ti dinten éta, aranjeunna pantes kalayan salaki sepuh. Sholongan sepuh ngagaduhan pangaruh anu kuat kana hubungan kahirupan barudakna.

Éta ogé penting pikeun terang sababaraha daérah pikeun difokuskeun nalika ngado'a hubungan pasangan. Fokus hubungan urang kudu dipuseurkeun di handap ieu:

  • hampura
  • tengtrem
  • Komunikasi Sampurna
  • Kaseueurnaan cinta ka Allah sareng hiji anu lain
  • kasabaran
  • kasabaran
  • Doa umum

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

Doa pikeun pangampura

Gusti Yesus, kuring ngado'a anu anjeun bakal ngajarkeun salaki sareng abdi kumaha ngahampura. Pasihan ka dua urang rahmat pikeun ngahampura diri nalika urang saling nyalib.

Bapa Pangéran, ngajarkeun urang prosés pangampura. Kuring terang sabaraha kali éta sok hésé ngahampura sareng tong hilap langsung. Tapi kuring yakin ku pitulung anjeun, anjeun tiasa ngajarkeun kami kumaha ngahampura diri.

Masihan ka urang karapihan tina pikiran yén urang moal kasiksa ku nyeri tina baheula dina nami Yesus.

Kuring neneda yén anjeun bakal ngajarkeun urang ku cara anjeun pikeun ngatasi konflik antar urang, ngajarkeun kami kumaha silih hampura, sareng teraskeun hirup. Bantosan kami silih percaya deui nalika kami nyarioskeun hampura, mugia kami rahmat ngampura diri sapertos anjeun ogé ngahampura sagala dosa urang.

Doa pikeun harmoni / Kahijian

Bapa di surga, kuring sumping sateuacan anjeun dinten ieu yén anjeun bakal ngajarkeun kami ku cara anjeun supados urang tiasa ngahiji. Kanggo tulisan anu nyebatkeun, tiasa duaan upami henteu satuju? Gusti, ngajar ka urang kumaha sok ngantepkeun roh Harmony cicing di tengah urang dina nami Yesus.

Kuring ngancurkeun unggal skema iblis pikeun ngancurkeun hubungan ku kurangna persatuan dina nami Yesus. Kuring neneda yén anjeun bakal ngajarkeun urang kumaha pikeun ngerjakeun babarengan, ngajarkeun urang kumaha nyandak kaputusan babarengan dina nami Yesus.

Bapa Pangéran, bantosan kami pikeun ngalakukeun hiji perkara sacara sakaligus supados Iblis henteu ngagaduhan tempat di tengah urang dina nami Yesus.

Doa pikeun Komunikasi Sampurna

Gusti Yesus, kuring ngadoakeun yén anjeun bakal ngajarkeun kami cara nyarios sareng cinta sareng belas kasihan, nunjukkeun kami cara komunikasi sareng diri urang sampurna dina nami Yesus.

Bapa Pangéran, ngajarkeun salaki sareng kuring kumaha cara nyarioskeun ka anu sanés kalayan waktos anu saé anu henteu ngalahirkeun amarah. Majarkeun kami kumaha cara ngadisiplin diri ku cinta dina nami Yesus.

Doa pikeun kanyaah anu teu najis pikeun Gusti sareng anu sanés

Ayah Gusti, kecap anjeun nyarios yén kami kedah nyaah ka tatangga urang salaku kami sorangan. Majarkeun kami kumaha kanyaah diri dina nami Yesus.

Gusti Yesus, kami nyuhunkeun yén anjeun bakal ngajarkeun salaki kuring sareng jalan anu sampurna pikeun nyatakeun cinta urang dina nami Yesus. Pasihan kami rahmat pikeun bogoh ka Gusti Allah pisan dina nami Yesus.

Doa pikeun Sabar

Bapa Gusti, kuring ngadoakeun yén anjeun bakal ngajarkeun salaki sareng kuring kumaha sabar dina sakedik masalah. Bantosan kami langkung percanten ka anjeun yén sanajan kami dina kaayaan susah, kami bakal tetep percaya yén anjeun gaduh kakuatan pikeun ngahémat urang.

Bapa Pangéran, kuring ngadoa yén anjeun bakal masihan sumanget kalem, yén urang bakal tiasa ngurus diri kalayan cinta dina nami Yesus.

Doa pikeun Sabar

Gusti Yesus, kuring terang hubungan ieu tiasa rada frustasi dina waktosna, tapi kuring doa yén anjeun bakal masihan kami rahmat pikeun saling bertolak ansur dina nami Yesus.

Bapa Pangéran, sapertos anjeun parantos ngiringan sadaya kaleuwihan kami, dina urat anu sami, kuring ngadoakeun yén anjeun bakal ngajarkeun kami pikeun silih tolangan. Anjeun bakal masihan rahmat ka urang pikeun nahan diri urang nepi ka tungtung dina nami Yesus.

Doa Umum

Ayah Gusti, kuring ngancurkeun unggal kakuatan anu ngarencanakeun nyiptakeun permusuhan di antara kuring jeung salaki kuring, kuring ngawasa kakuatanana dina nami Yesus.

Gusti Pangéran, kuring neneda pikeun terobosan artos pikeun salaki kuring, dina sagala hal anu anjeunna laksanakeun, kuring ngadoakeun anjeun anu ngaberkahan anjeunna dina nami Yesus.

Bapa swarga, kuring ngado'a rahmat anu bakal ngajaga urang babarengan cinta dugi ka akhir dina nami Yesus.

Kuring mutuskeun yén panyalindungan anjeun bakal asup kana kahirupan salaki kuring dina nami Yesus. Satiap rencana musuh ngajantenkeun kuring milu sedih / anjeunna dirusak ku nami Yesus.

Gusti, urang maréntahkeun yén buah kami janten berkah ka dunya. Kami nolak ngalahirkeun urang dina ngaran Yesus.

Kitab Suci nyarioskeun yén barudak kami mangrupikeun tanda-tanda sareng kaajaiban, Gusti, unggal turunan anu bakal kaluar tina hubungan ieu disucikeun pikeun tanda-tanda sareng keajaiban dina nami Yesus.

Benerkeun Ngalanggan Saluran YouTube Urang Pikeun Nonton Pidio Doa Kakuatan Anu Aman

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu