Jabur 41 Surat Pesan Ku Surat

0
1526
Jabur 41 Surat Pesan Ku Surat

Dinten ayeuna urang bakal ngajelaskeun Jabur 41 Surat pesen ku ayat. Aya sababaraha salira dina kitab-kitab anu ngandung téma anu béda-béda silih taling. Jabur 41 pesen pesen demi ayat nyaéta salah sahiji PSM sapertos. Éta nyarioskeun berkah tina tingkah laku anu hadé, ngaduatan pengkhianatan, hiji panyuwun ka rahmat sareng muji ka Gusti. Juru Mazmur di Jabur 41 ngungkabkeun kumaha saurang lalaki tiasa welas asih ka nu miskin tapi tiasa diperlakukeun sakumaha anu leres. Ieu mangrupikeun hal anu seueur anu dipercaya anu sumebar di mana-mana. Urang seueur pisan pikeun ngalaksanakeun diri leres nunjukkeun simpati ka anu miskin, padahal dina ahir poé urang bakal dikhianjikeun ogé.

PSALM 41 MENYANGKEUN VERSE BY VERSE.

Ayat 1: Rahayu jalma anu ningalikeun ka miskin: Pangeran bakal nyalametkeun anjeunna dina waktu kasulitan.

Ieu mangrupikeun salah sahiji kauntungan tina tingkah laku anu hadé sakumaha anu dipasihkeun ku Gusti. Kamampuh empati sareng anu peryogi sareng masihan tanggepan kana kabutuhanna ngajadikeun manusa bagja sareng iri. Langkung janten kitu, sapertos kitu tiasa dipastikeun yén Gusti bakal nganteurkeun anjeunna dina waktos kasulitan.

ayat 2: PANGERAN bakal mertahankeun anjeunna, sareng tetep hirupna; tur anjeunna bakal kaberkahan di bumi: sareng anjeun moal masihan anjeunna kana wasiat musuh-Na.

Gusti ogé bakal mastikeun yén jalma sapertos kitu tetep hirup sareng berkah kaberkahan. Ieu kedah kusabab salami manusa sapertos kitu, anjeunna bakal tetep ruku asih ka anu miskin sareng ngabantosan pikeun nyayogikeun kaperluanana. Sanaos satru-musuhna sumping pikeun anjeunna, Gusti bakal mastikeun yén anjeunna henteu dipasihkeun kana pananganana. Juru Mazmur ngagunakeun ieu pikeun ngadorong urang ngalaksanakeun ieu salaku gaya hirup.

Ayat 3: Pangéran bakal nguatkeun anjeunna dina ranjang languishing: anjeun bakal dilakukeun sadaya ranjang na dina panyawatna.

Masih keneh manpaatna pikeun masihan kaperluan, Gusti ogé bakal masihan panyembuhan pikeun sadaya panyawat-Na. Anjeunna bakal émut kurban-Na sareng tetep anjeunna kuat, ngalereskeun kasehatan nalika dina waktosna kaserang.

Ayat 4: Cék kuring gusti janten welas asih ka kuring: dudung jiwa abdi; pikeun kuring parantos dosa.

Di dieu para PSMÉPUL mimiti mimitian ngabela rahmat kana anjeunna. Anjeunna kahartos, sanaos anjeunna ningalikeun karep ka anu peryogi, anu sanés bakal masihan anjeunna kasempetan pikeun dihukum dosa na. Langkung janten kitu, anjeunna ogé kedah ningalikeun rahmat Alloh pikeun kalepatan jalma anu dikorbankeun ku anjeunna.

ayat 5: Musuh-musuh kuring nyarios kajahatan kuring, kapan bakal anjeunna maot sareng jenenganna binasa.

Sanaos anjeunna welas asih sareng urang sareng ngalayanan kaperluanana, tapi aranjeunna milarian turunna dugi ka ngaharepkeun anjeunna maot. Sapertosna mangrupikeun kahirupan anu urang tinggal. Sababaraha jalma ngan ukur hayang urang jalan pikeun henteu aya sababna, malah jalma anu urang parantos saé sareng bageur.

Ayat 6: Sareng upami anjeunna dugi ka ningali kuring, anjeunna nyarioskeun kasombongan: haténa ngimpun kajahatan ka diri sorangan: nalika anjeunna angkat ka luar negeri anjeunna nyarioskeun éta.

Éta malah datang calik sareng anjeunna berbicara sareng anjeunna, sedengkeun samentawis, haténa mangrupikeun panyalahgunaan sareng pikiran jahat anu ngalawan anjeunna. Nalika anjeunna ngantunkeun anjeunna, anjeunna ngaliwat ngurilingan lingkungan ka aranjeunna buah pamikiran; cukup hanjelu pisan ngalawan ngalawan saurang anu parantos asih sareng anjeunna.

ayat 7: Kabeh anu sengit ka kuring harewos duaan ngalawan kuring: ngalawan kuring gejangan aranjeunna nyiksa.

Musuh-musuhnya malah dugi ka ngabentuk grup diskusi di tukangeunana, ngabayangkeun sareng ngarencanakeun jahat sareng cacad ngalawan nyawanana. Hanjakalna, urang henteu terang manah manusa sahingga henteu tiasa terang nalika hiji hal sapertos anu dilakukeun pikeun urang; ieu naha urang butuhkeun rahmat Allah terus-terusan.

ayat 8: Panyakit anu jahat, saurna, ikhlas ka dirina; sareng ayeuna anjeunna meniuh anjeunna moal naékna deui.

Aranjeunna malah ngaharepkeun panyawat anjeunna. Sareng nalika anjeunna kaserang gering aranjeunna hoyong yén anjeunna moal kantos naek deui.

ayat 9: Leres, abdi gaduh sobat dalit sorangan, anu kuring percanten, anu tuang tina roti kuring, parantos angkat kana tumitna ka kuring.

Malah pals pang caketna, jalma-jalma anu dipercaya ku anjeunna pikeun ngabagi lempeng anu sami. Jalma anu ku anjeunna parantos empathized sareng menteri pikeun kaperluanana ogé milarian cilaka-Na. Aranjeunna nyampeurkeun anjeunna anu tampil sadayana saé sareng ramah tapi dina pikiranna mangrupikeun kahayang anu maot sareng bahya. Hiji hal anu tiasa dianggo umumna pikeun urang. Urang supados teu terang niat manah lalaki kana urang, bahkan anu sigana anu caket pisan ka urang.

ayat 10: Tapi dalem, O Lord, welas asih ka abdi sareng ngangkatkeun abdi, supados kuring diperyogikeun.

Salmunéa nyauran rahmat ka Gusti pikeun ngabantosan anjeunna nangtung deui deui ku anjeunna tiasa ngagaduhan kasempetan pikeun ngarobih aranjeunna pikeun kasalahanana. Tangtosna anjeunna kahartos yén Gusti mangrupikeun Gusti anu adil anu mastikeun yén jalma-jalma jahat moal dihukum sareng ngusahakeun balukarna henteu saé.

ayat 11: Ku hal ieu kuring terang yén meni karesep ku kuring, dina yén musuhna henteu meunang kameunangan kuring.

Milarian kaadilan Gusti anu masih keneh, anjeunna hoyong Gusti ngagunakeun ieu minangka cara pikeun ngabuktikeun ka anjeunna yén anjeunna resep sareng anjeunna. Anjeunna hoyong Gusti ningali yén musuh-musuhna henteu meunang kameunangan anjeunna, yén nafsu pikeun anjeunna henteu kalepatan, terang kumaha saé anjeunna parantos ka aranjeunna. Ieu nunjukkeun yén urang tiasa neangan pamalesan rahayat ka musuh urang khususna nalika urang yakin yén urang parantos saé.

ayat 12: Sareng kuring mah, anjeun nanggung kuring dina integritas kuring, sareng netepkeun kuring sateuacan aranjeunna nyanghareupan salamina.

Anjeunna terang anjeunna parantos nyobian, anjeunna parantos ngarawat lalaki kadua babaturan dina musuh anu integritas. Anjeunna ngagaduhan tingkah laku anu saé sareng parantos nunjukkeun kaasih ka jalma anu butuh. Sareng kusabab ieu, Gusti nampi anjeunna ngahadiran ku ngantunkeun payuneunana babarengan unggal waktos. Urang ogé kedah nyandak ieu salaku pesen ka urang supaya teu bosen sareng ngalakukeun kahadéan, sabab Gusti pasti bakal nyauran ka urang.

Ayat 13: Rahayu PANGERAN, Allah tina Isréal, salamina sareng salamina. Amin sareng Amin.

Juru Mazmur tungtungna ngahaturkeun nuhun ka Gusti anu anjeunna terang anu parantos ningali sadaya perbuatan na saé sareng bakal males ka anjeunna sadaya anu ngabenci anjeunna kaadilan.

SATU MAH TEU GAMPANG PSALM INI?

Sanggeus diajarkeun pujian ieu, didieu aya sababaraha kaayaan dimana urang kedah ngagunakeunana:

  • Nalika kami disaurkeun salah ku anu saha anu urang parantos leres.
  • Nalika urang parantos ngalaksanakeun anu hadé sareng urang miharep pahala pikeun éta.
  • Nalika urang neangan dendam ka jalma anu parantos ngarobih kana kami.
  • Nalika urang parantos hirup dina integritas sareng kami ngagaduhan kaserang nyeri sareng plot jahat.
  • Nalika urang ngaharepkeun rahmat Allah dina kahirupan urang.

SALAMO 41 DOA

Nalika nganggo pujian ieu sareng hoyong neneda kalayan éta, ieu aya sababaraha pujian anu kuat 41 anu nunjuk anu dzat anu anjeun peryogikeun:

  • Bapa, kuring parantos satia sareng tata laku. Ngawétkeun kuring sareng ngabales kuring sagala perbaikan-peramal kuring dina nami Yesus.
  • Jungjunan, kuring nyuhunkeun rahmat ka anjeun sadaya lampah salah. Kuring ogé nyuhunkeun rahmat anjeun pikeun kahirupan jalma anu ku kuring parantos ditampilkeun rahmat. Ulah hilir ti urang dina nami Yesus.
  • Jungjunan, seueur anu aranjeunna milarian karuksakan kuring, anu ka kuring parantos pilar, bahkan ku babaturan anu deukeut. Gusti Kuring nyuhunkeun yén anjeun ngalestarikeun kuring sareng ngaluarkeun kuring tina pananganana dina nami Yesus.
  • Bapa numutkeun kecap anjeun, angkat ku kuring supados kuring tiasa maleskeun kajahatan abdi kajahatan ka aranjeunna dina nami Yesus.
  • Gusti Kuring naroskeun yén anjeun ningali integritas abdi sareng tetep kuring di payuneun anjeun ayeuna sareng salawasna dina nami Yesus.
  • Hatur nuhun bapak kusabab kuring terang yén anjeun satia kana adil sareng anjeun bakal males ka kuring tina unggal perbuatan anu salah anu dilakukeun ka kuring dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaJabur 40 Surat Pesan Ku Surat
artikel salajengnaJabur 118 Makna Ayat Ku Ayat
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu