Doa Kanggo Perlindungan Ngalawan Dajal

2
2945
PEMBANGUNAN KANGGO NGALAKANG PUTIH

Mateus 6:13: Sareng anjeun ngiringan kami ka godaan, tapi ngaluarkeun kami tina jahat: Kanggo milik anjeun nyaéta karajaan, sareng kakuatan, sareng kamulyaan. Amin.

Kanyataan yén anjeun diklik dina tulisan ieu hartosna éta mangrupikeun kapentingan anjeun. Sholawat ieu rada saeutik benten sareng doa ngalawan kagiatan musuh, ieu mangrupikeun doa panyalindungan ngalawan jahat.

Naha urang kedah ngadoakeun panyalindungan ngalawan jahat? Kitab Suci ngajantenkeun urang ngartos yén aya panah anu ngalayang ku beurang, bala bala anu nyembur dina gelap sareng karusakan anu nyerang nalika beurang siang, Jabur 91. Ieu mangrupikeun angin jahat anu berleueut dina unggal poé. Salaku anaking Gusti, éta pisan bahaya pisan pikeun anjeun teu nutupan diri anjeun dina sholat sateuacan kaluar ti bumi anjeun. Doa panyalindungan nyaéta doa pertahanan anu ngajagi sareng ngajaga anjeun tina sagala jahat anu aya dina unggal dinten, unggal waktos anjeun ngalaksanakeun doa ieu, para malaikat Pangéran dikirim ku anjeun pikeun ningali ka panyalindungan anjeun sareng pelestarian.

Hal-hal jahat kajantenan unggal dinten, ngan ukur anu diturunkeun ka urang anu urang terang, jalma maot unggal dinten, jalma dipenjara unggal dinten. Utamana di nagara-nagara dunya katilu anu urang gaduh kaamanan anu goréng, anjeun sering ngadangu pembunuhan, rampok, sagala jinis serangan anu teu masuk akal dina warga anu teu murni. Nagara-nagara maju ogé henteu dibebaskeun. Urang kedah uninga sababaraha kali jalma nyandak bedil sareng acak ngabunuh urang di Amérika. Butuh jalma anu sholat pikeun lolos sadayana karasaeun sapopoé.

Kanyataanna tetep, teu aya anu saé teuing pikeun maot sareng teu aya anu goréng pikeun cicing, aya seueur jalma anu parantos janten korban jahat anu saé anu tiasa dicegah. Kukituna, kéngingkeun urang teras-terasan milarian perlindungan Allah unggal dintenna sabab unggal dintenna dipinuhan ku jahat.

Nanging, mukmin kedah ngagaduhan kauntungan dina kecap Allah. Kitab Suci nyarios, anjeunna anu calik di tempat rusiah anu pangluhurna wajib tetep aya dina handapeun kalangkang Gusti Nu Maha Kawasa. Saha waé jalma anu cicing dina kalangkang Nu Maha Kawasa bakal dibebaskeun tina sagala kajadian anu jahat. Jalma sapertos kitu moal murag, korban serangan jahat, anjeunna moal janten korban tina penculik, sadaya ieu bakal kajantenan ku ngan ukur dina kalangkang Nu Maha Kawasa.

Kami parantos daptar daptar doa pikeun panyalindungan ngalawan jahat, poin doa ieu bakal ngajagi anjeun tina sagala serangan sareng serangan Sétan. Kuring ajak anjeun ngalaksanakeun doa ieu kalayan haténa sareng yakin yén jangjang anu Maha Kawasa moal eureun pikeun ngajaga sareng ngajaga anjeun. Leungeun Gusti Allah moal kantos angkat tina kahirupan anjeun dina nami Yesus Kristus.

Nunjuk Poin

• Bapa Surgawi, Abdi henteu terang kanyataan yén unggal dintenna dipinuhan ku jahat. Tapi bukuna 2 Tesalonika 3: 3 tapi PANGERAN anu satia. Anjeunna bakal netepkeun anjeun sareng ngajagaan anjeun ngalawan anu jahat. Kecap anjeun nyarios yén anjeun bakal nungtun kuring ngalawan naon anu jahat, kuring ngadoakeun panyalindungan anjeun ka kuring. Kuring ngaktifkeun payung panyalindungan anjeun dina ngaran Yesus. Abdi nyuhunkeun rahmat anjeun pikeun tetep tetep di handapeun teduh anjeun, pasihan abdi anu henteu kéngingkeun dina waktos ngiuhan di tempat teduh anjeun. Kuring naroskeun dina unggal lalampahan kuring dina kahirupan anjeun bakal sareng abdi, abdi nolak nyandak léngkah kecuali anjeun milu sareng kuring, abdi nolak ngarambat kahirupan ieu nyalira, abdi nyuhunkeun yén ku rahmat anjeun, anjeun bakal ngarambat sareng abdi dina nami Yesus.

• Ku rahmat anjeun, kuring ngarobih jalan unggal dinten nganggo getih anjeun, kuring ngarobih headline sareng ngarékonstruksikeun naratif jahat ngeunaan unggal dinten dina nami Yesus. Kuring ngabebaskeun diri tina bencana anu jahat dina dinten dina nami Yesus. Leungeun katuhu Gusti anu ngalaksanakeun hal-hal anu hébat, kuring nyauran kana perjalanan dina kahirupan, panangan Gusti anu ngajantenkeun hal, kuring nyuhunkeun anu nempatkeun éta dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

• Pangéran Surga, kecap anjeun nyarios yén anjeun bakal sateuacan kuring sareng tingkatkeun tempat-tempat anu luhur, anjeun motong batang beusi, abdi nyarioskeun ku kakuatan anjeun, unggal gunung anu jahat ku jalan kuring handap dina nami Yesus. Atuh unggal anu jahat. tina dinten sareng kuring ngarobah éta janten warta anu saé ku getih Kristus anu adi.

• Bapa Surgawi, kuring nyumput satukangeun salib anu ngalir sareng getih Kristus sareng kuring paréntah yén para malaikat Pangéran salawasna sareng kuring dina lalampahan kuring ngalangkungan hirup ku nami Yesus. Malaikat-malaikat anjeun bakal nempatkeun kuring dina pananganna anu kuring henteu tiasa nangkep suku kuring kana batu kahirupan, malaikat anjeun anu bakal nanggung kuring dina pananganna anu kuring moal titajong kana batu karusakan dina nami Yesus.

• Kuring nyumput di handapeun jangjang anu Maha Agung. Kuring nempatkeun sumanget, jiwa, sareng awak dina perlindungan Gusti Nu Maha Kawasa sareng kuring netepkeun yén moal aya anu jahat bakal aya panyawat kuring atanapi sumping di tempat tempat kuring.

• Kuring ngintunkeun malaikat Tuhan pikeun salawasna ngabimbing kuring dina cara kuring sareng kuring bakal tetep sadar kana dimana-mana jahat aya dina nami Yesus.

• Malaikat-malaikat anjeun bakal ngasuh kuring sareng biasana ngahambat manusa sumanget kuring. Kuring milarian panebusan anu bakal ngabédakeun kuring, anu ngalebur anu bakal ngabebaskeun kuring tina sagala kajadian anu jahat. Pangéran Gusti, kuring ngarobih jalan unggal dinten nganggo nami anjeun, Alkitab nyarioskeun katetepkeun hiji hal na éta kedah ditetepkeun, abdi netepkeun yén nikmat ka Gusti Nu Maha Kawasa bakal salawasna ka kuring.

• Pangéran Gusti, kuring milari rahmat anjeun, rahmat anjeun anu nyarios di tempat pengadilan. Upami lalaki mendakan rahmat di paningali anjeun, anjeunna moal janten korban kacilakaan, perkosa, nyulik, kuring mendakan yén rahmat anjeun aya dina kuring. Kitab Suci nyarioskeun nyabak, sanés abdi anu diurapi sareng ngalakukeun Nabi kuring henteu ngarugikeun, unggal pelanggaran jahat, kuring matak sareng ngabeungkeut unggal malaikat anu jahat milih tugas masing-masing, kuring ngaleungitkeun aranjeunna dina nami Yesus. Pikeun Kitab Suci nyarios, kami parantos dipasihkeun nami anu saluhureun nami sanés, yén dina nyebut nami éta unggal dengkul kedah sujud sareng unggal basa nyarios yén anjeunna téh Gusti, abdi paréntah unggal malaikat iblis anu ngaleungitkeun unggal dintenna dirusak ku nami Yesus.

• Ku kabiasaan getih anjeun, kuring ngabebaskeun unggal dinten, kuring ngahapus leungeun tina waktos tina jahat ka anu saé dina nami Yesus.

Amin.

advertisements

komentar 2

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu