Nunjuk Doa Pikeun Nyiapkeun Pikeun Ujian

0
2341
Nunjuk Doa Pikeun Nyiapkeun Pikeun Ujian

Ecclessiastics 9:11: Kuring balik, sareng ningal handapeun panonpoé, yén balapan henteu sanés lurus, atanapi perang pikeun anu kuat, sanés roti ka jalma wicaksana, atanapi henteu kabeungharan pikeun jalma anu boga akal, atanapi henteu nikmat ka lalaki. tina kaahlian; tapi waktos sareng kasempatan tumiba ka aranjeunna sadayana.

Kuring émut dinten murid kuring, kuring gaduh paguneman sareng sababaraha sakelas kuring sareng anu aya anu ngaraoskeun pikiran kuring salami paguneman urang. Salah sahiji murid anu paling cemerlang di kelas abdi Kristen anu sadayana hormat janten jalma anu satia pisan. Anjeunna ngawartoskeun nona di kelas kuring yén anjeunna henteu ngadoakeun sateuacan calik pikeun ujian naon.

Sedengkeun, anjeunna salah sahiji sarjana anu pangsaéna di sadayana jurusan. Salila paguneman, anu sanés protés yén penting pikeun solat sateuacan nyerat pamariksaan, anjeuna naros ka kuring sareng naroskeun naha kuring ogé solat sateuacan nyerat ujian. Kuring bébéja anjeunna titik-kosong yén sabab kuring solat sateuacan nyerat ujian. Teras anjeunna ngadamel pernyataan anu narik ati anu ngémutan kuring, sanaos pernyataan na sigana siga sombong, anjeunna ngadamel sababaraha poin anu pas anu leres. Cenah Gusti parantos masihan ka kami rahmat maca sareng ngartos, sareng sababaraha kali urang henteu kedah ngadoa pikeun éta, éta mangrupikeun kado alam pikeun umat manusa.

Tapi, kumaha cara nganggunakeun uteuk urang gumantung ka urang, Gusti henteu tanggung jawab pikeun eta. Anjeunna langkung seueur nyebatkeun yén umume urang Kristen gagal ujiann sabab ngado'a pisan susah sareng aranjeunna henteu nampik maca dina saimbang anu sami anu aranjeunna parantos shalat. Ayeuna, dina tulisan ieu, urang henteu ajak mahasiswa ngado'a tanpa maca. Émut yén kitab paribasa kanggo diajar pikeun nunjukkeun disatujuan diri.

Samentawis éta, ogé penting pikeun ngadoa sateuacan sareng saatos nulis ujian pikeun rahmat sareng nikmat ka marengan skrip kami, nalika nikmat Allah milu naskah anjeun, éta bakal mendakan nikmat di sisi anu ningali. Sakumaha anu anjeun parantos ogé disiapkeun ku diajar keras, éta ogé penting pikeun neneda ogé. Gimingan saderhana mangrupikeun sholat atos henteu kantos maca sareng maca sakumaha henteu parantos doa.

Kukituna, saatos maca sareng anjeun kedah netepkeun hal-hal anu aya dina alam sumanget anjeun bakal kedah nyarios ka Gusti. Kami parantos daptar daptar doa kanggo nyatakeun pikeun nyiapkeun ujian. Kuring ajak anjeun ngalaksanakeun doa ieu ku iman, terang yén éta sanés ku kakuatan, atanapi ku kakuatan, tapi ku sumanget Gusti. Anjeun pasti suksés dina ujian anjeun dina Ngaran Yesus Kristus.

Nunjuk Poin.

• Gusti, kuring hatur nuhun kana rahmat anu parantos ku anjeun parantos diajar, kuring hatur nuhun kana hakna pikeun ngasimilasi hal-halna, Gusti ngagungkeun anjeun dina nami Yesus.

• Kuring ngadoakeun yén nalika kuring terus maca yén anjeun bakal masihan rahmat pikeun nangkep hal-hal sareng leres dina nami Yesus.
• Kuring nyuhungkeun sumanget pangertian, Pangetahuan, sareng Hikmah, anu bakal tiasa kuring nyerat leres dina pamariksaan, kuring ngadoakeun yén anjeun bakal ngabebaskeun ka kuring dina nami Yesus.
• Bapa Gusti, sakumaha kuring siap pikeun ujian kuring nyuhunkeun saha anjeun bakal memihak ku nami Yesus.
• Alkitab nyatakeun lamun saha waé anu kakurangan hikmah hayu anjeunna naroskeun ti Allah anu masihan sacara gratis. Rama asih Kuring nyuhunkeun yén anjeun bakal masihan abdi hikmah pikeun asimilasi dina nami Yesus.
• Kuring datang ngalawan unggal sumanget kasieun anu hoyong hoyong ngadominasi haté kuring, ngancurkeun ku getih Kristus.
• Kitab Suci nyarioskeun sieun henteu pikeun Abdi Gusti anjeun, entong hawatos sabab kuring sareng anjeun, kuring nyungkeun kawani spiritual pikeun nganyatakeun kuring sacara lengkep dina balai ujian.
• Raja anu soleh, anjeun mangrupikeun panyipta sadaya hal ngalangkungan sumber cahaya sareng hikmah, abdi nyuhunkeun yén cahaya anjeun bakal nyaangan gelap tina pamahaman kuring, kuring nyuhunkeun yén roh suci anjeun anu comforter bakal aya sareng kuring sareng ngusir unggal bentuk. kasieun anu badé hudang.
• Bapa asih, anjeun. asal usul sadaya mahluk, kuring naroskeun yén anjeun bakal menganugikeun rahmat sareng kamampuan pikeun napsirkeun sagala patarosan anu bakal kuring laksanakeun di aula ujian.
• Kuring ngadoakeun kakuatan tina Roh Suci anjeun anu narjamahkeun kasangsaraan dikonci dina Firman Allah, kuring naros yén éta bakal ngabantosan kuring napsirkeun sadaya patarosan anu bakal kuring ditaros dina ngaran Yesus.

• Pangéran Gusti, kuring nyuhungkeun sumanget ka Gusti anu bakal ngaubat sagala anu parantos kainget ka kuring, yén kuring moal hilap kana sagala poin anu ku kuring maca.
• Kuring milari rahmat anjeun anu bakal salawasna ngahambat sareng ngingetan sadaya hal anu parantos kuring baca.
• Gusti Swarga, abdi datang ngalawan unggal kakuatan implikasi ku getih Yesus anu mulia. Saban kakuatan anu hoyong ngaganggu usaha kuring, kuring ngancurkeun ku kakuatan dina nami Yesus.
• Kuring milari kakuatan anu bakal masihan lelang pikeun uninga angen tina pamuji. Kakuatan anu bakal ngajelaskeun kuring kumaha persis na anu pariksa patarosan ditaroskeun, Gusti Kuring nyuhunkeun yén anjeun bakal masihan ka kuring.
• Gusti Yesus, kuring datang ngalawan unggal kakuatan gagal ku getih domba. Yesus henteu kantos gagal, éta janten teu mungkin pikeun kuring gagal, unggal i gagal tina musuh anu parencanaan, kuring ngancurkeun dina nami Yesus.
• Bapa Gusti, kuring mendokeun anjeun bakal masihan rahmat kuring pas dina sagala panjelasan kuring, kuring milari rahmat pikeun ngucapkeun diri kuring kalayan lengkep sareng pesona, Pangéran ngabebaskeun kuring dina nami perkasa Yesus.
• Kuring nyuhungkeun sumanget kaunggulan, salah sahiji anu dipasihkeun ka Daniel anu misahkeun anjeunna tina batur, sumanget kaunggulan anu bakal ngasingkeun kuring pikeun kasuksésan, kuring ngadoakeun anjeun bakal ngabebaskeun ka kuring dina nami Yesus.
• Pangéran kuring ngalaksanakeun dinten pamariksaan kana panangan anu sanggup anjeun, abdi nyuhunkeun yén anjeun bakal ngucapkeun sadinten éta dina nami Yesus.
• Kuring datang ngalawan unggal skéma sareng agenda iblis pikeun ngancurkeun dinten éta atanapi janten huru-hara ku kakuatan dina nami Yesus.
• Hatur nuhun raja anu rahayu pikeun ngado'a doa, hatur nuhun pikeun kasuksésan pamariksaan anu kacatet, hatur nuhun janten anjeun parantos nyirian dinten anu pikeun kaunggulan, kuring ngahargaan ka anjeun, Raja Surga, mugi nami perkasa anjeun dikagungkeun.

Amin

advertisements
artikel saméméhna20 Nunjuk Doa Pikeun Nganteurkeun Tizina
artikel salajengnaDoa Kanggo Perlindungan Ngalawan Dajal
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu