Doa Pribadi Pikeun Rahmat Dina Nikah Anu Hésé

2
2844
Doa Pribadi Pikeun Rahmat Dina Nikah Anu Hésé
Doa Pribadi Pikeun Rahmat Dina Nikah Anu Hésé

Naha anjeun kantos dina hubungan anu sesah pisan, anjeun sabaraha hanjelu, pait sareng nyeri anu anjeun parantos salami periode ieu, leres? Upami trauma tina hubungan biasa tiasa parah sapertos kitu, sabaraha individu bakal ngalaman perkawinan anu sesah? Datangna lalaki sareng awéwé pikeun hirup babarengan pikeun kahirupan mamang henteu kawin sareng kasulitan. Aya bakal seueur seuri, imut, sareng teu cangcaya ogé ogé nangis.

Hiji hal anu penting anu urang kedah terang nyaéta henteu langkungna kumaha bodas langitna, bakal aya méga anu sakedik poék anu bakal ngaruksak keunikan langit bodas. Ieu sacara otomatis hartosna teu aya perkawinan dimana teu aya tangtangan. Nanging, nalika tantangan sareng kaayaan pikasieuneun timbul dina pernikahan, éta henteu pikeun urang jalan kaluar tina hubungan kasieun kahirupan urang. Kami henteu nyarios langkung hadé urang tinggal sareng ngantepkeun hubungan anu beracun maéhan kami, naon anu kuring paribasa nyaéta yén urang kudu ngamodalkeun senjata urang perang nyaéta solat. Dinten ieu urang bakal ngiringan ngado'a pribadi pikeun berkah dina perkawinan sesah. Nalika anjeun ngiringan doa pribadi ieu dina iman, Tangan Allah bakal ngareureuhkeun pernikahan anjeun, sareng unggal badai raging bakal tenang dina nami Yesus Kristus.

Sakali-kali nalika urang nyanghareupan tantangan, Gusti nyalira panginten nyobian. Pikeun ngajarkeun urang ngalangkungan kaayaan anu sesah, maka, penting pikeun urang teras-terasan ngadoa rahmat supados teu lepat pelajaran anu ku Gusti hoyong urang pelajari tina éta. Émutan nalika Gusti nyandak urang Israil kaluar ti Mesir, anjeunna ngantunkeun aranjeunna ka padang gurun anu teu aya tuangeun sareng Anjeunna tuang aranjeunna sareng Manna. Gusti ngalakukeun éta pikeun ngajar urang Israil Kasabaran, Kateguhan sareng rendah haté. Janten dina unggal kakurangan, sapertos urang nyobian kaluar tina kaayaan sesah kalayan gancang, penting pikeun urang ulah sono kana pelajaran anu nyampak dina éta.

Janten kapan urang aya dina perkawinan anu sesah pisan sareng sigana setan parantos meunang perang sareng sawarga anu indah di bumi urang teras-terasan janten naraka anu hirup. Teu aya waktos anu langkung saé pikeun ngadoa ka Gusti tibatan dina waktos éta. Mungkin anjeun hoyong solat tapi anjeun kirang nyarios atanapi anjeun bahkan henteu terang hal-hal anu leres pikeun diucapkeun dina solat. Punten parios di handap maca sababaraha doa pribadi anu kedah anjeun sebutkeun;

Doa Pribadi Pikeun Nikah Kuring

Bapa Gusti, kuring nyangking kasusah anu teu aya hubunganana dina perkawinan kuring ka anjeun, éta laun-laun mah nyandak katenangan sareng kabagjaan. Kuring teu tiasa deui museurkeun deui hal, hirup kuring dirobih ku bumi anu teu hariwang. Kuring parantos dicobian sadayana dina waktos anu saé pikeun ngabantosan kaayaan di bumi kuring, tapi teu aya anu damel. Kuring ngagaduhan ka pembimbing nikah anu rupa-rupa tapi sigana aranjeunna henteu gaduh solusi pikeun masalah kulawarga kuring. Jungjunan, kalayan manah beurat kuring mawa kaayaan perkawinan ka anjeun, kuring nyarios nyarioskeun karapihan ka éta. Hayu badai rame di bumi kuring meungpeuk ku kakuatan anjeun dina nami Yesus.

Pangéran Surga, kalayan pait haté, parantos sumping ka anjeun, permusuhan di bumi kuring ayeuna hariwang. Katentreman sareng katenangan anu kuring kantos dinikmati ayeuna parantos janten perkawis jaman baheula. Sakabéh abdi remen sareng masalah anyar di bumi ieu, Gusti, punten ku rahmat anjeun, ngabubarkeun unggal kaayaan anu bermasalah di bumi kuring. Kitab Suci nyarios, nalika Gusti ngirangan panangkep Sion, urang sapertos impian anu. Gusti, ku rahmat-Mu, kuring nyuhunkeun yén anjeun mulangkeun deui katentreman abdi ka bumi, abdi nyuhunkeun yén ku rahmat anjeun damel kuring bahagia deui.

Raja surga, abdi nyuhunkeun yén anjeun nyiptakeun haté énggal di urang Allah, pasihan rahmat pikeun ngalacak sareng ngaidentipikasi dimana kami parantos salah sabab hubungan na teu pernah ngamimitian ku cara kieu. Mantuan kami pikeun ngaidentipikasi lénsa anu nganggo Lucifer pikeun kami. Mantuan kami ngadamel amandemen anu bakal nyaimbangkeun kaayaan di bumi urang.

Jungjunan, kuring nyuhunkeun yén anjeun masihan hikmah pikeun kuring terang iraha kalakuan sareng réaksi. Kéngingkeun ka abdi waé pikeun tetep katenangan nalika kuring peryogi, rahmat pikeun terang iraha sareng kumaha cara nyarios sareng waktosna cekap. Abdi nyuhunkeun yén anjeun bakal nungtun manah sareng biwir kuring yén pamikiran anu bakal kasubur tina haté kuring bakal suci sareng yén ucapan kuring bakal Suci sareng pikaresepeun ka anjeun PANGERAN.

Jungjunan, kuring henteu hoyong Iblis nyandak pinuh diilikan bumi abdi, kuring ngatur kadali kaayaan di bumi kuring. Kuring nyarios ku wewenang surga pikeun kaayaan sesah dina perkawinan kuring, perkawinan ieu milik Gusti, maka henteu aya jahat, rencana atanapi rencana iblis kedah suksés. Kuring ngajantenkeun perkawinan urang henteu pantes ku bumi setan, kuring netepkeun yén seuneu Gusti Anu Maha Kawasa bakal kana pernikahan kuring sareng éta bakal janten bumi janten hawu anu ngaduruk pikeun Iblis. Dina nami Yesus, kuring ngancurkeun rencana-setan iblis pikeun ngarobih perkawinan abdi, sabab Alkitab nyarioskeun naon anu dihijikeun sareng Gusti henteu sasarengan saurang atanapi teu aya anu ngasingkeun. Dina nami anu saluhureun nami sanés, kuring mutuskeun yén Iblis leungiteun genggaman dina pernikahan kuring.

Bapa Gusti, kuring nyungkeun bantosan ka pasangan kuring pikeun salawasna ngartos kuring nalika kuring nyarios kuring milari rahmat kanggo anjeunna pikeun ngartos kuring nalika kuring rada yén aranjeunna tiasa ngartos kuring. Kuring nyungkeun cinta anu seger, kaasih anu katingali ngalangkungan kalepatan sareng kasalahan, jinis cinta anu nyentug kana manah urang nalika mimiti pendak, kuring nyungkeun Gusti ngabalikeun deui kana perkawinan urang.

Sareng ngabantosan urang pikeun nungkulan unggal kaayaan anu mungkin timbul. Naha kakurangan artos, pasihan rahmat kami tetep babarengan dugi ka artos sumping. Pasihan kami hak istimewa pikeun ngan ukur ngandelkeun kecap anjeun anu nyarioskeun Gusti Allah kuring bakal nyayogikeun sagala kaperluan kuring numutkeun kana harta-Maha Suci di Maha Suci Kristus. Gusti, pasihan kami rahmat pikeun ngatur unggal kaayaan ngaran Yesus.
Jungjunan, dina tungtung urang ngiringan di bumi, ngabantosan urang mrentah sareng anjeun di surga, mugi urang henteu ngancurkeun lembur urang di luhur kalayan kaayaan anu ayeuna di bumi kuring, dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaDoa Pikeun Nyimpen Hubungan Gagal
artikel salajengnaDoa Kanggo Anu Kaget Pikeun Narkoba
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

komentar 2

  1. Punten ngadoakeun kanggo putra kuring anu ngagaduhan kawin sareng ngahirupkeun hirupna sareng réréncangan sareng awéwé ngaroko sareng nginum awéwé. Pamajikanana ngarepkeun sareng sedih pisan sareng henteu tetep leres. Kami teu bagja pisan.Kami ngadoakeun seueur tapi teu aya anu sigana ngarobih anjeunna. Anjeunna henteu ngaku naon anu salah anjeunna ngalakukeun sareng teu sadar. Punten bantosan kami .Kami tulus doa. Bantosan anjeunna.

  2. S pomocou lorda Zakuzu som bol schopnыe získať späť môjho bývalého milenca. WhatsApp kanggo +1 740-573-9483, saingan sareng anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu