Lima Léngkah Nyarioskeun Hasilna Doa

1
2404

Yesaya 65:24 Sareng éta bakal aya, yén sateuacan aranjeunna nyauran, kuring bakal ngajawab; jeung bari aranjeunna nuju nyarios, abdi bakal nguping.

doa ka Gusti ibarat perjalanan anu urang angkat dina unggal dinten. Sami-sami urang gaduh beus-beus anu béda janten urang ogé gaduh beus-beus di tempat solat. Munasabah, urang ulah turun di unggal halte-beus kusabab supir beus lirén kanggo jalma-jalma turun, urang ngan ukur kaluar tina beus dugi ka tujuan kami.

Waktos urang ngeureunkeun doa nyaéta nalika kami parantos dugi ka tujuan urang nalika sesi solat. Sering kali, jalma naros Kumaha kuring ngadoakeun Gusti ?.

Kumaha cara ngadoakeun ka Allah?

Sapertos Komunikasi biasana anjeun sareng sobat anjeun, kitu ogé komunikasi sareng Gusti. Cara anu sami anjeun henteu ngaraos kaganggu atanapi rumaos anjeun ngaganggu sobat anjeun nalika aya paguneman anu sami sareng Gusti henteu raoseun kaganggu iraha urang komunikasi sareng Anjeunna. Nyatana, Gusti hoyong ngawangun hubungan anu tetep sareng urang, hubungan anu teu terang aya halangan.

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngan ukur nyarios ka Anjeunna, Gusti hoyong pipilueun dina unggal kagiatan sadidinten urang, bahkan kana tuangeun anu urang tuang, baju anu urang anggo sareng unggal hal anu merhatoskeun urang. Nanging, Anjeunna henteu ngan saukur nyarios kumaha ogé pasti aya hubungan anu tetep antara anjeun sareng Anjeunna. Janten anjeun tiasa ngamimitian ngawartosan ka Gusti hal-hal ti dinten ayeuna, carioskeun kumaha anjeun hoyong dinten anjeun siga, bejakeun ka Anjeunna hal anu anjeun moal bébéja ka saha waé. Upami aya saha waé anu tiasa dicarioskeun, éta mangrupikeun tukang anjeun.

Balik kana tulisan ngeunaan léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun nalika solat. Urang sadayana terang sababaraha kali, do'a nyaéta ngeunaan manusa anu naroskeun ka Gusti. Nanging, anjeun henteu ngan ukur angkat ka Gusti sareng mimiti naroskeun hal ti Anjeunna. Malah kolot duniawi urang bakal nyaram urang upami urang ngan ukur nabrak aranjeunna sareng ngamimitian nungtut hal-hal upami aya prosedur pikeun ngalakukeun hal-hal di dunya manusa fana, aya prosedur pikeun ngalakukeun hal-hal di alam roh.
Janten naon léngkah dina Doa?

1.Nuhunkeun

Anjeun kedah terang yén pikeun ngamimitian solat, hal anu mimiti anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta syukur. Leres! Gusti mangrupikeun bapa surgawi urang, tapi éta henteu kedah masihan urang ngagaduhan perasaan yén Allah bakal ngalaksanakeun naon anu bakal Anjeunna laksanakeun pikeun urang kusabab urang anak-Na. Upami éta kedahna, kumaha upami jalma-jalma anu langkung spiritual, langkung getol kana pangandika Gusti tapi parantos maot, atanapi anu henteu ngaraoskeun Rahmat anu sami sapertos anjeun. Maka, ieu kedah nyababkeun urang kana kasadaran yén anu urang pikaresep nyaéta KAHASIAN.
Maka iraha urang angkat ka Gusti dina doa, hal anu kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta pikeun méré syukur ka Anjeunna pikeun Rahmat Benevolent anu urang dinikmati, urang henteu disimpen ku hasil tangan urang tapi ku Rahmat.

2. Doa kalayan WORD

Léngkah hébat anu sanés pikeun didoakeun nyaéta diajar ngadoakeun sareng firman Alloh. Firman Allah ngalaksanakeun sagala jangji-jangji ka urang salaku anak-Na, ahli waris ka warisan-Na ngalangkungan Kristus Yesus. Buku tina 1 Yohanes 5: 14-15 Ieu mangrupikeun kayakinan urang dina ngadeukeutan ka Allah: yén lamun urang nanyakeun nanaon dumasar kana karsa-Na, Anjeunna nguping ka urang. Sareng upami urang terang yén anjeunna nguping kami - naon waé anu urang naroskeun - kami terang yén urang ngagaduhan naon anu urang naroskeun ka Anjeunna. " Naon waé anu urang nyuhunkeun saluyu sareng kersa-Na, Gusti pasti bakal ngalakukeun éta pikeun urang.

Janten, tinimbang cicing sababaraha jam dina tempat sholat sareng sakedik atanapi henteu aya hasilna, urang tiasa ngamimitian diajar kumaha cara ngadoakeun nganggo firman Alloh. Kitab Suci ngajantenkeun urang ngartos yén Gusti ngahormat unggal kecap anu kaluar tina sungut-Na sareng teu aya anu bakal wangsul ka Anjeunna tanpa batos upami parantos nampi tujuan anu dikirim.

3. Sholat sareng Iman

Dupi anjeun nampi bagian tina kitab suci anu nyarioskeun naon waé anu urang nyuhunkeun dina doa, percanten, anjeun wajib nampi. Kitab Mathew 21:22 ngajantenkeun urang ngartos kakuatan iman nalika solat.

kapercayaan nyaéta inti tina hal anu diarep-arepkeun sareng buktina pikeun hal-hal anu henteu katingali. Kami henteu kedah ngantosan perwujudan sateuacan urang mimiti hirup dina kanyataan yén urang parantos nampi naon anu urang pénta ku tempat solat.

4. ELIMINATE MANGKATKEUN ANAK

Kitu gampang pisan pikeun ngaku iman, kitu, éta tangguh hirup kana iman. Sakali lalaki mutuskeun pikeun damel sareng iman, kasieun bakal aya. Sieun gagal, sieun ragu. Kitab Suci nyarioskeun Kanggo Pangéran teu masihan sumanget urang sieun tapi sumanget pikeun budak lalaki ceurik Bapa Abba.

Sieun henteu datang ti Gusti, khususna di tempat solat. Sieun mawa mamang, émut carita Rosululloh Pétrus nalika Al Masih maréntahkeun anjeunna leumpang ka anjeunna dina cai. Waktos teuteupna ngalih ti Al Masih, kasieunan asup, sareng langsung, anjeunna mimiti leuleumpangan. Sieun ngancurkeun iman hiji lalaki, éta ngajantenkeun manusa henteu iman.

5. PELANGSAAN SAHAJUT, UJI

Langkung seueur deui kana kahirupan iman dina salat doa ieu aya bukti yén anjeun nampi sareng nalukkeun. Aya langkung kakawasaan dina létah. Alkitab dina kitab wahyu nyarios sareng aranjeunna ngalahir anjeunna ku getih domba sareng ku kecap-kecap kasaksian na. Aya kabutuhan pikeun sungut anjeun pikeun ngaku sareng kasaksian yén anjeun parantos kéngingkeun. Émut kana tulisan anu paribasa, dibewarakeun hiji hal sareng éta bakal ditetepkeun.

Nalika anjeun kasaksian, anjeun ngaku naon aslina anjeun. Perhatos yén sagala hal anu diperyogikeun pikeun hirup dina kahirupan parantos dikasihkeun ku getih Kristus anu dikubur dina salib Calvary. Nanging, urang sadayana ngagaduhan satru anu umum nyaéta Iblis. Iblis nyobian nyabut kami hak-hak urang ku kasieun. Nanging, nalika urang nyaksian, urang ngaluarkeun deui naon anu parantos dicandak ku musuh.

Aya anjeun ngagaduhan lima léngkah pikeun sholat anu nyababkeun hasil anu gancang. Anjeun kedah ngamimitian nganggo léngkah-léngkah pikeun sholat anu berartos sareng anjeun bakal bagikeun kasaksian anjeun.

advertisements
artikel saméméhnaSholawat Kolot Kedah Nyarios Kanggo Barudak di Universitas
artikel salajengnaDoa Pangharepan
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

1 comment

  1. Nuhun hatur nuhun kanggo pastor anu dibagikeun pastor. Kuring geus diajar sareng kuring bakal ngagunakeun naon anu kuring diajar. Muga-muga ALLAH ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu