Doa Nganteurkeun Ti Roh tina Demontrasi

2
3624

Ulangan 28:13 Sareng PANGERAN bakal ngajantenkeun anjeun sirah, sanés buntut; jeung anjeun bakal luhur ngan, sareng anjeun moal di handapeun; upami anjeun ngupingkeun kana dhawuhe PANGERAN Allah anjeun, anu ku kuring parantoskeun ka poé ieu, jaga sareng laksanakeun:

Satiap anakna Gusti ditunjuk pikeun hirup anu langkung luhur. Teu aya putrana Gusti anu lahir menderita dina kahirupan Ku predestination, urang sadayana diresmikeun promosi ngan ukur sareng henteu demokrasi. Dinten ieu urang bakal nempo dina pangiriman doa ti sumanget Demosi. Demosi dikontrol ku roh jahat iblis. Ieu sababna anjeun ningali seueur belédur sangsara ti luhur, ayeuna aranjeunna kaluhur, tommorow aranjeunna turun. Sakali kana waktosna aranjeunna beunghar, sareng saatos sababaraha waktos, anu balik deui ka kamiskinan.

ieu doa pangiriman bakal nguatkeun anjeun pikeun ngiringan bebas tina unggal karacunan stagnation na mundur setan panginten tiasa nempatkeun dina kahirupan sareng takdir anjeun. Nalika anjeun ngalaksanakeun doa ieu, anjeun kedah nyalurkeun ku kakuatan sareng nempatkeun setan sareng agénna pikeun éra pikeun kahirupan.

Naon Demontrasi?

Démosiasi hartosna tiasa turun, dipiceun, disungsi tina tingkat otoritas anu langkung luhur ka tingkat anu langkung handap. Éta ogé hartosna diturunkeun tina posisi anu luhung sareng mulya ka anu hina sareng anu hina. Démo hartosna bakal dibawa ti sirah ka buntut dina kahirupan.

Unggal bentuk demosi sanes kersaning Gusti pikeun kahirupan urang.Gog nyarios dina firman-Na yén urang bakal salawasna sareng ngan ukur sirah sareng henteu buntut, Ulangan 28:13. Ieu ngan ukur nunjukkeun yén pangersa sampurna Gusti pikeun urang ngan ukur di luhur. Teu aya anu ngalayanan Gusti sareng turun dina kahirupan. Teu aya anu nuturkeun Gusti kalayan sadayana haténa sareng ditungtungan ku anu diturunkeun dina kahirupan.

Démosi mangrupikeun Iblis, Iblis sok milari cara pikeun murangkalih murangkalih Gusti dina kahirupan. Anjeunna tipu daya Adam sareng Hawa di kebon sareng ngagem manusa ti ketuhanan ka umat manusa, manusa diturunkeun tina kalanggengan pikeun mortality, manusa janten lebu. Éta mangrupikeun karya iblis. Hatur nuhun ka Gusti anu liwat Kristus Yesus umat manusa ayeuna parantos dibalikeun deui kana kalungguhanana leres. Iblis nyusahkeun umat manusa, tapi Isa parantos ngamajukeun urang salilana, hallelujah !!!. Ngaliwat doa anu dobel kieu, anjeun ogé kedah bébas tina sumanget demokrasi dina nami Isa Al Masih. Tapi kumaha cara kuring ngatasi sumanget demosi?

Kumaha Ngaronjatkeun Roh Pikeun Demontrasi?

Psalms 28: 1 Ka PANGERAN abdi bakal ku kuring ceurik; moal cicingeun ka kuring: lest, lamun matak jempé ka kuring, kuring jadi jalma sapertos anu turun ka jero kubur.

Doa doa mangrupakeun konci pikeun ngancurkeun kakuatan sumanget démo dina kahirupan anjeun. Salaku anaking Gusti, hiji-hijina jalan pikeun nolak sumanget demokrasi dina kahirupan anjeun nyaéta ngalangkungan firman Alloh sareng doa. Doa mangrupakeun konci penting pikeun kahirupan promosi anu terus-terusan, promosi di unggal daérah anjeun. Iraha wae anjeun neneda, anjeun ngantepkeun Gusti terang yén anjeun duanana aya dina tim anu ngaran. nalika Gusti aya dina tim anjeun, kasuksésan anjeun yakin. Kuring henteu paduli sajauhna setan sareng kaayaan anu parantos turun ka anjeun, sakumaha anjeun badé ngajarkeun firman Alloh sareng doa, unggal kakuatan démo di lfe anjeun bakal dihancur jimat dina nami Yesus. Kuring parantos milih sababaraha doa pengiriman anu bakal ngabebaskeun anjeun tina sumanget demokrasi. Doakeun doa ieu sareng iman ayeuna sareng anjeun kedah ngabagikeun kasaksian anjeun ngeunaan promosi dina nami Yesus Kristus

Doa Pangantosan

1. Bapa, Abdi ngahatur nuhun kanggo mujijat anjeun kana kahirupan kuring sareng takdir dina nami Yesus.

2. Bapa, kuring nampi rahmat tina sagala kekurangan kuring, hapunten kuring dina nami Yesus

3. Tiap goliath tarung promosi mah, janten kasebar ayeuna ku seuneu dina nami Yesus

4. Unggal eunteung sihir ngamanipulasi kamajuan kuring, paburencay ku seuneu ayeuna dina nami Yesus

5. Unggal tukang moro bulao abdi bakal dikubur taun ieu dina nami Yesus

6. sasambat unggal promosi mah titajong sareng ragrag dina nami Yesus

7. Saban walungan kasulitan nolak kamajuan kuring janten garing ayeuna dina nami Yesus Kristus.

8. Saban organisasi jahat anu berjuang ngalawan promosi mah, janten henteu teratur ayeuna ku nami Yesus Kristus

9. Ya Allah tanda sareng keajaiban, terangkeun kakuatan anjeun dina kahirupan kuring sareng nami Yesus dina nami na

10. The pharoah tina takdir, maot ayeuna ku nami Yesus Kristus
11. Sakur daérah anu matak kagum dina hirup kuring sareng takdir musnah ayeuna dina nami Yesus.

12. Unggal sétanic dina kutang atanapi deposit, dina kahirupan sareng takdir kuring, nyababkeun demosi dina kahirupan kuring, kuring siram aranjeunna ku getih Yesus

13. Satiap agenda Iblis dina kahirupan kuring pikeun ngajaga kuring ditolak, kuring paburencay ayeuna !!! dina nami Yesus Kristus.

14. Saban sapu sihir nyapu promo kuring, abdi aya panggang anu sapu kalayan seuneu dina nami Yesus.

15. Saban pharoah di kota kuring anu tarung ngalawan promosi mah janten aib sareng musnah dina nami Yesus

16. Kuring ngalebetkeun takdir kenabian kuring dina nami nami Yesus

17. Kuring nampi kecepatan ilahi dina ngudag kuring dina kahirupan dina nami Yesus

18. Dina sadaya kahirupan kuring, kuring bakal ngalaman sadayana promosi buleud dina nami Yesus

20. Kuring dibewarakeun yén kuring ngagaduhan sumanget anu alus teuing anu damel di kuring dina nami Yesus

21. Kuring bakal janten sirah sareng teu buntut dina nami Yesus

Hatur nuhun Yesus Kristus.

advertisements

komentar 2

  1. Hatur nuhun ka pastor pastor anu saé pisan, palajaran sareng doa anjeun anu ditunjukkeun bener-bener mangpaat pikeun kuring Kuring terang cara pikeun merangan roh jahat. Muga Gusti Gusti urang ngaberkahan anjeun.

  2. Hatur nuhun Manusa Allah pikeun Berkah Abraham Kuring matak euyeub Kuring sirah sanés buntutna Sherri luhur sareng henteu handapeun
    Mangga doakeun kuring gusti ngalakukeun hal anu anyar dina my.life kuring yakin ka ALLAH

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu