Poin Doa Bahaya Pikeun Ngancurkeun Yayasan Anu jahat

1
3212

Ezekiel 18:20 Jiwa anu ngalakukeun dosa, éta bakal maot. Anak lalaki moal nanggung kasalahan bapak, sanés bapa moal nanggung kalepatan anakna: kabeneran anu soleh bakal asup ka anjeunna, sareng anu jahatna bakal ditanggung.

Dinten ayeuna urang kedah ningali titik-titik doa bahaya pikeun ngancurkeun yayasan jahat. Iraha pandemen henteu bener, sagalana henteu leres. Pas ningali tangkal layu, yayasanna parantos maot. Dina kahirupan ogé, yayasan urang ogé nangtukeun kualitas kahirupan urang. Seueur masalah jalma anu hirup dina kahirupan mah dituju ka yayasan anu salah. Éta tiasa yayasan fisik anu salah, yayasan spiritual anu salah atanapi kadua. Yayasan fisik anu lepat tiasa pendidikan goréng, kamiskinan sareng faktor fisik anu sanés tiasa mangaruhan tingkat dasarna. Dina tulisan ieu dinten ieu, urang bakal ningali yayasan jahat, sareng cara ngiringan kaluar tina doa telenges. Yayasan jahat ieu mangrupikeun yayasan spiritual sareng tiasa diurus sacara rohani. Nalika anjeun ngiringan doa ieu dinten ayeuna, Allah swarga bakal ngalereskeun yayasan anjeun dina nami Yesus.

Naon Ari Yayasan

Hiji pondasi mangrupikeun akar anjeun, keturunan sareng / atanapi kasang tukang karuhun. Yayasan rohani ngobrolkeun ngeunaan kaayaan spiritual atawa kaayaan akar anjeun. Upami karuhun anjeun ngabdi Déwa Surga, maka dasar spiritual anjeun kaberkahan sareng disucikeun. Nanging upami karuhun anjeun mangrupikeun ibadah, maka yayasan anjeun poék sareng jahat, anjeun kedah misahkeun diri ti sadayana sétan sapertos kitu perjanjian. Kasalahan anu seueur dilakukeun ku urang Kristen nyaéta, aranjeunna nganggap yén kusabab aranjeunna ayeuna disimpen, aranjeunna leres-leres bebas tina kakawasaan gelap, sareng yayasan jahat. Leres anjeun bébas tina aranjeunna, tapi aranjeunna henteu bébas tina anjeun, anjeun ngantepkeun aranjeunna tapi aranjeunna henteu ninggalkeun anjeun. Iblis masih bakal datang saatos anjeun henteu paduli naha anjeun mangrupikeun ciptaan énggal atanapi henteu. Sétan geus teguh sareng pengkuh, ku kituna pikeun malikeun anjeunna, anjeun kedah-teras nolak anjeunna dina solat. Anjeun kedah terus-terusan kalibet dina doa anu matak bahaya pikeun ngadamel diri anjeun tina sagala perjanjian anu didasarkeun dina jahat anjeun. Doa bahaya ieu nunjuk ngancurkeun yayasan jahat bakal nguatkeun anjeun ngabebaskeun tina Iblis sareng sadaya perjanjian jahatna dina nami Yesus. Doakeun doa ieu iman ayeuna sareng nampi kabébasan anjeun.

Solat

1. Duh Gusti, ngadegkeun kuring dina unggal damel anu saé, dina nami Yesus

2. Kuring ngaku umur panjang sareng kamakmuran, dina nami Yesus

3. Gusti karapihan, ngucapkeunkeun kuring leres pisan, dina nami Yesus

4. sasambat Kristus nyayogikeun dina haté ku iman ku nami Yesus

5. Kuring ngalumpuhkeun unggal kakuatan maot sareng naraka anu disasarkeun ka kuring, ku nami Yesus

6. Kuring ngaku panyalindungan tina serangan ku pedang sétan anu maot, ku nami Yesus

7. kuring moal maot tapi hirup ngumumkeun hasil karya Gusti dina nami Yesus

8. Ayo jiwa sareng sumanget abdi dijaga tanpa cacad dugi ka datangna Gusti Yesus Kristus, dina nami Yesus

9. Kuring naros bantosan sareng panyalindungan malaikat, dina nami Yesus

10. Gusti, hayu atuh janten hasil dina unggal damel anu hadé dina nami Yesus

11. Kuring paréntah ka unggal jalma asing dina awak kuring indit ayeuna dina nami Yesus

12. sasambat kecap PANGERAN ngagaduhan kursus gratis sareng dipuji dina kahirupan kuring dina nami Yesus

13. Kuring paréntah sadaya musuh kuring ngudag pikeun ngarobih demi kuring ayeuna dina nami Yesus

14. Kuring paréntah unggal kakuatan karuhun damel ngalawan kuring labuh sareng musnah dina nami Yesus

15. Kuring dibewarakeun yén kuring bakal di luhur ngan henteu sareng dina nami Yesus Kristus

16. Hayu atuh dipinuhan ku kanyaho widi bakal dina nami Yesus

17. Kuring dibewarakeun yén saha waé anu ngaberkahan ka kuring kaberkahan sareng saha waé anu ngutuk kuring ku nami Yesus

18. Kéngingkeun panebusan janten langkung ti hiji nalukkeun tumiba ka kuring, dina nami Yesus

19. sasambat abdi pantes Gusti pikeun sadaya anu pikaresepeun, dina nami Yesus

20. Kuring nyaping unggal masalah oray sareng kalajengking dina nami Yesus.

21. Satiap dedikasi setan anu nyarioskeun ngalawan kuring, dibongkar ku kakawasaan dina getih Yesus.

22. Kuring utah unggal tuangeun kalayan pangaruh musyrik anu parantos ku tuang, dina nami Yesus.

23. Satiap teu sadar, altar internal, manggang, dina nami Yesus.

24. Anjeun batu halangan, diwangun ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, digulung, dina nami Yesus.

25. Sora kakuatan dasar tina bapa kuring moal nyarios deui, dina nami Yesus.

26. Saban kuat lalaki anu ditugaskeun ku kakuatan jahat imah bapa kuring ngalawan hirup kuring, maot, dina nami Yesus.

27. Satiap catetan janji syaitan, anu dikaluarkeun pikeun abdi ku karuhun kuring, nyekel seuneu, dina nami Yesus.

28. Baju tina oposisi, dirarancang ku kakuatan-kakuatan jahat di bumi bapa kuring, manggang, dina nami Yesus.

29. Unggal awan syetan dina kahirupan mah, paburencay, dina nami Yesus.

30. Ku kamulyaan, dikubur ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, datang ku seuneu, dina ngaran Yesus

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu