Doa Perang Pikeun Perang Pikeun Ngabalikkeun Anu Disumpahi Sibat

0
3879

Bilangan 23:23 Pasti teu aya anu ngahalang ngalawan Yakub, sareng teu aya pamrih anu ngalawan Israil: numutkeun ieu waktos bakal disebatkeun ngeunaan Yakub sareng Israil, Naon anu dilakukeun ku Allah!

Dinten ayeuna, urang bakal kalibet dina titik doa perang pikeun ngabalikkeun kutukan-kasumpingan anu disumputkeun. Teu aya kutukan atanapi enchantment tiasa ngarugikeun anak Allah. Nomer 23:23 nyarios yén urang teu kaci, tur moal tiasa janten korban black magic atanapi enchantments sihir. Seueur anu mukmin kaluar tina jahiliah, kakurangan tina kutukan disumputkeun. Seueur anu berjuang dina kahirupan ayeuna kusabab Iblis atanapi agénna ngagaduhan kutukan disumputkeun kana aranjeunna atanapi aya kulawarga. Unggal disumputkeun kutukan nyarios ngalawan hirup anjeun kedah dibalikeun ayeuna dina nami Yesus.

Tapi naon kutukan anu disumputkeun? Ieu mangrupikeun kutukan disimpen dina anjeun rahasia ku musuh. Anu kutukan anu anjeun henteu terang. Urang ningal conto Raja Balak dina Nomer 23. Anjeunna ngutus Nabi Bélam pikeun nempatkeun kutukan ka Isré anu teu aya deui. Seueur anu mukmin ayeuna nalangsara tina kutukan disumputkeun anu disimpen ku aranjeunna ku kulawarga jahat, babaturan sirik sareng agén setan sanés. Kutuk anu disumputkeun tiasa asalna aya tipena béda, éta tiasa janten musibat kamiskinan, maot, mandul, panyakit, kegelisahan, reureuh perkawinan, stagnasi sareng sajabana. Hiji-hijina cara pikeun ngalahkeun kutukan anu disumputkeun nyaéta ngalebetkeun doa perang. Ngaliwatan doa perang, anjeun gaduh kakuatan pikeun ngabalikkeun kutukan naon waé. Anjeun gaduh kakuatan pikeun ngahukum unggal basa anu parantos ngalawan ka anjeun. Doa perang ieu nunjuk pikeun ngabalikkeun kutukan anu disumputkeun bakal nguatkeun anjeun pikeun ngabalikeun unggal kutukan iblis anu tiasa damel di kahirupan anjeun. Kuring ajak anjeun ngado'a solat ieu kalayan sagala kasabaran, Gusti hoyong ngarobih carita anjeun. Kuring nyatakeun anjeun bébas tina kutukan dina ngaran Yesus.

Solat

1. Bapa, abdi muji ka anjeun pikeun kakawasaan redemptive anjeun dina getih Yesus

2. Bapa, abdi muji anjeun pikeun nebus kami tina kutukan hukum dina nami Yesus

3. Bapa, abdi nyarioskeun sadaya dosa kuring sareng pondok pondok dina nami Yesus

4. Bapa, abdi tobat tina sadaya dosa kuring sareng nampi rahmat pikeun ngatasi godaan dina nami Yesus

5. Kuring nyandak otoritas pikeun unggal kutukan dina kahirupan kuring dina ngaran Yesus

6. Kuring paréntah sagala kutukan anu dikaluarkeun ngalawan kuring pikeun ngejat ayeuna !!! dina nami Yesus

7. Kuring paréntah sadaya roh jin sareng ngahubungkeun sareng kutukan naon waé pikeun ninggalkeun kuring ayeuna, dina nami Yesus

8. Kuring nyandak otoritas pikeun kutukan anu diwariskeun sareng paréntahna supaya dipotong ayeuna, ku nami Yesus

9. Dina nami Yesus, kuring ngabebaskeun kutukan naon waé anu bakal di kulawarga kuring balik deui ka sapuluh generasi, dina nami Yesus

10. Kuring nyangkal sareng ngiringan sadaya kutukan anu ditunda sareng kulawarga turunan abdi sareng turunan kuring dina nami Yesus.

11. Satiap cai pait, ngalir dina kulawarga kuring tina kakuatan jahat bumi bapa kuring, garing; dina nami Yesus.

12. Sakur naon waé, ngiket garis kulawarga pikeun naon waé kakuatan jahat bumi bapa kuring, pegat, dina nami Yesus.

13. Saban roh tuan tanah, ngaleungitkeun takdir kuring, lumpuh, dina nami Yesus

14. Tiap-tiap aliran kulawarga ngaran syaitan, maot dina nami Yesus.

15. Kuring pulih unggal pedah dipaling ku kakuatan jahat ti bumi bapa kuring, ku nami Yesus.

16. Dimana Allah Nabi Élia, hudang, ngomongan unggal kakuatan jahat di bumi bapa kuring, dina nami Yesus.

17. Satiap pandita syetan, ngaladenan di kulawarga kulawargi abdi, didamel deui, dina nami Yesus.

18. Panah kasusah, asalna tina nyembah berhala, ngeculkeun anjeun, dina nami Yesus.

19. Saban pangaruh kakuatan jahat ti kulawarga bapa dina kahirupan kuring, maot, dina nami Yesus.

20. Tiap jaringan kakuatan kakuatan bumi bapa kuring di tempat kuring lahir, paburencay, dina nami Yesus.

21. Satiap dedikasi setan anu nyarioskeun ngalawan kuring, dibongkar ku kakawasaan dina getih Yesus.

22. Kuring utah unggal tuangeun kalayan pangaruh musyrik anu parantos ku tuang, dina nami Yesus.

23. Satiap teu sadar, altar internal, manggang, dina nami Yesus.

24. Anjeun batu halangan, diwangun ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, digulung, dina nami Yesus.

25. Sora kakuatan dasar tina bapa kuring moal nyarios deui, dina nami Yesus.

26. Satiap anu gagah, ditugaskeun ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring ngalawan kahirupan kuring, maot, dina nami Yesus.

27. Satiap catetan janji syaitan, anu dikaluarkeun pikeun abdi ku karuhun kuring, nyekel seuneu, dina nami Yesus.

28. Baju tina oposisi, dirarancang ku kakuatan-kakuatan jahat di bumi bapa kuring, manggang, dina nami Yesus.

29. Satiap awan syetan, kana kahirupan mah, paburencay, dina nami Yesus.

30. Ku kamulyaan, dikubur ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, datang-hirup ku seuneu, dina ngaran Yesus.

31. Kakuatan déwa-déwa aneh anu netepkeun nasib kuring, paburencay, dina nami Yesus.

32. Kuasa kakuatan imah bapa kuring di tempat kuring lahir, abdi nyéépkeun ranté anjeun, dina nami Yesus.

33. Kuring balik deui unggal panah brahala kulawarga kuring, dina nami Yesus.

34. Satiap pantona sareng tangga pikeun nyerang syaitan dina kahirupan kuring, dihapus salamina, ku Darah Yesus.

35. Kuring ngabebaskeun diri tina kutukan, tukang sihir, mantra, sihir sareng panguasaan jahat diarahkeun ka kuring, ngalangkungan impian, dina nami Yesus

36. Anjeun kakuatan-kakuatan jahat, ngaleupaskeun kuring ku seuneu, dina ngaran Yesus.

37. Sadayana kalebet syaitan dina ngimpi, dirobih kana kameunangan, dina nami Yesus.

38. Sadayana ujian dina impian, dirobih jadi kasaksian, dina nami Yesus.

39. Sadayana percobaan dina impian, dirobih kana triumphs, dina nami Yesus.

40. Sagala gagal dina impian, dirobih kana kasuksésan, dina nami Yesus.

41. Sadaya parut dina impian, dirobih jadi béntang, dina nami Yesus.

42. Kabeh budak dina ngimpi, dirobihkeun kabébasan, dina nami Yesus.

43. Sadayana karugian dina impian, dirobih kana hasil, dina nami Yesus.

44. Sagala bantahan dina impian, dirobih kana kameunangan, dina nami Yesus.

45. Sadayana kalemahan dina impian, dirobih kana kakuatan, dina nami Yesus.

46. ​​Sadayana kaayaan négatip dina impian, janten dirobih kana kaayaan positip, dina nami Yesus.

47. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal kalemahan, ngenalkeun kana kahirupan ku ngimpi, dina nami Yesus.

48. Sagala usaha ku musuh ngabobodo kuring ngimpi, gagal ku hanjakalna, dina nami Yesus.

49. Kuring nampik salaki rohani anu jahat, pamajikan, barudak, perkawinan, papacangan, padagangan, ngudag, hiasan, artos, réncang, dulur, jsb, dina ngaran Yesus.

50. Gusti Yesus, ngumbah panon spiritual kuring, ceuli sareng sungut, kalayan getih-Na.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu