Doa Nunjuk Pikeun Ngatur Pikeun Excel

2
3616

Ulangan 28:13 Sareng PANGERAN bakal ngajantenkeun anjeun sirah, sanés buntut; jeung anjeun bakal luhur ngan, sareng anjeun moal di handapeun; upami anjeun ngupingkeun kana dhawuhe PANGERAN Allah anjeun, anu ku kuring parantoskeun ka poé ieu, jaga sareng laksanakeun:

Éta kéngingkeun Dewata pangsaéna pikeun sadayana murangkalihna unggul dina kahirupan. Unggul mangrupikeun warisan urang dina Kristus. Alkitab ngabahas ngeunaan Daniel dina Kitab Suci, Anjeunna nyebatkeun yén Daniel gaduh Roh anu alus teuing, Daniel 5:12. Dinten ayeuna urang badé ningal titik-titik doa pikeun pédasan langkung unggul. Pikeun unggul hartos na hasilna, hartosna janten sirah dina sagala bidang tina usaha anjeun. Allah parantos nyarioskeun ka Kami dina kecap-kecap yén urang bakal janten sirah waé sareng sanés buntutna. Nalika anjeun unggul dina kahirupan, moal aya setan anu tiasa cilaka anjeun. Doa anjeun pikeun anjeun ayeuna ieu, anjeun pasti henteu gagal dina nami Yesus nami.

Anu penting uninga yén, aya an panebusan pikeun unggul, ni'mat sareng sok aya di luhur sareng moal aya di handap. Nalika pérsihan ieu gumantung ka anjeun, kasuksésan sareng kamakmuran anjeun tiasa dileungitkeun. Nalika penebusan ieu pikeun unggul aya, anjeun teu aya setan anu tiasa lungsur. Dina Daniel 5:12, urang ningal yén panebusan dina Daniel, aranjeunna nyobian nurunkeun Anjeunna tapi aranjeunna gagal, sami mangrupikeun kana kahirupan Abraham, Ishak, Yakub, Raja Daud, Yusuf, bahkan Gusti sareng Jurusalamet urang Yesus Kristus. Pisan ieu dina kahirupan anjeun, ngajadikeun anjeun teu stabil sareng teu tahan dina kahirupan.

Tapi Kumaha anjeun ngahubungi penebusan ieu? Ngaliwatan solat. Doa ieu nunjuk pikeun ngadahsi pikeun unggul bakal nguatkeun anjeun suksés. Anjeun ngahubungi pélasan pikeun unggul dina doa. Butuh nu jadi sholat ngado'a nyandak Roh anu alus teuing. Daniel éta lalaki doa, teu heran anjeunna jalma anu wicaksana. Upami anjeun hoyong unggul dina neleponna anjeun, anjeun kedah nyiapkeun diri spiritual anjeun. Sukses tanpa Gusti mangrupikeun kasuksésan pas énggal. Kuring ngadorong pikeun ngado'a doa ieu nunjuk kalayan manah anjeun ayeuna, sareng anjeun kedah unggul dina sadaya daérah dina nami Yesus.

Solat

1. Kuring nolak ngijinkeun Malaikat-Na berkah berangkat dina nami Yesus

2. Kuring ngalumpuhkeun sadaya agrésis anu kajantenan ka bentang kuring, dina nami Yesus Kristus

3. Bapa kuring, timbul dina murka anjeun sareng perang perang kuring pikeun nami Yesus

4. Kuring nétralikeun sagala masalah, asalna tina kasalahan kuring anu baheula, dina nami Yesus

5. Kuring nétralikeun sagala masalah asalna tina kasalahan kuring anu baheula, dina nami Yesus
6. PANGERAN, kaluarkeun madu tina batu pikeun kuring dina bulan ieu, dina nami Yesus Kristus.

7. PANGERAN, Buka sadaya panto saé hirup kuring anu rumah tangga jahat parantos ditutup, ku nami Yesus

8. sasat sadaya desain anti-terobosan pikeun kahirupan abdi dirobih kana potongan-potongan anu henteu teratur, dina nami Yesus

9. Kuring ngalumpuhkeun sadaya serangan syetan ngalawan nasib kuring ti rahim dina nami Yesus

10. Kuring dipasihan musuh ku kamajuan kuring sareng ninggali sadaya kakuatan jahat anu calik dina promosi kuring, dina nami Yesus.

11. Duh Gusti ngagedékeun basisir abdi saluareun impian liar liar ku nami Yesus

12. Kuring ngaku balik sadayana pusaka kuring ayeuna tinggal di leungeun anu lepat, dina nami Yesus Kristus.

13. Duh Gusti ganjar tina kahirupan kuring unggal hal-hal jahat anu ngalawan kamajuan kuring dina nami Yesus.

14. Duh Gusti, melak hal-hal anu alus dina kahirupan kuring anu bakal ngabalukarkeun kuring unggul dina kahirupan Yesus

15. sasambat unggal kalemahan spiritual dina kahirupan kuring nampi terminasi permanén dina nami Yesus

16. Kuring ngaku kawicaksanan gaib pikeun ngajawab sagala patarosan dina, cara anu bakal maju sabab kuring, dina nami Yesus.

17. Kuring ngaku dosa-dosa ku mamerkeun mamang-kadang.

18. Kuring ngiket unggal roh pikeun ngamanipulasi ahli waris kuring ka kuring, dina nami Yesus.

19. Kuring ngaluarkeun ngaran kuring tina buku jalma anu ningali kahadéan tanpa merasakan éta, dina nami Yesus.

20. Anjeun awan, ngahalangan srengenge kamulyaan sareng narabas kuring, bubur, dina nami Yesus.

21. Nun Gusti, mugi robahan anu énggal mimiti janten seueur pisan ti minggu ieu.

22. Kuring nolak unggal roh buntut dina sagala daérah kahirupan kuring, dina nami Yesus.

23. Duh Gusti, pasihkeun ka abdi sareng sadayana anu bakal mutuskeun pikeun kamajuan kuring.

24. Duh Gusti, nimbulkeun substansi ilahi kajantenan kuring ngalihkeun payun.

25. Kuring nampik sumanget buntut sareng ngaku sumanget sirah, dina nami Yesus.

26. Sagala catetan jahat, dipelakan ku iblis dina pikiran saha waé ngalawan kamajuan kuring, langkung rapuh, dina nami Yesus.

27. Duh Gusti, mindahkeun, miceun atanapi robih sadaya agén manusa anu ditumpuk dina ngeureunkeun kamajuan kuring.

28. Duh Gusti, langkungkeun jalan ka luhur ku panangan seuneu anjeun.

29. Kuring nampi pélasan pikeun pinunjul ku luhur kontemporari kuring, dina nami Yesus.

30. Duh Gusti, catapult abdi ka nu hebat pisan sakumaha anu dilakukeun pikeun Daniel di tanah Babel.

advertisements

komentar 2

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu