Doa Ngalawan Oray Oray Dina Ngimpi

1
3154

Markus 16:18 Aranjeunna kedah nyandak ula; jeung upami aranjeunna ng inum hal anu matak maot, éta moal matak cilaka; aranjeunna kedah neundeun leungeun sakit, sareng aranjeunna bakal cageur.

Dinten ayeuna, urang bakal ningali doa-doa ngalawan gigitan oray dina impian. Salaku putra-putra Gusti, urang ngagaduhan kakawasaan kana oray sareng kalajengking sareng naksir unggal kakuatan musuh. sapertos Gusti ngawula ka urang ngalangkungan impian, sareng ngaberkahan urang liwat hal anu sami, setan ogé tiasa nyerang urang ngalangkungan impian. Unggal anak Gusti anu lahir deui kedah peka sacara rohani, panon spiritual anjeun kedah kabuka pikeun ningali serangan setan nalika datang. Urang ogé kedah naroskeun ka Roh Suci pikeun ngabéréskeun urang ku kado tafsir impian. Anjeun moal tiasa ngalawan naon anu anjeun henteu ngartos. Ayeuna hayu urang tingali kana gigitan oray dina impian.

Maksudna Oray Oray Dina Ngimpi

Iraha waé anjeun ngimpi sareng anjeun dicandak ku oray dina ngimpi, ieu hartosna racun spiritual. Éta ngimpi goréng sareng anjeun énggal-énggalkeun ngadoa jalan kaluarna. Racun spiritual mangrupikeun masalah anu serius, sabab titipan spiritual anu henteu tiasa ditelepon ku élmu médis. Aya sababaraha jalma anu cilaka kasakit anéh, tapi teu aya anu terang naon anu ngabunuh aranjeunna, scan henteu tiasa mendakanana, tapi anu ngabunuh aranjeunna. Gerakan anéh dina awak, gerak anéh dina bagian pribadi, ogé salaku hasil tina racun spiritual. Kalayan kakuatan doa, anjeun tiasa ngancurkeun unggal racun spiritual dina kahirupan anjeun, anjeun tiasa ngaubut tina kahirupan anjeun ku getih Yesus.

Naon Anu Ngalakukeun Ngimpi Ngeunaan Ieu

Anjeun kedah ngalaksanakeun solat panolakan pikeun ngababut unggal racun spiritual tina kahirupan anjeun. Doa ieu mangrupikeun sholat tengah wengi. Aranjeunna kedah didoakeun sacara agrésip sareng telenges. Racun rohani ngan ukur bisa dihapus ku kakuatan spiritual. Anjeun maréntahkeun kakuatan spiritual nalika anjeun ngalaksanakeun doa panyalametan anu telenges. Do'a ieu ngalawan gigitan oray dina impian bakal nyéépkeun unggal racun spiritual dina kahirupan anjeun. Doakeun aranjeunna kalayan iman dinten ayeuna sareng nampi panyalametan anjeun ayeuna dina nami Yesus.

Solat

1. Musuh anu parantos diprogram kana kahirupan kuring ngancurkeun kuring, Gusti, hapus ku seuneu, dina nami Yesus.

2. Duh Gusti Pangéran abdi, hapunkeun naon waé anu ditubuh musuh dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

3. Sagala hal anu saé musuh parantos musnah dina kahirupan abdi, Ya Gusti Allah abdi, mulangkeunana ka kuring ayeuna, nganggo nami Isa.

4. Antena spiritual kuring, dihubungkeun ka Karajaan Allah, dina nami Yesus.

5. Satiap polusi dina kahirupan spiritual kuring, dihapus ku seuneu suci, dina nami Yesus

6. Sétan-sétan dina awak kuring, kaluar tina tempat nyumput anjeun, dina nami Yesus.

7. Abdi nyababkeun naon waé sadar atanapi teu sadar sadar sareng kater ka détan, dina nami Yesus.

8. Sagala jalan tuang atanapi nginum racun spiritual, ditutup, dina nami Yesus.

9. Kuring batuk sareng utah naon waé anu didahar tina méja syetan, dina nami Yesus. (Batuk sareng utah ku iman. Perdana dina expulsion).

10. Sadaya bahan négatip, ngiderkeun dina aliran getih kuring, diungsikeun, dina nami Yesus.

11. Kuring nginum getih Yesus. (Sacara fisik ngelek ku iman. Tongkeun ieu kanggo sababaraha waktos.)

12. Sagala pakan rohani anu jahat, perang ngalawan kuring, nginum getih anjeun nyalira sareng tuang daging anjeun nyalira, dina nami Yesus.

13. Sagala barang-barang tuangeun demit, busana ngalawan kuring, manggang, dina nami Yesus.

14. Roh Kudus seuneu, ngurilingan awak kuring.

15. Sagala racun fisik, dina jero sistem kuring, janten neutralized, dina nami Yesus.

16. Sagala tugas jahat, modis ngalawan kuring ngalangkungan gapura sungut, matak batal, dina nami Yesus.

17. Sagala masalah rohani, napel dina tabuh unggal wengi, dibatalkeun, dina nami Yesus. (Pilih waktosna ti tengah wengi dugi ka 6:00)

18. Roti surga, eusian kuring kantos hoyong henteu deui.

19. Sagala kelengkapan catering tina katerakan jahat, napel ka kuring, dirusak, dina nami Yesus.

20. Sistem pencernaan kuring, nolak unggal paréntah jahat, dina nami Yesus.

21. Roh anu langkung alus, ngurus kahirupan abdi, dina nami Yesus.

22. Nun Gusti, mugi kéngingkeun wahyu ngamajukeun pelayanan kuring, dina nami Yesus.

23. Roh Suci, iklaskeun panangan anjeun ka abdi, dina nami Yesus.

24. Ya PANGERAN, sasambat kakuatan kabangkitan ngaktifkeun kasucian sareng kasucian di kuring, dina nami Yesus.

25. Duh Gusti, hayu unggal pernikahan anu dilakukeun pikeun kuring dina impian musnah, dina nami Yesus.

26. Pernikahan jahat, nyaéta ngancurkeun kasucian abdi sareng kasucian, maot, dina nami Yesus.

27. Pernikahan jahat, nyaéta ngancurkeun pelayanan kuring sareng nelepon, maot, dina nami Yesus.

28. Saban kakuatan, anu parantos ngancik kahirupan kuring tibalik-handap, dibakar ku seuneu, dina nami Yesus.

29. Duh Gusti Pangéran abdi, atur ulang takdir kuring dumasar kana rencana anjeun, dina nami Yesus.

30. Duh Gusti Pangéran abdi, naksir unggal kakuatan anu nyarios yén kuring moal ngalaksanakeun takdir, dina nami Yesus.

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu