Doa Perang Pikeun Ngahapus Perhatosan Anu Sarat

0
4144

Yesaya 8:10 Candak babarengan, teras éta moal muspra; nyarioskeun kecap, sareng moal tahan: sabab Gusti Allah sareng urang.

Kaputusan jahat téh syetan panah dikirim pikeun ngancurkeun murangkalih Dewa. Kalayan sungut, berkah dileupaskeun, sareng sareng cangkem anu sami, kutukan dikaluarkeun. Katetepan jahat nyaéta kutuk, dileupaskeun tina sétan sareng aya agén, kana murba para Dewa. Kutuk ieu upami henteu dicabut, janten benteng dina kahirupan jalma-jalma mukmin. Warta anu hadé dinten ieu téh, unggal paréntah jahat tiasa dicabut, unggal kutuk, tiasa dipulangkeun deui ka pangirim sareng wengi ieu unggal paréntah jahat kana kahirupan anjeun bakal dicabut ku seuneu ku nami Yesus. Urang bakal ngiringan solat perang pikeun ngaluarkeun aturan jahat. Ieu doa perang bakal nguatkeun anjeun pikeun ngagulingkeun unggal pernyataan jahat anu dikirim ka kahirupan sareng takdir anjeun dina nami Yesus. Doa ieu kedah doa agrésif sareng telenges pikeun ningali hasil anu dipikahoyong. Sétan kedah terang yén hartosna usaha, haté kedah janten dina salat. Satiap paréntah jahat ngalawan kahirupan anjeun ayeuna bakal dicabut ku seuneu dina nami Yesus !!!.

Nalika Raja Balak hoyong ngancurkeun bangsa Israil, Anjeunna ngutus nabi Bélam pikeun kutuk aranjeunna, (Tingali Nomer 22,23). Anjeunna terang kakawasaan aturan jahat, raja terang yén upami anjeunna ngan ukur tiasa ngadamel kutukan ka aranjeunna, anjeunna bakal suksés ngancurkeun aranjeunna. Nanging iraha waé balaam dibuka sungutna pikeun kutuk urang Israil, kutukan kasebut langsung dibatalkeun berkah, sabab panangan Allah aya dina Bani Israil, dina waktos anu sami, nalika anjeun ngalaksanakeun solat ieu pikeun ngaleungitkeun aturan jahat. Leungeun Gusti bakal disimpen dina anjeun sareng unggal paréntah jahat anu dikirimkeun kana kahirupan sareng takdir anjeun bakal dicabut ku seuneu dina nami Yesus. Satiap paréntah jahat anu dikirim ka arah anjeun bakal dicabut sareng dikirim deui ka pangirim dina nami Yesus. Kuring ningali anjeun nangkep setan sareng nungtut kameunangan anjeun ayeuna dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

1. Kuring nampik unggal manipulasi jahat dina sagala widang kahirupan kuring dina nami Yesus

2. Kuring nolak unggal kulawarga kulawarga setan pikeun takdir dina nami Yesus

3. Hayu unggal paréntah jahat atanapi kutukan anu dikaluarkeun ngalawan kuring mumbul deui musuh ayeuna dina nami Yesus

4. Kéngingkeun unggal impossibilty kuring gayaana nampi gagal permanén dina nami Yesus.

5. sasambat unggal perkebunan iblis setan dina kahirupan kuring rasana dina nami Yesus Kristus.

6. Kuring nampik janten dialihkeun tina jalur berkah ka laknat dina nami Yesus Kristus

7. Kéngingkeun unggal agén syetan anu nyumput berkah abdi, titajong sareng tumiba na teu naék deui deui dina nami Yesus Kristus

8. Kuring paréntah unggal kakuatan jahat nginum susu sareng madu tina kahirupan kuring mimiti utah aranjeunna ayeuna, dina nami Yesus.

9. Kéngingkeun unggal doa daatan ngalawan hirup kuring dibalikkeun, dina nami Yesus Kristus

10. sasambat unggal satatan aksés ka hirup kuring ditarik permanén dina nami Yesus

11. Kuring sumpah saban masalah gunung syetan dina kahirupan kuring dina nami Yesus

12. sasambat sadaya réréncangan palsu bakal kakeunakeun sareng hina dina nami Yesus

13. Hayu sadaya konspirator jahat nyamur tiasa kakeunaan sareng ngala, dina nami Yesus

14. sasambat sadaya kaseueus spiritual di mana waé daérah kahirupan kuring musnah dina nami Yesus Kristus

15. Sisi kulawarga walungan, ulah nyabak kuring, ku nami Yesus

16. Roh Suci, tulungan kuring pikeun bener-bener mendakan kuring dina nami Yesus

17. Kuring ngaleungitkeun leungeun tina saban bentuk sihir, dina nami Yesus

18. Kuring nyaram regrouping sareng bala, tina naon anu paréntah jahat ngalawan kahirupan kuring dina nami Yesus

19. Kéngingkeun unggal sumpah musuh ngalawan kahirupan kuring dihapus dina nami Yesus

20. Duh Gusti, balikan sagala kutukan anu dikaluarkeun ngalawan kuring, dina nami Yesus

21. sasambat unggal kaputusan sareng pengadilan syetan ngalawan kuring dipasihan kosong, dina nami Yesus.

22. Saban ramalan astral ngalawan kuring, kuring ngagagalkeun anjeun, dina nami Yesus.

23. Kuring ngabingungkeun sareng kulawarga kuring tina unggal kandang sihir sareng pot, dina nami Yesus.

24. Satiap musuh anu moal ngantepkeun gampang, kuring nyangking hukuman mati ngalawan ka anjeun, dina nami Yesus.

25. Kuring nubuat yén taun ieu, berkah abdi moal tilelep, dina nami Yesus.

26. Nun Gusti, mugi sumanget kasalametan tumiba ka kulawarga kuring, dina nami Yesus.

27. Saban cengkraman akibat anu jahat, tina ibadah leluhur para dewa karuhun kuring pikeun kahirupan kuring sareng pelayanan, dipotong ku seuneu, dina nami Yesus.

28. Tiap perjanjian sareng roh cai, roh gurun, roh sihir, jin di tangkal suci anu jahat, jin di jero / handapeun batu suci / bukit, dewa kulawarga, roh wali kulawarga jahat, kulawarga / jinim oray désa, roh masquerade, arwah roh anu ngawariskeun / istri, peupeus ku getih Yesus.

29. Satiap jiwa anu teu sadar sadar-ngabeungkeut sareng perjanjian sareng sumanget ti akina anu maot, nini, paman gaib, bibi, penjaga dewa kulawarga / orakub / kuil, dirobih ku getih Yesus.

30. Satiap kaputusan, sumpah atanapi jangji anu dilakukeun ku karuhun kuring tibalik kana takdir ilahi, ngabantosan anjeun ku seuneu, dina nami Yesus.

31. Satiap hukum hukum, yén roh karuhun / wali parantos aya dina kahirupan kuring, dihancurkan ku getih Yesus.

32. Sakur getih karuhun ku manusa atanapi manusa kapangaruhan ku kuring, leupas anjeun dicekel ku getih Yesus

33. Satiap kutukan generik ti Allah, akibat tina nyembah kaféta nenek mojang, ngabantosan gusti anjeun, dina nami Yesus

34. Sapa waé kutukan, disimpen dina garis karuhun ku saha waé anu ditipu, cacad atanapi dina maotna, pegatna ayeuna, dina nami Yesus.

35. Saban altar jahat karuhun, makmur ngalawan kuring, dipentung ngalawan Batu Abad, dina nami Yesus.

36. Saban pakean kaserang karuhun, panyawat, panyakit, maot anu teu pati maot, kamiskinan, disfavour, hinaan, éra sareng gagal dina ujung keajaiban, diturunkeun ka generasi kuring, seuneu manggang, dina nami Yesus.

37. Satiap manipulasi karuhun di kahirupan kuring, dijaga, dina nami Yesus.

38. Saban walungan leluhur anu jahat, ngalir ka generasi kuring, garing, dina nami Yesus.

39. Tiap pola kahirupan karuhun anu jahat, dirancang pikeun kuring ngalangkungan sumpah, janji sareng perjanjian, dilestarikan, dina nami Yesus.

40. Tiap kabiasaan leluhur anu jahat sareng kalemahan gagal moral, kabuktikeun dina kahirupan kuring, lepaskeun cengkraman anjeun sareng ngaleupaskeun kuring ayeuna, dina ngaran Yesus.

41. Satiap nyekel sagala pangorbanan anu pernah ditawarkeun dina kulawarga kuring atanapi pikeun namina kuring, kuring ngarobih kakuatan anjeun dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

42. Sakur kakuatan, tina latar kulawarga kuring, milari damel kapal-kapal kahirupan sareng pelayanan kuring, dirusak ku kakawasaan Gusti, dina nami Yesus.

43. Saban murka sareng rampokan roh karuhun sareng kulawarga, akibat kuring dilahirkeun deui, dipeungpeuk ku seuneu cair Allah, dina nami Yesus.

44. Sakur kakuatan karuhun anu ngagagalkeun sagala daérah hirup kuring, dina raraga ngémutan kuring tina nuturkeun Kristus, nampi karusakan sababaraha kali, dina nami Yesus.

45. Unggal ranté karuhun perbudakan, ngariung umat abdi ti makmur dina kahirupan, pegat dina kahirupan kuring ku palu Allah, dina nami Yesus.

46. ​​Kuring medharkeun yén kuring bakal ngahontal jangkungna taya anu parantos ngahontal dina generasi kuring, dina nami Yesus.

47. Kuring geuwat unggal hal anu alus, dipaling roh jahat karuhun kuring ti karuhun, kulawarga kuring langsung sareng abdi, dina nami Yesus.

48. Satiap sumpah karuhun, angkat; hal anu saé, ngawitan ngiringan dina kahirupan kuring sareng kulawarga kuring, dina nami Yesus.

49. Kuring ngaluarkeun diri tina sagala budak anu diwariskeun, dina nami Yesus.

50. Dhuh Gusti, kintunkeun gusti seuneu anjeun kana pondasi hirup kuring sareng ngancurkeun unggal perkebunan jahat di jerona.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu